Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hanó! mijjen rönó?
1. sumit kinnhagyták vizes gumival száraz pályán, nix pont vb ugrott
2. másik évbe ráhívták a boxba massára, pontok szálltak L
köcsög alonsó így nyert a rönóval.
na most + + van <#pias>

Őrült vagyok? Lehet :D

namostkénemajdidepailkaosztkiabálnamintafábaszorultféregjajholaspacenaba+nemtalálomapiálósszmájlit

háát vasárnap véresre rágom a körmöm és üvöltözni fogok a tv elõtt amaántutkóóóóó<#pias>
<#buck>

" 2 vb címet köszönheti a faszláda ferrari teamnak! " na ezt javítanám rönyóra...

jajj fizikella megy elõttem, mit csináljak?! oá ..oá...
alonsót 2 x is kikellet volna zárni a .szerzésbõl!
1., amikor kilögte a boxutca kapujába massát!!!
aszonták: csapaton belül! na neee. a szabály mindenkire vonatkozzon!û
2., mikor beszóltak felippének, hogy Ngeggye L a majmot, akkor mind 2-jük tõl, ugyan lehet hogy ezt még el is veszik és úszik a vb cím. de könyörgöm, mé a vb után?????
én xeretem vettelt, de õ még "nem dolgozott meg" a vb címért, mint ahogy anno hamilton sem. Webbert el kellene engedni, mert jóval nagyobb esélye van mint vettelnek.alonsót rühellem undorító 1 ember, ez nam azt jelenti, hogy nem tud, a 2 vb címet köszönheti a faszláda ferrari teamnak! én massának drukkoltam igazán õ és barika bõven + érdemelnének 1 vb gyõzelmet, ez az én állás.om...de szerintem ez a tetû alonsó nyer, mert mindig idiótának van szerencséje. amit vettelel csináltak a széftikár esetnél az vaskalapos, szemellenzõs állatság volt!!!! nem jutott és nem juttatott ott senkit sem elõnyhöz sem hátrányhoz!
ez a lögdösõdés vizslatás + 1 qrva nagy állatság!! EZ VERSENY!!!aki neki megy a másiknak az ugyan annyit árt magának, vagy ezek a barmok szerint mindenkinek baromgartnernek kék lenni? férehúzódok, intikélek, hogy mennyé L!!! na pfujhjjjj
A 2010-es bajnoki címet még négy pilóta nyerheti meg: Fernando Alonso, Mark Webber, Sebastian Vettel és Lewis Hamilton.
Alonso világbajnok, ha...
--------------------------
- nyer vagy második
- harmadik vagy negyedik, és Webber nem nyer
- ötödik, és Vettel vagy Webber nem nyer
- hatodik, Webber legfeljebb harmadik, és Vettel nem nyer
- hetedik vagy nyolcadik, Webber nem dobogós, és Vettel nem nyer
- kilencedik, Webber legfeljebb ötödik, és Vettel legfeljebb harmadik
- tizedik, Webber legfeljebb hatodik, és Vettel nem dobogós
- nem szerez pontot, és Webber legfeljebb hatodik, Vettel legfeljebb harmadik, Hamilton pedig nem nyer
Webber világbajnok, ha...
-------------------------
- nyer, és Alonso nem második
- második, Alonso legfeljebb hatodik, Vettel pedig nem nyer
- harmadik, Alonso legfeljebb hetedik, Vettel pedig nem nyer
- negyedik, Alonso legfeljebb kilencedik, Vettel pedig nem nyer
- ötödik, Alonso legfeljebb tizedik, Vettel pedig legfeljebb harmadik
- hatodik, Alonso nem szerez pontot, Vettel pedig legfeljebb negyedik

Vettel világbajnok, ha...
-------------------------
- nyer, és Alonso legfeljebb ötödik
- második, Alonso legfeljebb kilencedik, Webber pedig legfeljebb ötödik

Hamilton világbajnok, ha...
--------------------------
- nyer, Alonso nem szerez pontot, Webber legfeljebb hatodik, Vettel pedig legfeljebb harmadik

de ürülnék ha hamilton alonso vettel kiütnék egymást az elõ kanyarba <#nevetes1>

na majd akkor lesz botrány ha alo annyival nyer amit a csapatutasításként szerzett... Jobb lett volna ha Massa nyerte volna...

Jaja. <#eljen>

Crome

Ok! <#szomoru2> <#banplz> <#taps>

Crome

majd kiderül azt mindenki derül

akkor 1et értünK

Szerintem meg Alonso, Vettel, Webber, Hamilton lesz...

Crome

<#law><#ejnye1><#mf1>

Igen, szerintem is Alonso az esélyes, bár én Webber drukkerként jobban szeretném, ha õ lenne. Vettel-t semmiképp, elengedés meg szerintem sem nagyon lesz, bár picit azért bízom benne...

Crome

a végeredmény xerintem. Alo,Webó,Vett,Ham,

Azt majd késõbb, most nincs itt a barátnõm. <#vigyor>

Crome

xerintem Aloka nyer. De remélem hogy inkább Webber. Na majd vasárnap megtudjuk. elengedés? áhh az nem lesz. legalábbis Vettel részérõl. Túl forrófejû ahhoz...

Mármint nem végsõ sorrendben, hanem bajnokként értem a 4 közül.

Crome

told be gyorsan azt nyomjad <#mf1>

Ja, amúgy szerintetek mi lesz a VB vége? Alonso, Vettel, Webber? Netán Hamilton?

Lesz a RBR-nál elengedés, ha kell?

Crome

Nem, de csak most ért ide a kormány, úgyhogy csak holnap tesztelem. <#mf2>

Crome

elvileg kormánnyal precízen lehet vezetni a gp4-be. bár én az anis joyommal is precízen vezetek csak az a quva fékezés...

tönkre mennek e az alkatrészek a gépbe ha nagyon megerõltetem õket?

az biztos. Hát próbáljuk rávenni õket a jogok +vásárlására <#gun>

<#hawaii>

króm rátekeredet a zúj kormányára v. mi???!<#mf1>
GP5-öt akarunk!!! DE YÓÓÓT!
he?
tönkre lehet tenni az alkatrészeket ha +erõltetem õket?

na nkem ezért nem köll. milyen jó vulna ha csinálnának újabb patchet a gp4 hez

Króm!
Kormányt mindig advanced módból telepíts!! ha gp4 /vagy bármibe/ elfogadod a kormányt, ala natur akkor sose lesz jól illesztve.
ha azt a fos f1 2010 /én csak 21 nek látom/ akarod használni, azonnal vedd le a kormány érzékenységét, a gép álltal adományozottal, még autó versenyzõ sem tudott menni! /lásd GAMESTAR!/
hehehe amióta feltették/tük/ a patch-ot még xarabb a gém!! mindenkinek lett valami gondja. élvezetes benne és qrvára logikus, hogy minél többet vezecc annál hüjjébb leszel a gémhez!!!!<#boxer>
na én be is fejeztem vele. ebbe a xarba nem az a lényeg, hogy jókat játszál, hanem hogy idióta interjúkat adj és ezzel baszd el az idõdet!!!
BRAVÓ KÓDMAJSZTRÓ!!!! SZAROK VAGYTOK!!
zongorázni lehet a különbséget a két dolog között!!!
Holnap meglesz a kormányom és akkor belecsapok én is, aztán majd véleményezem. Így billentyûvel nincs kedvem játszani vele, mert xarul irányítható...
Azért a GP4-et is kipróbálom kormánnyal, bár az billentyûzettel is tökéletes volt számomra.

Crome

1200 kábé
mennyi a reális hibalehetõség?

biztos én a gp3-al nem játszottam. +teszi nekem a 4. Azt most döntse el az ember mi volt a jobb. bár nem bánom hogy a sony-nál volt a jogg mert addig nem jött ki pc-re egy xar f1 játék. amíg nem csinálnak valami normálisat maradok a gp4 nél. régi de játszható. Engem a grafó érdekel a legkevésbé. inkább legyen ûberfaxa vérbeli játék...

én is a gp 3 továbbfejlesztésével!!! azt qrva könnyû volt szerkeszteni, grafikázni...
csak azt tudom mondani minden ami az életbe matt a játékba leygen csilivilli a többi + le van xarva. Nem tudom de ez a GP4 régi a grafika se egy nagy hû ha de még mindig ez a legjátszhatóbb f1 játék... Nem tudom de ennek van valami fílingje. Mondjuk az elején úgy gondoltam hogy mekkora xar ez a játék. De mikor letöltöttem rájöttem hogy jó. Nem hogy valaki a GP4-et venné alapul és azt fejlesztgetné... hát a code meg maradjon a korábbi játékánál. Én annak örülnék ha geofék visszatérnének...

feltettem a pöcst, 2 oldalnyi változtatást ír. állítom a gém még szarabb lett, ami lényeges lenne baxták megváltoztatni. gamestar is jó lehúzza a jáchatóságát, mindenki panaszkodik, hogy ahelyett, hogy yavulna 1re hüjjébb lesz. ami csúcs az önyavító ótók: elõttem rakásra törték magukat a start után, törmelék halmokon gázoltam át defekt nélkül, a kör végén viszont senki se ment ki a boxuccába!!!! sõõõt, a versenyt mindenki befejezte!!! mind az 56 kört!!! RÖHEJJJJ! kódmester qrva annyát!!!!
kormány grafikûval van 1üt, aszem
a csákók ruciját mivel tudom xerkezgetni?

na mi a probléma?

qrva annyát a kódmesternek!!!!!
és a kanyaron hogy menjek át?