Hírek a tálcán!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok. Akkor folytassuk a szoftveres forumon:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1014747002
oXaY
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1014747002
oXaY
Ha nem is órái, de 5percei mindenkinek vannak felmenni, megnézni van-e vmi érdekes és ha igen, elolvasni.
De nincs itt szoftveres fórum?
De nincs itt szoftveres fórum?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Laalee!
Irigyellek érte, hogy minden nap óráid vannak szabadon erre. Elárulod a titkod? ;-)
oXaY
Irigyellek érte, hogy minden nap óráid vannak szabadon erre. Elárulod a titkod? ;-)
oXaY
ide az ember tobb orat eltolteni azert jar mert van tobb oraja ... 😊 a hireket elolvasni 10 perc, meg akor is ha 4-5 lapot nezek...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Kedves *St!
A reklámban részben igazad van, de a többiben egyáltalán nincs.
A progit a tartalomszolgáltatók nem csak hogy beleegyezésével, hanem támogatásával működtetjük.
Nézdd meg a progit és majd meglátod hogyan működik.
A reklámra vissza térve, azért mondtam hogy csak részben van igazad, mert a felhasználók szempontjából tényleg hasznos dologról van szó és ráadásul teljesen ingyenes és pop-up vagy egyéb reklámfelületektől mentes progi.
Kérném, hogy ha nekem adnál igazat mégis, akkor helyezd vissza a progi webcímét a nyító hozzászólásba.
Üdvözlettel,
oXaY
A reklámban részben igazad van, de a többiben egyáltalán nincs.
A progit a tartalomszolgáltatók nem csak hogy beleegyezésével, hanem támogatásával működtetjük.
Nézdd meg a progit és majd meglátod hogyan működik.
A reklámra vissza térve, azért mondtam hogy csak részben van igazad, mert a felhasználók szempontjából tényleg hasznos dologról van szó és ráadásul teljesen ingyenes és pop-up vagy egyéb reklámfelületektől mentes progi.
Kérném, hogy ha nekem adnál igazat mégis, akkor helyezd vissza a progi webcímét a nyító hozzászólásba.
Üdvözlettel,
oXaY
1)igazad van... én jobban szeretek ide jöni hireket nézegetni sőt most pl azt sem tom mit csináljak mert mindent megnéztam
2) mé nem mentek ti a telibe.****nyátokba hoyg kitöröltétek a szex szex szex topicot és áttetted a gumiszobába... oda csak egyes emberek mennek... igy nem ehet értelmes topicot csináln... enyni eröböl mehet odaa is a szex szerelem gyengédség.. vagy ha nem teszitek át hozzátok vissza a szex szex szex et is!!!!
2) mé nem mentek ti a telibe.****nyátokba hoyg kitöröltétek a szex szex szex topicot és áttetted a gumiszobába... oda csak egyes emberek mennek... igy nem ehet értelmes topicot csináln... enyni eröböl mehet odaa is a szex szerelem gyengédség.. vagy ha nem teszitek át hozzátok vissza a szex szex szex et is!!!!
Ha az olvasók elkerülnék, hogy órákat böngésszenek a neten akkor a tartalomszolgáltatók hamar csődbe mennének....
Ne itt reklámozz pls. ilyen hülyeséget, köszi.
Ne itt reklámozz pls. ilyen hülyeséget, köszi.
Üdv Mindenkinek!
Van egy új és véleményem szerint nagyon hasznos kis progi, amellyel elkerülhetjük, hogy naponta órákat töltsünk fölöslegesen hírek között bóklászva. Beállíthatjuk magunknak milyen portálok (egyeseknél pl.: origo, azt is milyen típusú) híreit szeretnénk megkapni, és már annak megjelenése pillanatában értsít minket errõl egy kis ablakban.
Próbáljátok ki, megéri!
oXaY
Ja a progi: www.******.hu
Van egy új és véleményem szerint nagyon hasznos kis progi, amellyel elkerülhetjük, hogy naponta órákat töltsünk fölöslegesen hírek között bóklászva. Beállíthatjuk magunknak milyen portálok (egyeseknél pl.: origo, azt is milyen típusú) híreit szeretnénk megkapni, és már annak megjelenése pillanatában értsít minket errõl egy kis ablakban.
Próbáljátok ki, megéri!
oXaY
Ja a progi: www.******.hu