9
Crying Freeman
  • Klub
    Mi ez?
  • Hustler_hu
    hej , en nem fasszopoztam , nem anyaztam ... de utannanezel divx-es oldalakon vagy megkeresed a www.port.hu-n az angol cimet es akkor parosidot a magyarhoz ... es bocs , ok nem voltal lama ha tenyleg rakerestel csak ne tudd meg hogy elegem van a lamakbol akik elobb kerdeznek utanna lepnek...

P.S. : tollem is nyugodtan kerhettel volna elnezest mivel en nem fasszszopoztam ....
  • Shep
    Hát ez gonosz dolog volt, azt hittem hogy lesz belőle játék vagy vmi erre tessék
  • Efreet
    ja, és ha teszik, keresd meg és nézd meg az anime(japán rajzfilm) változatot, lényegesen jobb szerintem mint a film
  • Efreet
    könnyezö harcos a magyar cím
  • Jockey Ewing
    Mindenkitől elnézést kérek az előzőért, csak ez a vadbarom hásztlőrponthu-tól nem! Mindenhol próbáltam rákeresni, de nem találtam sehol. Ennyi eszem még van bazze. Meg azt sem tudod kinek írkálsz ilyeneket!

Vagy ha valaki segítene abban, h mi ennek a magyar címe?
    Az is segítség lenne.

hustler_hu:
    Különben TE is tudod, h ha valaki megadja a választ a kérdésemre, a topic úgy is el fog süllyedni napok alatt! Mi ebben a rohadt nagy baj?
  • Jockey Ewing
    és akkor mi van TE FASSSSSZZZZZOOOPPPPPPÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ??????????????????
  • Hustler_hu
    jaj neee... mar itt is kezdik ... KERESS RA... konyebb ide irkalni mint keresobe beirni ? TOPICot torolni , mert terjedni fog ez a feliratot keresek ehhez a divx-hez meg ahhoz ...
  • Jockey Ewing
    Sziasztok!

Bocs, hogy ide írok ilyen kérdést, de nincs kedvem meg időm se keresgetni, milyen fórumon, és milyen topicba kérdezzem meg.

A Crying Freeman című filmnek kellene nekem a magyar felirata.

Ha valaki ebben tudna nekem segíteni, akkor nagyon megköszönném!

Thx: Jockey Ewing