39
Ki jutott be az elso napon? :)
-
#39 A nyomkodok koze tartozom en is, de nekem csak jo elmenyeim vannak. Egy Fuji
Finepix 2800-at "nyomkodok", aminek a 6x-os optikai zoomja nagyon bejon.
Ja, es a kepeket A4-ben nyomtatom, es nem latok rajta semmi kivetnivalot. Nem pixeles, szep, egyszeruen kiraly. Nem profi gep, de hobbi szintre tokeletesen megfelel, sot jobb, mint gondoltam. Nem veletlenul lett az ev 2.1 megapixeles gepe. -
#37 Media Markt-ban nagyon durvák most ezek az akciók, naponta vmi 1 Ft-be kerül...
-
#34 Ez így már egész emberközelire sikeredett. -
#33 lehet. profi fotós volt a nagyapám, és töle eltanultam egy szemléletet. viszont nincs közel 1 millám egy mai profi gépet venni :( addig én is csak nyomkodok. -
#32 Megint nagyon fentről nézel. -
#31 szülinapot fotózni meg ilyesmi lehet... de az nem fényképezés szerintem :) -
#30 hat nemtom a 2,1mpix mar több mint eleg egy altalanos celra... nem mindenki akar művész fotokat csinalni... -
#29 aki 1.3as vagy 2.1-es masinát vesz, az meg is érdemli. vagy esetleg nem fényképezni akar, csak nyomkodni. arra meg jó a golyóstoll is, az meg olcsóbb. -
#28 nos aki 87 ert vesz 1,3 as fenykepezöt az meg is erdemli :) 2,1 est kapni 50-60 környeken... ez csak a felemeljuk az arat mert ra van irva hogy HP, és minden akciohoz ezt adjuk, azt a hülye vasarlo meg örul hogy kapott egy 87K s fenykepezöt. -
#27 Itt dolgoztam 5 napig. Kira bolt :D
Vasárnapig volt egyébként hawaii, addig 14 órát dolgoztak az alkalmazottak naponta, cserébe olyan kajahegyek voltak, hogy csak néztem. Paradicsom sajt körözött saláta a szezámmagos szenyóban, és akármennyit ehettél :o)
Napi 3 Red Bull nekem is lecsúszott :o)
Plusz kinn osztották a hostess csajok a pizzát, baseball satyit, Mentost, csokit, üdcsit teát. Igényes hely, na. Most már nem lesz olyan olcsó, de a választék miatt megéri kimenni.
Van X-Box is kirakva, meg két PS2, GBA, kormányok a pc-kre, lehet netezni st.b engem ez a része érdekelt legjobban :)
Ja és tudom menő vagyok, de igazából nem ezért írtam ezeket. Csak mondhatom, tényleg voltak külföldi (svéd norvég finn) eladók, alkalmazottak, de ők csak a nyitáskor segédkeztek, már se pizza se hostesscsajok se ők. :(
(Annnnnnnnnnyyyyyiiira jók voltak a hostesscsajok! De ost komolyan, nem az a szokásos férfi baromság. Hanem tényleg izom jók voltak.) -
Airwolf #26 Azért kíváncsi vagyok meddig fog tartani ez a nagy olcsóság. Mert ha ezt tudják tartani folyamatosan hosszabb ideig akkor fellendül a nép ingó vagyona 1 kicsit. ( ez nekünk jó ) De hogy a boltok akik nem tudnak versenyezni vele bezárhatnak az tuti. De mondjuk így már elfogadhatóak az árak. Ugyan mi kerül azon a fényképezőgépen 87 ezerbe?????? Legyártják vagy 10-15 $-ból. -
Madman #23 Coine: Ugyan menj mar el az Index.hu ra vagy az Origora es olvasd el a tegnapi es mai hireket az uggyel kapcsolatban!Jah, ajanlom az index forumait is! :) -
Dante #22 megjelenés... Nyitás :) -
Dante #21 ez nem igaz, én a megjelenés előtt egy nappal hallottam róla először... -
#20 Van még ??? !!!!
1.
Hol van ez az áruház ?
2.
Hogy lehet bejutni ? Kell vmi belépő ???
-
#19 AZTA **** !!!! -
Madman #18 Jah! -
#17 Az került akkor 19-be vagy mi van ? -
Madman #16 Hat kerlek az egy 1,3 megapixel felbontasu LCD kijelzos Hewlett-Packard gepecske, HP arlistan 87ezerbe kerul.Nos ennyire gagyi. -
#13 na de milyen digi fenykepezo az?
Biztos valami hatalmas tudasu (640x480) webkamera, amire rafogtak, hogy fenykepezo.
Aki tudja, hogy mit arultak, az leirhatna, hogy en is tudjam. koszi -
#12 BAZZZEG
19 ezer egy digi fényképgép ???
húbaze, hogy lehet oda bejutni ???
kell vmi extra beugró ??? vagy csak simán oda kell menni ??? -
#11 Jellemző gondolkozásmód, főleg Pesten.
Többszörösét keresik mint mi vidéken, nem hiszem hogy ezeknek az embereknek nem volt otthon TV-jük stb.
Csak azzal a kiálltással "Hű de olcsó vegyünk 4-etz belőle" meg is írják a véleményt saját magukról.
Meg is érdemli a sok hülye... -
#10 Láttam a képet a népszabadság címlapján. -
#9 ezekutan 2 honapig fele se nezek, biztos tomeg lesz :) -
#8 Tényleg nem tudnak az eladók magyarul, valahol olvastam a neten!!?? -
#7 De mekkora reklámot csináltak már az áruháznak.
Az is tudja, hogy megnyílt, akihez a szóróanyag nem jutott el. -
#6 fél áron:) bazzeg bementem volna oda 2 milioval:9 vettem volna egy nagy projektoros tv-t.. 130cm eset..vetem volna egy kissebb hifi cuccot:)))) meg még mittoménmit:) -
Madman #4 Ahogy tetszik! :) -
Totya000 #3 és most szúrjam tökön magam? -
Madman #2 Ja, azt elfelejtettem, hogy utana atsetaltam a Media Martkba es vettem irhato cdt 49Ft/db ert :)) -
Madman #1 Nos nekem sikerult! :) Egy rohadt masodpercet sem alltam sorban, szepen zaras elott fel oraval besetaltam a kapun es megallapitottam,hogy Magyarorszagon vagyok! -> jelei: ragogumi a laptop hatso kimeneteibe,portjaiba dugva, iszonyat nagy szemethegyek stb... Volt szerencsem pont egy angol/amerikai csajt megkerdeznem, hogy merre jutok ki(Electros poloban volt), igy eszembe jutott, hogy vajon milyen velemennyel lehet rolunk,Magyarokrol... Ja, mellesleg a kijaratig kisert ki, gondolom tudjatok,hogy egy Magyar ott dolgozo a jo anyamba kuldott volna el, nemhogy kapuig kiser... Hat ez van!Jah, es nem volt mar digitalis fenykepezogep 19ezerert :))