Come2Mix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt még elmondanám hogy én midnenből egy remixelt verziot szedek le igy sok szám több mint 6 perc😊
amugy hjo számok vannak rajta.. néha szarul flangeztam meg a remegtető hangbol szvsz soha nem kellett volna betenni..mindegy van benne. a flange nem lenne rosz csakhát aztis ugy éppen gyorsan bekapcsoltam amikor ugy ráillene de volt hogy azután 3 másodperc mulva nyomtam be a flange-t amugy hjo lett!!! de tényleg!! de hát lehet ezzel szar számokal szar mixet összerakni? nem hinném😊))
amugy én mint TRANCE buzi lehet hoyg leszopnám magam egy ilyen mixért😊))))))))))
nah midnegy csumm!
amugy én mint TRANCE buzi lehet hoyg leszopnám magam egy ilyen mixért😊))))))))))
nah midnegy csumm!
nahmajd letöltöm..én is csináltam egy mixet...hozzá kell tennem hogy egy HK val csináltam a mixet és fejhallgató nélkól tehát nem tudtam elöre belehalgatni hogy hova teszem a számot tehát néha pl kiállásba kevertem át:9 ami egy kicsit illuziorombolo mondjuk egy Judge Jules mixhez képest😊))))))))))))
no mindegy első probálkozásra aszondom hogy jo lett... azért azt is hozzé kell tenem hogy néha azt sem tudtam mit tegyek be.. tehát full előkészületlenül raktam össze a kis trance albumomat!!!
Dj CSOCSO - Mix in BUNKER
izé....ezt fel lehet tenni hozzátok??
hja ma lehet hogy letöltök egy mixedet meghallgatom mit dobtál össze...
no mindegy első probálkozásra aszondom hogy jo lett... azért azt is hozzé kell tenem hogy néha azt sem tudtam mit tegyek be.. tehát full előkészületlenül raktam össze a kis trance albumomat!!!
Dj CSOCSO - Mix in BUNKER
izé....ezt fel lehet tenni hozzátok??
hja ma lehet hogy letöltök egy mixedet meghallgatom mit dobtál össze...