Működik-e?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ismerősöm szeretne venni a P1-esébe 128 MB SDRAM-ot.(1 db 128-as modul) Viszont nem biztos benne, hogy tudja -e használni mind a 128-at. Arra gyanakszik, hogy az alaplap nem kezeli le, csak max a 64-es modulokat. Működni fog?Egyáltalán van olyan, hogy csak félig tudja kihasználni?
fel lehet pI-re tenni az xp-t, a feeling tiszta c64/c+4 lesz sebességileg(betöltések), de aki ezt szeretné.....
Na ja. Csak így más gépben nem használható a vinyó, amíg ez a progi tweakeli. Csak egyszer szálljon el valami és cseszheted mind a 45 Giga adatodat...
Nekünk ment a 45 GBos Western Digital vinyó P1es Lucky Star alaplapban
nem az alaplapnak kell támogatnia a wdnek volt egy progija amivel ment de szarakodni kellett vele
DE MENT
nem az alaplapnak kell támogatnia a wdnek volt egy progija amivel ment de szarakodni kellett vele
DE MENT
És ezekre a PI-es és PII-es alaplapokra fel lehet-e telepíteni az XP-t?
Konkrétan egy Acorp ZX chipszetes alaplapra gondolok!
Konkrétan egy Acorp ZX chipszetes alaplapra gondolok!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
elvileg a win98 tol felfelé az oprendszer sajat maga kezeli a winyot, nemkell neki a bios, de hogy bootoljon ahhoz feltetlenül.
de inkabb kerj kölcsön egy winyot es probald ki vagy vegyel egy pci os ide vezerlöt
de inkabb kerj kölcsön egy winyot es probald ki vagy vegyel egy pci os ide vezerlöt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Bios frissités használ neki?
És ez mitől függ?
Akkor használható a teljes méret?
vegyel bele egy ide kartyat egy dma66 ost mar egesz olcson osztanak
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Azt a 8-at tudja is használni rendesen? Egy 8 gigás partíciót lehet létrehozni?
Ja, a kérdés: Egy PI -es alaplap mekkora vinyóval boldogul el? (mit szól mondjuk a 20-30-40 gigás jószágokhoz?) Állílag csak 8-at lát belük, tényleg?
Igazság szerint nekem csak 1 konkrét kérdésem lenne, de nem tudtam hova rakni, hát nyitottam egy új témát, ami tán később is jó lesz valamire.
No, szóljatok hozzá! :-)
No, szóljatok hozzá! :-)