871
Legyen Ön is MiIliomos
-
IXEMGabeo #711 Ladó Gyula Lajos az Tüskevár xido ez meg Téli berek! -
IXEMGabeo #710 ez is egy protekciós, aki bekerült ide...Dadi Eszter pedig ott vigyorgott a nézőtéren...
csávó pedig buzi gyanús -
IXEMGabeo #709 lol ott van Eszter a nézőtéren -
IXEMGabeo #708 ezt a cikit bazmeg, jogi diplomája van és nem tud ilyen egyszerűt, amit a szüleink is sőt még mi is kenünk vágunk -
IXEMGabeo #707 A -
xido #706 ladó gyula
tüske igen -
IXEMGabeo #705 ez Tüskevár nem? -
xido #704 tutajos -
IXEMGabeo #703 nem nem Afrika lesz tutira
Atlanti és Indiai közt van -
xido #702 szerintem atlanti és ázsia -
IXEMGabeo #701 Afrika -
xido #700 sárga -
IXEMGabeo #699 sárga -
xido #698 -
xido #697 b -
IXEMGabeo #696 B -
IXEMGabeo #695 szondász egyszerre érkeztünk elmész a fenébe te:D:D:D:D -
IXEMGabeo #694 na mi a helyzet? van itt valaki?:) -
xido #693 a gizi -
ZZ88 #692 Ja, filmek, a kedvenc témakör. -
#691 én szoktam nézni nem rossz amúgy, bár kicsit furcsa a többi ilyen jellegű műsorhoz képest -
xido #690 szerettem volna,de van story6 online? -
McCartman #689 Vágó műsorát nézitek? -
IXEMGabeo #688 és a filmekkel is... -
ZZ88 #687 Én csak Gorbacsovot tudtam 100% ra, hogy kapott. -
ZZ88 #686 Töri, sport, komolyzene, könnyűzene világpolitika, ezekkel elég szép pénzeket lehet akasztani. -
IXEMGabeo #685 de majd ezeket átlesem, mert régen olvastam már Nobel díjasokról... -
IXEMGabeo #684 Arafatot tudtam, hogy kapott, Gorbacsovot is, Gandhira is azt hittem, de ő vele Indirával kevertem össze...sőt még asszem Radzsív Gandhi is kapott... -
ZZ88 #683 Hát nem volt egyszerű kérdés. -
IXEMGabeo #682 azt tudom többnyire az amerikai elnökök mindig kapnak, de Carterben nem voltam biztos... -
ZZ88 #681 Obama is kapott béke Nobel díjat nem is olyan régen. -
ZZ88 #680 Magyarországon is van elég esemény:
. -
IXEMGabeo #679 illetve egyidőben volt h tanulgattam az összes Nobel díjast, de azért mindet lehetetlen megjegyezni minden kategóriában évről évre -
IXEMGabeo #678 ehhez követni kéne a világpolitikai eseményeket valahogy ez mindig hidegen hagyott viszont a jövőben majd ráállok erre, mert sok kérdést feltehetnek ebből a témakörből... -
ZZ88 #677 Na szegény tag, ez mehetett volna nagyobb összegért is, simán 800.000 res kérdésnek jó volt. -
IXEMGabeo #676 jéé...akkor kevertem Indira Gandhival, mert ő meg biztosan kapott -
ZZ88 #675 Szegény ürge, cumi. -
IXEMGabeo #674 jól gondoltam Carter lesz az, Gandhi tuti kapott, Gorbacsov is 83 környékén, Carter nem -
ZZ88 #673 Gandhi nem kapott. -
IXEMGabeo #672 de pedig a 90-es években kellett, hogy kapjon palesztín felszab szervezet tagja volt