CD író help!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csátok.A dvd íróhoz hogy kell alkalmazni a friisítész? Mer már leszedtem és nem tom.Ha valaki tud segíteni azt megköszönném
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Kösz a linket, de így nem tuttam megoldani, mer:
1,kell csinálni 1 indítólemezt
2,azt kell felülírni az uj biossal
3,megcsináltam az ind.flopyt,de nem tom felülírni,mer aza sz*r ME telerakta a flopyt, aszt nincs már rajta hely.(meg a cikkbe azt irják,hogy a fríssítés a 2.01 alatti irokhoz van, ezér,lehet nem is működne a frissítés)
1,kell csinálni 1 indítólemezt
2,azt kell felülírni az uj biossal
3,megcsináltam az ind.flopyt,de nem tom felülírni,mer aza sz*r ME telerakta a flopyt, aszt nincs már rajta hely.(meg a cikkbe azt irják,hogy a fríssítés a 2.01 alatti irokhoz van, ezér,lehet nem is működne a frissítés)
cdgab.hu-t nézted?
Így:
www.lgeservice.com/GCE8160BFirm201-readme.htm
www.lgeservice.com/GCE8160BFirm201-readme.htm
szerintem csökkentett módban, vagy DOS alatt valahogy (ha a frissítés DOS-os)
Írd vissza a régit! Ha nem tudtad lementeni, akkor keress rá a neten!
Hi!
Van 1 LG 16x10x40 szeres íróm, gyárilag 2.01 es firmware-vel. Nemrég letöltöttem a cdgrab.hu-ról egy 2.11-re való frissítést. Ez teljesen elkúrta az írómat.(Cd-t nem tudok írni,minden íróprogi valahol megfagy, amikor meg olvassa a lemezeket akkor is a write led ég) Nem tudja valaki,hogy hogyan lehetne visszatenni az eredeti 2.01-es biosát???
Van 1 LG 16x10x40 szeres íróm, gyárilag 2.01 es firmware-vel. Nemrég letöltöttem a cdgrab.hu-ról egy 2.11-re való frissítést. Ez teljesen elkúrta az írómat.(Cd-t nem tudok írni,minden íróprogi valahol megfagy, amikor meg olvassa a lemezeket akkor is a write led ég) Nem tudja valaki,hogy hogyan lehetne visszatenni az eredeti 2.01-es biosát???