598
Star Trek: Bridge Commander
  • Hmuda
    Tényleg. Már én is belejöttem. A legjobb, ha mindig a hátsó pajzsokat szeditek le. Onnan a legfőbb rendszerek szétszedhetők (pl pajzsgenerátor : )).
  • Borg
    Ja amugy kb nekem is 1 órába telt belejönni a harctechnikai irányitásba...

TIPP: F5 - Pajzsokat 115%ra, fegyverzetet 115%ra, hajtomü 80%,
    adj neki 8ados impulsot, és jelöld ki az ellenséges hajó impuls hajtómüvét, és phaserekkel löjj. Torpedot csak akkor használj, ha közel van, és tuti biztos a találat, mert fed torpedok nemjo célkövetők..
    Vigyázz arra, hogy egy kiszemelt oldali vagy also felsö pajzsát lödd, és ne összevissza! Viszont ha téged lő, akkor fordulj ugy, pl torpedok ellen, hogy a legjobb állapotu pajzsod fogja fel!

Galaxy osztállyal elég jó támadó taktika, a fly-by gorkenzieher:) tedd fel 8ados impulsra, és a tengelyed körül rollozva a hajót repülj el mellette folyamatosan phaserrel löve. Galaxynek igy mind (A K SOK) phaserbank-ja tüzelő pozicioba fog kerülni egy assault alatt. Ha beállitasz ehhez egy ellenséges hajón lévö rendszert specifikus célpontnak, simán lehegeszted róla...
  • Borg
    Nekem megvan a full FLT-s, és valami istencsászár:)))
    Esténként keressétek a "Terok Nor HUN" nevű szervert, az én vagyok, és még jópár trekfan rajta:)
    (irc.extra.hu:6667 #trek.hu)
  • Hmuda
    Dettó. ST rulez! De csak nekem nem sikerül soha megnyernem szimulált csatát, vagy másnak se? Eddig csak egyetlen Harci Madarat lőttem ki. Van valami titka a harcoknak?
  • Hustler_hu
    Hailing on all frequencys ...
    A game frenetikus ... nagyon rulez !!! Mar alig varom a multi csatakat...
    Capt. out.
  • Hmuda
    Kinek hogy tetszik a demó? Nekem eléggé bejött.