Might And Magic VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször neked kell összerakni a gólemet. A kísérõk közt ott van,ha rákattintasz,lesz ott egy "golem parts" opció. Arra kattingass,amíg ki nem írja,hogy kész. Utána mehetsz a kinevezésért 😊
Megvan mind a hat golem rész, és mégse rakja össze nekem a Thomas Grey. Azt mondja mindnek meg kell lennie, hogy megcsinálja, de pedig mind megvan.
Plzz help
Errõl az oldalról
http://sacred2.hu/
Élet halál kérdése ez!!!!!!
Mit kell csinálni hogy a might and magic 7 fusson XP alatt.
plííííííííííz help meeeeeee!
Might and Magic 1 - 9
http://sacred2.hu/
<#szomoru1>#szomoru1>
a Temple of the Monnba nem találom a holdkövet.
Aki tudja hol van az lécci válaszoljon.
THX
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Majestynek nagyon nagyon örülök, szerintem Edit is szeretni fogja, bejönnek neki az ilyesmik.
A VI.-al el is kezdtem nyomulni, elõször döbbenten, hogy milyen szörnyû a grafika... hiába, az idõ megszépíti az emlékeket. Még nem döntöttem el, hogy vállalom-e így is a játékot.
A VII azonban mindenképpen végigjátszás alá fog esni, grafikára harmatgyenge, de azért a szemnek kellemes. Ugyanígy a VIII. is. A sokat és jogosan szídott IX. rész ezután következik (talán jövõre).
Ilyen lehet az isteni lét->életet lehelni a holtakba....vagy ez a nekromancia😊)))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ah, lehet mégsem kéne ezt eladnom? bár jó lenne ha xp alatt is mûködne a d3d
A két pasassal csak benyitsz a templomba és azok eltünnek. El kell ballagni a fõpaphoz White Cap-be és lehet kérni a minõsitést. Mire visszaballagsz Freehavenbe már kész a templom, bár asszem még kell majd hozzá vmi áldozati bödön. Ezzel együtt a legdrágább templom az egész pályán😞(( Rég volt már, nagyon rég amikor túrtam benne...😊))
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha kell segítség szívesen adok.Végignyomtam mind a 7-est és a 8-ast is.Szép hosszú volt.
A hetes végén különösen érdekes volt a titánok és a sárkányok elleni harc.
A 8-as nál meg asszem az elementálokat kellett kiszabadítani.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"