23
  • Pheel
    Még mielőtt vki félreérti, ez ilyen mókás akart lenni...
  • Pheel
    A Windows szar. Az összes.
    Az OS/2 haldoklik.
    Az AmigaOS az egekben van a sok magasztalástól.
    A MacOS szebb, mint valaha.
    A linux meg terjed. Így van ez.
  • Csatti
    Arrol nem is beszelve, ha vkinek van vmi diak, vagy tanar a csaladjaban az mnden tovabbi nelkul megrendelheti a WinXP-t, OfficeXP-t es Frontpage XP-t 3000Ft-ert (osszesen, nem darabonkent), es ezert kap egy rahedli cd-t legalisan.
  • Pheel
    Ezek szerint te mégiscsak látod...
  • Laalee
    hat nemtom nekem az jelenti a jo oprendszert, hogy van driver tamogatasa, stabil, minden program ami megjelenik, az van ezen az oprendszeren is. ez pedig kb az ms a w2k ota.
  • Habalaba
    Az azert tulzas, hogy klasszisokkal jobbakat ad ki mint regen. Ugyanolyan szarok, csak mi nem latjuk. Es itt en csak az NT-ket veszem, nem pedig az olyan jatekrendszereket, mint 98, ME, meg ilyenek. :)
  • Pheel
    Azért lehet, mert klasszisokkal jobb oprendszereket ad ki, mint régebben...
  • b
    erről az os-ről szeretnék egy tesztet olvasni itt az sg-én, lehet? :)
  • Creatch-KO
    Szerintem nem lehet ez olyan rossz. Talán könyebb lehet átszokni a linuxra. De enyi pénzt én sem adnék érte :))
  • dewdew
    Na meg azt se felejtsuk el, hogy nem minden ember rendelkezik a "magyar mentalitassal", es az amerikai es nyugat europai homo sapiensek, akik 1500-2500 dollar kozott veszik a szamitogeopet, szarnak bele, hogy 100 dollarral tobb vagy kevesebb az ar, tehat nekik egyertelmuen Windows-uk lesz. A magyar ember meg ugye letolti a netrol "ingyenbe", aztan hello.
    A Lindowsnak akkor lenne eselye, ha ingyenes lenne.
  • Veriel
    99 dolcsiert mar kapsz windowst :)