Serv-U felhasználóknak !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Valaki használ Serv-U(crackelt) mellett SpyDoctort? Már néztem több verziót is de mindegyikre ezt írja ki? Szerintetek ez valós veszély?
Backdoor.Servu (Server-FTP.Win32.Serv-U.4100
Troj/ServU-Gen
ServU-Daemon )
Type: Backdoor
Threat Level: High
Description: Backdoor.Servu runs silently in the background and opens up a port, which allows attackers to gain access and control over the infected machine.
Advice: Toss
Valaki használ Serv-U(crackelt) mellett SpyDoctort? Már néztem több verziót is de mindegyikre ezt írja ki? Szerintetek ez valós veszély?
Backdoor.Servu (Server-FTP.Win32.Serv-U.4100
Troj/ServU-Gen
ServU-Daemon
Type: Backdoor
Threat Level: High
Description: Backdoor.Servu runs silently in the background and opens up a port, which allows attackers to gain access and control over the infected machine.
Advice: Toss
Plz help valaki!
Mindent beallitottam progiba, felhasznalok stb, es ha csatlakozni akarok azt irja, hogy rossz jelszo pedig tuti jo!
a domain meg allandoan offon van hiaba nyomok ra, hogy bekapcsolja.
mi lehet a gond?
elore is thx!!
Mindent beallitottam progiba, felhasznalok stb, es ha csatlakozni akarok azt irja, hogy rossz jelszo pedig tuti jo!
a domain meg allandoan offon van hiaba nyomok ra, hogy bekapcsolja.
mi lehet a gond?
elore is thx!!
Az nem elég hogy megosztod, még linkelned is kell hogy lássák.
részletesebb leírás itt:
rottander.uw.hu --> Serv-U leírás
részletesebb leírás itt:
rottander.uw.hu --> Serv-U leírás
nincs mit...
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Köszi Dreet megkaptam, kijavítottam 😊
Köszönhetően a naplófájlnak amit küldtél megtaláltam a hibát, és nagyon köszi, hogy teszteled a progim :😊
Köszönhetően a naplófájlnak amit küldtél megtaláltam a hibát, és nagyon köszi, hogy teszteled a progim :😊
A méret semmiféle képpen nem lehet probléma, de küld csak el mer kiváncsivá tetél 😊
becsomagoltam elkudom mailben ha ok? ( 200K )
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
a server log-om mondjuk vagy 2MB.
lehet ez a gond?
lehet ez a gond?
Hmmm, nem tudom igy mi lehet a problema, mert jó néhány naplófájlon leteszteltem. Amúgy mindegyik naplófájlnál kiakad, vagy csak 1-nél?
Egyenlőre még nem csinál saját config fájlt, ha arra gondolsz de majd a végén fog 😊, ha állandósul egy két még kérdéses dolog.
Egyenlőre még nem csinál saját config fájlt, ha arra gondolsz de majd a végén fog 😊, ha állandósul egy két még kérdéses dolog.
amikor ra klikkelek a statisztika elkeszitesere akkor irka ki.
Csinal a progid valahova sajat naplofile-t?
Csinal a progid valahova sajat naplofile-t?
Dreet: Mikor irta ki ezt a hibát?
El tudnád küldeni a naplófile-t?
El tudnád küldeni a naplófile-t?
na mi van!!!!
ha most sem akkor felakasztom magam :-)))
ha most sem akkor felakasztom magam :-)))
Raven: A kis progid nagyon király, roppantmód leröviditi az időt amit a serverrel kell foglalkoznom naponta. Nagyon koszi a fejlesztest....
Továbbra is áll, ha valakinek van valamilyen ötlete a progival kapcsolatban írja le plz!
!! Új SULA verzió letölthető !!
Nagyon thx BMW operator 😊
Ja a 3.1 es Serv-U ra gondoltam :😊
Tudnal mondani egy helyet, ahonnan le tudnám tölteni plz?? Thx
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a 3-as Serv-Uban miért nem tudok utólag új Usereket felvenni a listára???
SULA frissités letölthető 

Sziasztok !
Most használtam volna előszőr a serv-u-t de a haver nem tudott belépni hibás jelszó meg ijesmi.
nem tudná valaki elmagyarázni a használatát.
nagyon köszi.
Most használtam volna előszőr a serv-u-t de a haver nem tudott belépni hibás jelszó meg ijesmi.
nem tudná valaki elmagyarázni a használatát.
nagyon köszi.
A free.x3.hu/raven10011-en le tudod tölteni a Serv-U 3-as verzióját. A szükséges crack is ott van.
Köszi a visszajelzéseket srácok, most tettem fel a frissitest a honlapomra. Ez már a kiértékelés ( és persze beállítások) alapján a táblázatokat is kirajzolja.
Ha találtok valami bug-ot plz üzenjetek valahogy. A honlapomon vendégkönyvet csináltam, igy oda is üzenhettek.
Thx raven
honlaphoz klikk
Ha találtok valami bug-ot plz üzenjetek valahogy. A honlapomon vendégkönyvet csináltam, igy oda is üzenhettek.
Thx raven
honlaphoz klikk
Szerintem nagyon jó ötlet, gratulálok hozzá és sok sikert a továbbiakban is!
Arról lenne szó, hogy a Serv-U programhoz most készítek egy progit Delphiben, ami a Serv-U álltal generált naplófájlt kiértékeli. Kb a minkálatok közepe fele haladok, szóval most még könnyen mennek a változtatgatások, illetve most még könnyen tudoknék beleépíteni dolgokat.
Akit érdekel a progi, az le tudja tölteni ide klikkelve .
Tudom, hogy vannak, akik szerint vannak jobb ftp szerver progik, ehhez nem akarok hozzászólni, én csak a Serv-U soknak szeretnék egy picit segíteni.
Akit érdekel a progi, az le tudja tölteni ide klikkelve .
Tudom, hogy vannak, akik szerint vannak jobb ftp szerver progik, ehhez nem akarok hozzászólni, én csak a Serv-U soknak szeretnék egy picit segíteni.