46
-
sanyiute #46 nagyon szupi -
#45 De szerettem ezt a játékot:)
Lehet felrakom és végigviszem még1x. -
sanyiute #44 da -
#43 [URL=http://www.yousosexy.com/galleries/superglam21.php[/URL] -
Inquisitor #37 A techdemó videóját vagy a techdemót nézted meg?
Mert ha a demót, akkor érdekelne, honnan tölthető le :) -
#30 Ez egy király lessz, a Wolf meg egy DÖGUNALOM -
#29 Nem tom, de nekem tetszik. Aztán majd +látjuk... -
#27 Na buszke lehetsz a nagy nomad multunkra :) -
Inquisitor #25 Ha nem tetszik játsz a Tresspasser-rel ...
Szar irányítás, szar pályadesign ... de 100%-os fizikai modellezés :) és az a víz .... -
#24 Hát szerintem a RTC Wolfenstein is van olyan jó mint ez... Viszont a MOHAA-t kurvára istenítették pedig annyi grafikai hibával van tele, hogy a RTCW-nél természetessé vált dolgok után az már számomra idegesítő volt! (pl.: a lelőtt és földre esett náci fél teste eltünt a zárt dobozban mi mögött rejtözködött; a doboz tetejére dobott fegyver 75%-ban a levegőben volt 25%-ban meg a dobozon és nem esett le (biztos odaragasztotta gyorsan)... -
#23 Hat lehet. Nem tudom.
A Max Payne pl. 20 percig birt lekotni... -
#20 Packman. -
#19 Kicsit konkrétabban? Nagyon kíváncsi lennék arra az 1-2 éves játékra amiben ilyen sima mozgás és ilyen fullos árnyék van! -
#18 Lenyeg az hogy FPS. Kurva ugy nez ki mitha jovobe jacodna es ... oszinten megvalva ha egyfesz ilyen epuletekben kell majd futkoraszni nekem tuti nem fog tecceni...
-
#16 nem nagy szam szerintem a grafika! olyan egy-ket evvel ezelott megjelent jateknak volt ilyen! :( -
#15 Sracok, akartam irni, de megeloztek... Nezzetek meg mindketto demot.. Q3 sirna oromeben, ha igy nezne ki, es ezzel nem a jo kis quake engine-t akarom szidni..
Szoval megint egy jatek, amire varni leeht egy even at... -
Csatti #11 Elmondtak, hogy statikus fenyekrol van szo (tobbnyire), szal lightmap -
#8 hat eleg szögletes jatek lesz. -
#3 Igy nem megy, de van meg 3 kep ezen a lapon:
http://www.sector.sk/title.asp
-
#2 Ezt nezd meg ha lehet...
javascript:LImage('screenview.asp?idnov=10868&scr=files/novinky/2002214195/1.jpg')