21
3DMark 2001 Second Edition
-
Csaba #21 Tökéletesen igazad van.:-) -
Borg #20 És éppen ezért erősen CPU limites ma már.
Magyarán egy 4200+ talán többet hajtana ki belőle, de videokártya aligha... -
#19 Ennek egyszerűen az az oka, hogy nem használ ki egy rakás fícsört szerintem. Ilyen lehet a több futószalag, meg mittomén. -
mEkLaU #18 És ha repülnek a játékok kit izgat a mark? -
Csaba #17 Sikerült elírni, szóval 6600Gt, és nem 660Gt. -
Csaba #16 Szerintem hagyd abba a tesztet, mert még párszor lefuttatod, és mínuszban leszel... (Bocs, rossz poén.)
Egyébként viccet félretéve, nekem 13ezer valamennyit adott a 3GHz-es P4/Geforce4Ti4200-ra.
Vettem egy Geforce660Gt-t, azzal minden játék elkezdett repülni, szélsebesen, gondoltam, lefuttatom megint a 3dmarkot, és hát csalódtam egy kicsit. Csak 15ezer valamennyi lett.
-
#15 hmm... vettem egy új videókártyát, gondoltam, nyomok egy tartóstesztet a régin.
4-szer futott le a teszt, ezt viszont nem értem:
12823
12704
12659
12561
pöttyöket csinált. Ekkora az infláció, ahogy melegszik a kártyám? Ati9700 az istenadta -
Anee #14 ugyanaz mint a 2001nek -
t. Füly #12 Én meg fölöslegesen tesztelném úgy is olyan szar eredményt érnék el......Ezek miatt a kurva rammok miatt.....Boccs hogy ide irtam.... -
Borg #11 Megkérek mindenkit h a teszteredményeket a megfelelő topicba tegye, és ne ide!
Felesleges 2 topicot vezetni erről.
(3Dmark2001 (SE) teszteredmények)
BTW: mindjart tesztelek en is:)
Borg -
Anee #9 jó csak túltengés van a szerveren -
Anee #8 http://www.inpact-hardware.com/madonion.htm -
#6 melyikrol? :) -
Anee #5 erről a francia szerverről állatul jön máris neki lehet esni
56os modem 5.7k/s -
Anee #4 végülis ja -
#3 holnap mar minden gyors lesz -
Anee #2 link?ami gyors is -
#1 43 perce jelent meg a legújabb 3DMark, lassan el lehet felejteni a régit, és jöhetnek ide a Second Edition eredményei!