Szintetizator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sopronból vagy a környékérõl keresünk szintist a nem rég alakult zenekarunkba (Delírium)! (Továbbá egy énekesnõt és gitárost is keresünk.)
Jelentkezni a [email protected] címen lehet.
Itt megtekinthetõ egy dal (többek között ezt is játsszuk majd ha összeáll a banda :) ):
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Ha tetszett szavazz (Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges) és terjeszd ismerõseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról.
Elõre is kösz minden szavazatot :).
Hajdúszoboszlói symphonic goth metal együttes keres elszánt billentyûs kollégát. Sok fellépési lehetõséget, fûtött, ingyenes próbatermet, erõsítõt, jó hangulatot biztosítunk. :)
Írj bátran: [email protected]
http://www.youtube.com/watch?v=HTXz4Ar5kmY
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Játszunk feldolgozásokat, és szeretnénk belekezdeni saját számokba, ehhez elengedhetetlen a billentyûs.
Érdeklõdj: 20 / 496 53 46, [email protected] (msn), [email protected] (email)
A zongora funkciónál a billentyû is át áll leütõ billentyûvé?
Roland-os vendéglátós vagyok. Azonban nem újak a gépek. Szeretnék újabb stílusokkal, kíséretekkel dolgozni, de jelenleg másik szintire nincs pénzem. Milyen megoldást (-okat) javasoltok? A szintik: EM-20 ; EM-50
Segítségetek elõre is köszönöm: Kepuszeg
Egy kezdõ felnõttnek milyen szintit ajánlatok?
Egy ismerõsömnek Casio LK-50-e van állvány nélkül, 9 éves de alig használta,házi készítésü adapterrel együtt mennyit ér? Eladná nekem.
Jók ezek a világítóbillentyüs szintik egy kezdõnek?
Régebben gitároztam,de az teljesen más.
Melyik a legjobb könyv tanulásra?
ÜDV:Laci
Nyugodtan ajánlom, mert volt és mert tapasztalat, és sok sikert is kívánok a további zenéléshez!
NAGYON SÜRGÕS, ALKUDNI LEHET!
Érdeklõdés: [email protected]
Részletek:
61 normál méretû billentyû billentésérzékenységgel, 24 hang polifónia, 255 hangszín (118alap, 128 GM, 9 dobkészlet), 120 ritmus (100 programozott, 20 zongorakíséret), egygombos beállítás, metronóm, 100 dal tanító funkcióval (50 Song Bank, 50 zongoradarab), mikrofon vezérlés (Sing Along), 3 szintes zenetanulás, dal lejátszás vezérlés, dalmemória (2 dal, 2 sáv, max. 5200 hangjegy, lépésenkénti-, illetve valósidejû felvétel), rétegezés (Layer), osztás (Split), transzponálás, hangolás, nagy, multifunkcionális kijelzõ háttérvilágítással, MIDI (16 csatornás multi-tibre vétel), General MIDI kompatibilitás, csatlakozók: fejhallgató/erõsítõ kimenet, sustain/változtatható pedálkimenet, MIDI IN/OUT, mikrofon bemenet. 2 x 2 W hangszórók, áramellátás: 6 db opcionális D-méretû elem, vagy opcionális AD-5 hálózati adapter. Méretek: 960 x 375 x 145 mm. Tömeg: 5,3 kg.
Egy KORG PA 500-as vásárlását tervezem /túlképpen mindenképp megveszem, de érdekelnek vélemények.../.
Egyszemélyes zenekarként mûködök, és bár nem tudok gitározni, de szeretem a mûveimbe beépíteni a különbözõ akkusztikus és elektronikus gitárhangzásokat.
Gyakorlatilag az érdekelne, kinek milyen tapasztalatai vannak a KORG-ok gitárhangzásaival kapcsolatban?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Tudnátok ajánlani egy olcsó de jó szintit(kezdõnek)?
Még azt szeretném tudni ,hogy mit érdemes figyelni a vásárlásakor.
Elõre is köszönöm:
tpepe
honlap:
http://www.endlessmusci.hu
mysapce:
http://www.myspace.com/endlessalbaregiaterrorgroup
Érdeklõdni:
06 70 502 17 79
vagy
[email protected]
Koncertlehetõség van, saját terem van.
Ízelítõnek a demónk meghallgatható a honlapunkon:
Creatures of Dawn
Elérhetõség:
Müller András
06-20-348-7630
[email protected]
ezeket hozzá lehet kötni a géppel?
1. tönkremegy (kellemetlen.. :) ), vagy
2. megtanulsz rajta játszani.
Azért néhány oktatófüzet, szintetizátoriskola (könyv) sem rossz, ha kéznél van.<#heureka>#heureka>
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
de olyan jól szól...:)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Riszpekk
A hangja messze felülmúlja a versenytársakét (árban versenytársak, Casio, kisebb PSR cuccok), és a billentyűi is jók.
Ha nagyon jó zongorahangot akarsz, arra van egy Roland EM (nem tudom melyik, talán 20?) az talán még 100 sincs.
Riszpekk
Vagy ha az a bajod hogy ez csak ilyen "egyszeru" szinti amit az apuci karacsonyra megvesz a kisgyereknek (gazdageknal), hat bocs de orultem hogy ezt is kinyogtem valahogy. Ugyanis en ezert megdolgoztam, bar lehet hogy ez masnak furcsa...
Szerettem volna egy szintit es vettem!
Es akkor mi van?
Olyan nagy baj?
Miert kell masnak az oromet elrontani?
Aze me neked nincs???
Nagy dog, de legalabb kaptam valamit ennyi penzert!!! :)
Barcsak a gep is itt lenne mar... :-(
De ugy dontottem ez lessz: (160000)
img src=
De ugy dontottem ez lessz: (160000)
img src=