Téli Olimpia 2002 Salt Lake City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csupán érdeklõdésbõl kérdezem: ezt a témát és hasonló régiségeket minek hoztál fel? persze felõlem elfér, de sok pozitív reakcióra szerintem ne számíts...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
nekem csak a közvetítés nem tetszik,pl. a biatlon közvetítésekor egy mondat volt a magyarokról, és csak az egyik magyart mutatták (erről mondjuk nem tehetnek az itteniek)
nem tudjátok mikor lesz a nôi mûjég korcsolya? ahogy néztem az itteni adók közvetítik ELO-ben, csak az a baj, hogy éjszaka!
az M2-n (csak az jön itt, mûholdról) mikor adják, esetleg ismétlésként?
az M2-n (csak az jön itt, mûholdról) mikor adják, esetleg ismétlésként?
De mennyire komoly combjuk van a korisoknak!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
tegnap néztem gyorskorcsolyát meg "mogul"-t vagy mit... az a buckákon meg 2 ugratón síelös buli. kizárt, hogy az ottani versenyzök mondjuk 10 év mulva nem mennek teljesen szét lábizületileg...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Azon az adáson mentek a magyarok is, csak mint említettem, lemaradtam róla.
Sztem ha azt ki merték volna hagyni, akkor nem lett volna pénz az olimpiára...nah de hagyjuk ezt a kényes témát 

Én akkor kapcsoltam be, amikor az izraeliek mentek.
arghhh!
Még láttam a háttérben a zászlónkat egy pillcsire.
arghhh!
Még láttam a háttérben a zászlónkat egy pillcsire.
lemaradtam a fáklyáról! ki vitte?
amúgy a köcsög franciák kivágtak pár dolgot a megnyitóból, természtesen a magyarokat is! viszont az egyszál bermudai versenyzôt nem vágták ki! na ilyenkor nem bírom ôket!
viszont a balga-belgák végig leadták!! ilyenkor meg szeretem ôket!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
amúgy a köcsög franciák kivágtak pár dolgot a megnyitóból, természtesen a magyarokat is! viszont az egyszál bermudai versenyzôt nem vágták ki! na ilyenkor nem bírom ôket!
viszont a balga-belgák végig leadták!! ilyenkor meg szeretem ôket!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
a hivatalos honlap link meg lendületböl nem is jó, de akkoris odatalál akit érdekel 😊