23
-
Remedy #23 Totál igazad van. -
#22 Egy megbízható, hibátlan rendszerre telepített 98se vagy 2000/XP prof.-t sem kell félnaponta újraindítani a fagyások miatt.
Akinek ezt kell tennie az vagy fos hw elemekre építette a gépét (lehet márkás is, de az még nem garancia a tökéletes működésre) vagy egyszerüen csak láma (ebből vannak többen).
Viszont egy végfelhasználónak a win (a sok csicsás stuff-al) a legjobb választás, akár tetszik, akár nem. Aki ért hozzá, az meg használjon linuxot, csicsás progik azon is vannak. -
hugi_0 #19 szerintem mar a winsux is eleg kiforrot es tud annyit amire egy altalanos felhasznalonak szuksege van
(szvsz) nincs olyan amit ne tudnek megcsinalni a winsux alol
A kisocsemet meg nemtudom megfurdetni vele de egyszer majd biztos sikerul megoldjak :-)) -
#18 Nem tartom valoszinunek, hogy egy DX-et ugy le tudnak "emulalni" (?), hogy az maximum csak minimalis sebessegcsokkenessel mennjen. Sajna szerintem ott nagy arat kell fizetni...
PyRex -
#14 Sytka: Ez nyugodtan megmondhattad volna a szemembe is, ha már itt ülsz mellettem! :) -
#12 Vagyis hát, értelme annyi van, hogy legalább alternatívaként megjelenik a piacon! De többet nem fog nyújtani mint egy hagyományos disztribució, szerintem!
De legalább ez lesz benne a vonzó, hogy nem kell Windows ahhoz, hogy Windows-os programokat futtassunk! Mert ugye csak az kellene, hogy a fejlesztök akik a programokat írják fel kellene hogy ismerjék végre, hogy azt a forrást amit megírtak át lehet fordítani egy más rendszerre, és máris nem kell hozzá Lindows! Mert ugye a windows calc.exe miatt minek az egész??? :) -
#11 Semmi értelme az egésznek! Levelezésre meg böngészésre vannak Linuxos programok is söt mostmár az Office-ra is vannak megoldások! A DirectX-röl viszont le kell mondani, mivel a hardverhez direktben soha sem fog hozzáférni senki, mivel itt az operációs rendszerek legfontosabb feltétele (hogy mindent a kernel irányít) szigorú szabályok szerint teljesül!
Az már más kérdés hogy a grafika gyorsítására is vannak már megoldások (OpenGL,Mesa,SDL)!
Eccerüen programokat kell rá fejleszteni, ez a megoldás nem pedig ilyen öszvér megoldás kreálása!
Persze azt mondanom se kell, hogy a WINE eddig is müködött a Linuxon,ez abszolute nem ujdonság... -
#10 en se talaltam ott meg... -
#6 Meglepo modon a www.lindows.com-rol...
-Rm- -
#1 honnet lehet letolteni, tudja valaki?