18
megszertetném tudni a rendszámtábla alapján a tulajdonos nevét!!!
-
fonak #18 Kevés a rendőri fizetés?:)) -
mihalypavel #17 BAY-947 -
misike1948 #16 -
misike1948 #15 KFG399 -
misike1948 #14 KGF399 -
Autotulaj #13 Rendszám alapján tulajdonos/üzembentartó információval tudok szolgálni, 4500 Ft ellenében, további információ: [email protected] -
pallosasw #12 ddf-222 -
slezákné #11 KXW-945 -
tom47 #10 cdz-018 -
#8 :)))))
Nem semmi ez a CSOCSO gyerek... :DD -
#7 elég gyenge ez az oldal!
Szóval akkor nics rá mód hogy kilehesen deríteni a tuljat?? -
#6 anyámét megtaláltam:) -
#4 az bazzeg!!!!!
szilveszterkor állunk valamelyik hidnál ami a kökinél van..várjuk a bust..kibaszom az utra a petárdát rá megy egy skoda octávia...
erre lekanyarodik , megfurodul oda hajt a szembe lévőkhöz majd hozzán hajtott.. kiszáll lekezd kiabálni hogy ki dobta meg az autot.. és nem láttam az ebert csak a fejét mivel elöttem állt egy haver...
szal azonnal mondtam: nem dobtuk meg na csá...aztán nagynehezen elment,,,azután kérdezte hoyg a haverom hogy nem szartam e be..mondom: miért? mire midnenki rámordít: MERT PISZTOLY VOLT A KEZÉBEN!!!!!!!
hja azt nem láttam:) -
#3 Interneten szerintem nincs.. merthogy ezzel adatot kérsz le. Ez olyan minthogy egészen ez év januárjáig nem kellett parkolójegyet venni, mert ha megbűntettek, nem tudták, hogy a rendszámtábla kié. Ha a metróban, más BKV-n az útleveled vetted elő, nem tudtak mit csinálni, mert abban nincs cím. És semmi ilyent nem kérhettek le.
Januártól megtehetik, de a rendszám az szerintem rendőrségi adatbázis. -
Leslie1 #2 Állj be rendőrnek :) -
#1 megszeretném tudni rendszámtábla alapján a tulajdonos nevét!!!
Van erre lehetőség az interneten???
Próbáltam rákeresni de semmi!
Vagy esteleg más módón!!!!
Fontos lenne!!!!!!!