45
  • Csövi
    #45
    Igen én is szívtam a Via-val Acorp alapi cerka procival... gusztustalan volt!
    Most hála az istennek AMD tibi+AMD (epox 8k7a)chipsettel kiválóan működik minden. Megvagyok elégedve. A pure 1.4-es proci vigan megy 1.6-on ha kell, szal tök jó ajánlani tudom minden olyan sebességőrültnek, mint amilyen én vagyok... :)
  • Pheel
    #42
    Ha Moore törvényére gondolsz, márpedig arra gondolsz, akkor azt mondta az öreg, hogy a számítási kapacitás 18 havonta megduplázódik. Ebben sehol sincs órajel említve és a 12 hónap sem stimmel.
  • Pheel
    #38
    Volt már pár topic erről, hogy kinek mi baja a Via-val.
  • Pheel
    #36
    Szerintem kevés ember dönt az Intel mellett a video láttán. Inkább a problémák lehetséges volta dönti a mérleget a nagyobb cég pártjára. Már bocs, de én csak sajnálni tudom a Via chipsettel szívó felhasználók igencsak nem elhanyagolható táborát. Tudom, nem csak a Via van, de azért a legtöbb ember azt használja, akinek AMD-je van. A proci igencsak jól teljesít mindenhol, ez tény.
  • Borg
    #32
    Van aki népbutitonak tartja, van aki meg nem ereszti el a füle mellett, hogy utána az AMD hivatalosan is beismerte hogy igy van, elég a proci.
    Ennyit meg ehhez. Egy dolog AMD flamer valaki, de hogy a tényket is görbiti ehhez már..
  • braindance
    #27
    Jesszusom, eddig még csak AMD-Intel flame szokott itt lenni, most bejött a Mac (elnézést Motorola RISC) is az anyázásba?
    :)
    Nemsokára jönnek a SGI-sek, vigyázzunk... ;-)
    Aztán röhöghetünk amikor egy 350 Mhz-s proci ver itt majd mindent.
    Náluk most az asztali gépekben mennyi is a max. működési frekvencia?
    Asszem 500 MHz a Fuel-ben...
  • Laalee
    #24
    gratulalunk ön volt a 505995-ik aki bedölt a nepbutito videonak...
  • Pheel
    #16
    Ha már megvették, akkor valamiféle kényszert éreznek arra, hogy igazolva legyenek abban, hogy jól döntöttek. Minél hangosabban és többen ordibálnak, annál valószínűbb, hogy elhiszik. Személy szerint jobban bízom a nagyobb nevű cégben, nem is bántam meg még soha. Engem eddig nem vert át az Intel sosem. Először volt Cyrix-em, aztán AMD-m, mióta Intelem van, azóta igaz a harmadik alaplapom van, de mind BX-es, SLOT-os volt. A teljesítménnyel elégedett vagyok, az árral szintúgy. Nekem nem kell a 2 GHz még, nem ezzel rajolok a haverok előtt. A kis 900-as Celkám 1100-on tökéletesen megfelel arra, amire használom, bár se DVD-t nem rip-elek, se 3DStudio-t nem használok. Aki meg megvette a P4-et, az megérdemli.
  • bubernyak
    #13
    már megint egy nagy vitába csöppentem ami nem igazán a cikk tartalmi mondanivalójával foglalkozik, hanem sokkal inkább a mék a jobb proci az Amd vs Intel. Az tünt fel, hogy az Intel tulajdonosok, kevésbé fikáznak, csendben vannak. No nem igy az Amd-sekk. Ők melldöngetve bizonygatják, hogy az Amd jobb. Kérdés: jutalékot kapnak valahonnan?, mert akkor én is fikázni fogok.
    A cikk arrol szolt, hogy technológiai ujitások következnek, amitöl azonos csikszélességgel magasabb órajel érhető el. majd meglátjuk:)
  • Scintillation
    #8
    A piacon mindenki az IBM-et masolja. Ezeket az ujitasokat csak addig tamadja az Intel, amig nem sikerul neki is ellopni/lemasolni. A marketing amugy is jol jovedelmez, a birka userek csak a szamot nezik a dobozon.
  • Turmoil
    #7
    "Az Intel első lépésben várhatóan áttér a SOI (Silicon On Insulator) gyártási technológiákra, melyeket nem is olyan régen még élesen kritizáltak a cég vezetői, akik ma azonban már teljesen más állásponton vannak ez ügyben. "

    Ha az Intel visszavenne az arcából, és a SOI-t nem úgy mutatná be, mint a legnagyobb vívmányuk, hanem elismerné, hogy az AMD jól választott, mert jó a technológia, akkor senki sem anyázna. De mivel ezt teszik, így nyugodt szívvel:)
    Amúgy azt magyarázd már meg, hogy mi a lófüttyért védesz egy monopóliumra törekvő, abszulút piacgazdaságra való (drágán szart gyártunk, mert úgyis megveszik) céget??? %-ot kapsz tőlük? :)))