24
  • FREAK
    "mert meg mostsincs jobb az oreg 3dfx glide-nal"

Ez ugye valami nagyon szar poén?
  • dewdew
    hu, mive lett ez a topik...:(((
    pedig egy olyan cuccrol beszelunk, ami mindenkinek ott fog figyelni a gepeben 4 ev mulva, es kb a mai S3Trio-nak fog megfelelni.
  • Vucli
    Hogy orul a bunko hogy megint megszopatjak, tulajdonkeppen hallasak lehetunk a fajtajanak, hisz a kartyagyartok jol lehuzzak oket, s ez nekunk 'csoroknak' mindenkepp jo
  • Brett Shaw
    Szerintem is kevés a 25-30. De ha a kártyád átlagban 60-70 Fps-el pörög, az elég (Pláne single playerben). De mondom, engem azért kicsit dühít, hogy még jóformán ki sem hűlt a boltok polcain GeF3-as, máris nyomulnak a 4-essel. Az ember csak a fejét kapkodja. :) Bár az kétségtelen, hogy az árakra jó hatással lesz. Most már a "csóróbbak" is tudnak venni egy normális Gef2-őt (nem MX-eset), azért egy ideig lehet azzal is nyomulni.
  • dewdew
    Viszont nem csak az szamit, hogy mennyi az FPS, hanem az is, hogy akinek 125, annak egy ev mulva is kartya lesz a mostani, mig akinek most 30 FPS-e van, annak a kovetkezo jateknal cserelnie kell. Tehat tenyleg nem mindegy.

Ettol fuggetlenul azt mondom, ha 60 felett van, akkor tokeletes a jatek. A 25 tenyleg keves.
  • KIP
    Nya szóval aki 1 kicsit is gammált LAN ba FPS-t
    az tudja mennyit számít a frame/sec ugyanis nem
    mind1 hogy 25 v. 50 , mer bizony könnyen fragelőnyben részesülhet aki 50 fps-el reflexből gyak...:-)
  • Brett Shaw
    A MOHAA Gef2 MX400-al 1024x768x32-ben is szépen nyomul. Tulképpen igaza van Troll-nak. Mo.-on egy átlag otthoni felhasználónak 17"-os monitora van, ami ugye 1024-el a legélvezhetőbb. Tud ekkor 85-Hzet, a jobb videosávszélességűek 100Hz-et. Akkor kérdem én mi a fasznak 125+n1 FPS? Kérem ez üzlepolitika. Haggy vegye az sok hülye gyerek és féltéglával döngesse a mellét, hogy "az én kártyám 230FPS-et tud, igaz 150 ezer forint vót, de mgérte." :)
  • Troll
    Ó, efpées bajnokai, má megint ez a 25-125.
    25-nél nem látsz többet, 50-nél nem érzel többet, 75-nél a monitorod nem rajzol ki többet. De a gép 125-öt tud, és ettöl te MÁS vagy, mint az átlag! :-D
  • Tomcat.no1
    Nem tudom mire dondolhatsz de én tapasztalatból beszélek és nem mellveregetésből... A gép egy Duron700, 256SD, 46Gb ATA66 HDD és 800x600-ban nyomom. Ennyi!
  • Tomcat.no1
    Nos nekem a RTC Wolfi meg a Medal Of Honor: AA is tökkkkéletesen megy egy GF2 MX200-on szóval egyenlőre hanyagolom aszthiszem a GF3-at meg pláne a GF4-et!!!!!!!!!!
  • dewdew
    miert nem vettem nvidia reszvenyt harom evvel ezelott? hulye en!