18
Enternet ADSL csaladi csomag
-
kabirjedi #18 Hát nem 3 év múlva DE!
Wehhhhh. -
Pontius #17 a következő hozzászólás majd újra 3 év mulva... :P -
Pontius #16 hehe télleg, nem is figyeltem :P -
#15 lol pont 3 éves az uccsó komment. :PPPP -
Pontius #14 áhá, köszi -
#13 csak ott fog működni, ahol előfizetés van és a matáv engedélyezi a központban az adsl vonalat. nem elég csak a modem. -
Pontius #12 Sziasztok!
szeretnék tanácsot kérni a következő problémára:
Régen Enternetes voltam, de azóta visszamondtam. Nálam maradtak a modemek (isdn doboz, külső modem).
1. Üzletünkben van Enternet előfizetés. (matáv vonalon) Ezt csak nappal használjuk ezért:
2. Haveromnak szeretném odaadni a felesleges modemet, hogy este tudjon netezni de ő a város másik felén lakik
Tegnap próbáltuk beüzemelni (matáv vonalon) de a SYNC felirat nem akart átmenni zöldbe.
Szerintetek mi lehet a baj? Nincs adatforgalom engedélyezve a telefonvonalukra? -
Inquisitor #11 Ja. Amíg a MATÁV úgy nem gondolja, hogy Országos vagy részleges ADSL karbantartást tart és előzetes figyelmeztetés nélkül le nem kapcsolják az egészet
Amúgy ritkán van vele baj, azt meg ki lehet bírni cserébe azért ami akkor van ha működik :) -
Kulinpapa #7 Neha megszakad nalam is, de teljesen veletlenszeruen.Van ugy hogy 3-4 napig is megy bontas nelkul. -
Kulinpapa #6 Neha megszakad nalam is, de teljesen veletlenszeruen.Van ugy hogy 3-4 napig is megy bontas nelkul. -
#5 Nekem csak akkor szakad, ha muszaki gond van...
de utana is ujra felall a gep, akar az ftp server is..;o) -
[HUN]Girl #4 Hello
Gondolom azért bontanak időközönként hogy ne tudj ftp servert üzemeltetni. -
#3 Szia !
Amennyiben irodai, vagy ennel dragabb csomagod van, az valoban megszakitasmentes kapcsolat.
a tobbi nem. -
#1 Sziasztok!
Az ilyen csomaggal rendelkezőket kérdezném vagy akik a Enternet ADSL-t használják.
A kérdés:
A ti kapcsolatotokat is bontják 24 óránként?
Megkérdzetem egy Enternetes ügyintézőt és ezt a levelet írta vissza.
"Tisztelt Uram !
A nálunk rendelt ADSL szerződések esetén nincs 24 órás kapcsolat bontás . "
Vagy nálam van valami rosszul beállítva.
A válaszokat előre is köszönöm.
Emery