Zene készítő program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,
az lenne a kérdésem hogy szerintetek megéri azért feltenni a OS X-et hogy a logic pro-t használjam zene szerkesztésre ?

Logic Pro 8 + Serials itt Logic Pro 8 + Serial

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Logic Pro 8 innen 😉

http://thepiratebay.org/torrent/3810878/Logic_Pro_8___Serials

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

hellósztok. én még új vagyok, de zenét szeretnék készíteni, kellene nekem 2 progi, az egyikkel, kottázva kellene, mint a guitar pro ba, csak az a baj, h abba nem lehet rendesen számokat kreáln, a másik, az meg "tuc-tuc" zenékhez kellene, amit úgyszint én tudnék összerakni, de úgy kellene mind 2 h már bele vannak a hangok táplálva, pls vki segítene?
hellosztok!
valaki tudna nekem linkelni ingyenes Logic Pro akármelyik kiadását?
Megköszönnném😊
htr93
uaramisten..Nem ejay.hol éltek ti..Guitr pro!xD

próbáld meg az avrack et
Hi!
Nekem egy olyan progi kéne ami szétválasztja az éneket a zenétõl.(Esetleg a hangszereket is)

Valaki tudna SEGÍTENI? Nagyon kellene!
Üdv 😊
Van egy-két kérés, hogy szinte felfoghatatlan, hogyan képzelik!
"Semmibõl zenét" Miért nem olyan program, ami a semmibõl vacsorát tesz eléd!
Zene szétválasztás: Van olyan szakács aki a kész tortát szétbontja lisztre, vajra, dióra, tojásra?
<#falbav>

Sziasztok!!!!nekem egy olyan program kéne amiben már megvannak a hangok és azokat össze lehet "komponálni"!!!!vagy egy olyan amihez ha hozzáadom az aláfestést rátudok énekelni vagy énekhangot hozzáadni!!!!olyan is jó ami mindkettõt tudja!!!!😊ha valaki tud ilyen programot az vagy ide vagy az erre az e-mail címre írjon:[email protected]
Ja és vagy a program teljes nevét vagy annak a weboldanak a címét amelyikrõl le lehet tölteni INGYEN!!!!Köszike!!!
Dj Faustus
Arra a célra pedig bármilyen "zeneszerkesztõ" program megfelel.
Fast- / Scream- / Impulse- /Modplug- / ****Tracker, Jeskola Buzz (vagy más hasonló alternatívája), Fruity Loops, Reason

A trackerekhez külön kell beszerezni a "hangszereket" (hangállomány formájában), a többihez nem feltétlenül (bár ki lehet egészíteni, de nemcsak hangállományokkal, hanem külön szintetizátor-kiegészítõkkel).
Hogy milyen hangokat játsszon le, milyen ideig, milyen tempóban, azt neked kell megadni (de az alul említett megoldásokkal ki is lehet "sorsolni").

finaltrekker
Ez nem valami lusta bandához kell 😊 ...csak nekem.

www..KALOZOK.com

finaltrekker
Akkor rosszúl mondtam a "semmit".
Úgy értem pl. lehet 10 hangszer közül vállasztani, a vállasztott hangszeren a hang magasságot megadni azt, hogy mettõl meddig tart. És az így elõre elkészített hangokból egy saját zene félét készíteni.

www..KALOZOK.com

Dj Faustus
"Semmibõl" nem lehet zenét csinálni (mint energiát sem).
Viszont vannak erre remek algoritmusok:
* Mozart kockadobással komponált menüettjei
* Különbözõ fizikai jelenségek (Brown mozgás) modellezése, véletlenszámok, sorozatok (Fibonacci) remek alapanyagot adnak
* Zajok, nem hangállományok (régen volt olyan megszálott, aki a command.com rendszerállományt hangszerkesztõ programban lejátszatva zeneként adta elõ) ugyancsak érdekes eredményeket adhat
* http://en.wikipedia.org/wiki/Algorithmic_music

VinylToy
az új lánybandához kell? már a zenét is úgy íratjátok a programmal? 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

finaltrekker
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan cucc, ami a semmibõl csinál zenét? Magyarul nem zenét vág, hanem komponál. A cucc alatt nem berendezést értek, hanem programot.

www..KALOZOK.com

Dj Faustus
"Nekem olyan progi kéne,ha betöltök 1 zenét akkor le tudjam szedni róla csak a vokált"
Ez pedig szinte fából vaskarika.
Jelenleg egyik számítógépes szoftver nem képes egy komplex zenét tökéletesen sávokra (dob, ének, elektromos gitár, stb...) bontani. Ebbõl következõleg a vokál kiszedése is eléggé buhera dolog (hangszerkesztõ programmal - Goldwave, Audition, Sound Forge - valamelyest megoldható).
Itt, itt, itt, itt (és még sok helyen) leírtam a klasszikus megoldást: ki kell vonni egymásból a jobb és a bal csatornát. A megoldás természetesen nem 100%-osan megbízható...

Sziasztok!
Nekem olyan progi kéne,ha betöltök 1 zenét akkor le tudjam szedni róla csak a vokált
Tudtok nekem ebben segíteni?

Elõre is köszönöm
Tetsuo
Instant zene, instant progival, instant (uniformizáltan trendi 😊 embereknek.
LOL
Ha számgépes zene, akkor minimum Cubase SX.....

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

CSOCSO
lol.. delete topic
TYME
Nekem Dance 6 van és jó! 😊

Vinyltoy: látod, itt sem szólok semmit, pedig lehetne :-)
Azért haladok, nem?

Hamed
Hasznos cikk

Elég komoly cucc 500 euroért... Ha vki lát dc-n mûködö tört verziót szóljon pls.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Scholes18
Akinek megvan a " Techno ejay 4 " Szóljon már!

Glory Glory Man United!!

sweech
7 hónap után senki? pffff...

De,én.
2 év után senki???

Lteebee
Magix 7?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Coine
atomX mp3
vagy az keverő progi ?
sebaj nekem nagyon bejött amikor láttam

Zeo
Jaja, ez most már engem is érdekel. Ha megmondanád, honnan, attól happy lennék.
mateos
mit ? honnan ?
Gladiator
köszi, már szereztem másikat

Dikkma
A 0-day ftp topicban a kb. 25000-es hozzászólás körül lehetett anno egy ftp. Bár gondolom nem fogod megkeresni :-)
mateos
és honnan szeditek le ? egy ftp-t se találtam
en meg ft2-nel vagyok leragadva.

Dikkma
Nekem is ingyen volt. :-)
A Dance van meg.
Lazarus
töltsd le valami warez-ről! Szinte minden 2. helyen fent van..
Gladiator
de ezt meg kell venni. nekem olyan kéne, amit ingyé le lehet tölteni a netről, de azé köszi

Gladiator
kössz

Lazarus
eJay
Gladiator
csá!

Nem tudtok valami könnyen kezelhető zene készítő programot, amit netről is ingyen le lehet tölteni?

köszi, csá