27
fellehet tölteni mobilra progikat?
-
#27 :P -
#26 szerintem rossz helyen keresed ;]
1. használt mobilos cigánynak beadod
2. elmész nokia márkashopba
3. veszel egy 9210i -t
és már bármit bármekkorát bárhonnan ;]]] -
#25 Nem találtam ilyen infót -
#24 talán nézz utána a neten, hogy a telód tényleg korlátozz-e a fájlméretet, vagy valami más-e a gond. -
#23 A siemens nem :( Kolega samsunkja is valami 16K-nál vagy mennyinél nagyobb midiket visszautasítja. Még az adatkábelben bízom azért, de remélem, minden c55-ös kompatibilis vele, nem csak a gyári -
#22 érdekes.
Az enyém (Alcatel 535) simán letölti a 30 Kbyte-nál nagyobb képeket és midi-ket is. (legalább is a tár.hu-ról igen)
-
#21 siemens c62, de sztem az volt a gáz, hogy túl nagyok, voltak a cuccok.
Midit pl 4,2-4,3 kB felett nem hajlandó letölteni... -
#20 milyen telód van? -
#19 Aszongya, hogy The requested page cannot displayed, vagy ilyesmi...
Tegyek oda egy waplapot, és fog menni? -
#18 dehogynem, én a régi 3510-esemre, az ultrawebről töltöttem midiket, tök jók voltak... csak tudni kell, atelefon milyen formátummal kompatibilis. -
#17 afene. Ez .mid-re nem megy?? -
#16 ÁÁÁÁ!!!!
NAGYONJÓ!!!
KÖSZIIIIÍÍÍÍ!!!! -
#15 pontosan. -
#14 -
#13 Egyébként hogy is van ez az elérés? Beírom a telóba pl, hogy www.tar.hu/relaks/smilies/smilies/egyeb/akarmi.gif, és jön rá a telóra? -
#12 Megnézted a dátumot? :D -
#11 tár? ellenőrzöm (van ott szarom) -
#10 a tár.hu-t inkább hanyagoljuk... :) -
#9 Nem is kell wap-os tárhely, csupán egy tár.hu-s, freewebes, vagy akármilyen tárhely. Feltöltöd, beírod a telóba az elérést és már jön is lefelé. :) -
#8 A nem java-s mobiloknál ez egy kicsit bonyolultabb, de meg lehet oldani. :) Egyébként tényleg a saját fórumokban kéne ezt a kérdést feltenni... -
#7 Wapos oldalt lehet csinálni pl. az extrán (legalább erre jó) :) -
#6 [keres egy guglit :) ] -
#5 És pl hol? A westel az úgynézem suxx -
Chief #4 Az müxik, 3510I-re én úgy pakoltam cuccokat!
Regisztrálsz egy wap tárhelyet, feltöltöd, aztán mobillal meg letöltöd! -
#3 No, ugyan nem progz, de a kérdés a köv:
Csinálok kép, meg midizene, azt fel tudom-e tenni a telóra, ha nincs hozzá adatkábel.
Gondolok itt olyanra pl, hogy feltöltöm valahová, aztán wapon letúrom -
#2 Saját Fórumokban van mobil unlock topic, talán ott találsz infót! -
#1 Hello!
Mobilra (c35) lehetséges-e kül. progik, stb. feltöltése? (pl: játékok, magyar t9 szótár, menü átírása) Ha igen, hogy kell, vagy esetleg ki csinál ilyet?