41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Sztem kamu az egész! -
gyerekek, hogy a francba van, hogy egy rakás ember árul 1 év garis 9800 PRO-kat 55k-ért?
Eltünt néhány kamion a hortobágyon, vagy mi van itt? :-) -
A pillanatragasztót senkinek nem ajánlom . Én is azzal kókányoltam annakidején a gef3ti200-ra (GPU), és egy hónap múlva leesett, ha meg szilikonpasztát raksz alá azzal meg összekeveredehet és még úgy sem ragad. Én 20h-át szárítottam lesúlyozva és nem jó.
-
Pillanatragasztó powa!:D
Csipeszt ajánlok mindenkinek, akinek elfér, vagy télleg szilikonpaszta, de pill rag nagyon rossz, mert megmarja a memóriát!!! -
Ja bocs én kérek elnézést!
DE úgy tudom hogy ez itt egy videókártya fórum nem egy alaplap baromság!heehehe :-)) -
Chip ket atellenes sarkaba 1-1 potty pill ragaszto, a tobbi helyre meg szilikon. -
akkor marad a ragasztó -
nem a kártyára akarok hütöbordát rakni,hiszen azon már mindenhol van! hanem az alaplap eggyik csippjére ami melegszik mint picsa! -
Viccen kívül...
Hogyan veszed le róla? :)
Feszíted, véletlenül elengeded, visszacsattan a borda a kártyára összezúzva, ami alatta van... -
lol
az enyém hatásosabbnak tűnik:
-
különben is minek annyi borda arra a gyenge VGA-ra?
He? -
Azért nem lehet neked mert nem!Hahaha
mert neked már vizhütés van rajt! -
Borg #2614
Így néz ki az én megoldásom. -
oké a csipeszes megoldást használom is,de oda ahova én szeretnék hütőbordát rakni oda nem lehet csipeszt semmiféleképpen rakni!
-
Nem kell, hogy a hátoldalán is RAM legyen, mert oda lehet tenni egy müanyag/gumicsíkot is a csipesz alá, hogy ne sértse fel a nyákot, és ez a megoldás gyakorlatilag nem is azért jó, mert esetleg jobban hűt, hanem egyszerűen rizikó nélkül visszaállítható a "gyári" állapot, ami esetleges gari érvényesítéskor elkerülhetetlen. -
jobb jobb de csipeszes bordát csak olyanra lehet rakni aminek a hátoldalán is borda van. + boltban nem láttam még olyat. valamint tök felesleges a sok utánjárás +költség azért hogy -1 fokot elérjünk. -
Jó, az is valami, de a tiszta szilikonpaszta jobb mint a ragasztó. Legalábbis tapasztalataim ezt mutatják. -
van hővezető ragasztó is, a gyári bordákat ilyennel ragasztják. én annó a 7500 aiw kártyárra aplikáltam nagyméretü passziv hűtést, szilikonragasztó és ezüstpaszta keverékéböl, ma is tart, és hűt is. -
Vagy csipesz. Ez szerencsésebb, mert ehhez kenhetsz hővezető pasztát is a borda alá, ami lényegesen jobb mint a ragasztó. -
mivel lehet a hűtőbordákat a memóriára rögziteni????(ragasztó) -
ljoe #2606 És hol veszed? Érdekelne engem is egy-két héten belül. -
Furky #2605 igen, nagyon jó ár volt, most his excalibur radeon 9800 pro ICEQ-sat veszek 49500 nettóért, vagyis 62000 bruttóért... És ICEQ-s... -
Abban nem fogsz csalódni. Nomeg nem is kell sokkal többet rászánnod, igen sok helyen lehet már 48-50e+áfáért R9800Pro-t kapni. Én még 51-ért vettem, de az is nagyon jó ár volt érte 2 hónapja kb. -
ljoe #2603 Köszi, én inkább egy radeon 9800 pro-ban gondolkodtam, csak ez most hirtelen beugrott, de akkor gyüjtök még és lesz belőle radeon 9800 pro. -
Akuma #2602 ha szerencséd van, kifoghatsz ennyiért egy jó radeon 9800se kártyát, amit jól lehet mod-olni -
Akuma #2601 NEM, teljesen dx9-es kártyát vegyél! FX-ben már nem szaban gondolkozni... ha mindenáron nVidia-t akarsz venni, akkor vegyél olyan kártyát, mint nekem van... jobb, mint az 5800 és ezekszerint kb ugyanaz az ár -
sztem annyit nem nagyon ér.... akkor már inkább 5900XT -
ljoe #2599 Hali! Egy nagyon fontos kérdésem lenne (számomra legalább is fontos). Van most egy eladó GeForce 5800 PixelView 128 Mb-os 400-as gpu, és 800-as mem órajelekkel. Garanciás, új. Szerintetek megér 45000Ft-ot? A másik kérdés pedig, hogy valakinek van e valamilyan tapasztalata ezekkel a kártyákkal? -
ha visszajött a akrim én is igényt tartok majd. ;) -
Borg #2597 Pl nálam. Csak picit jobbakat, vörösrézből. Mail. -
Nekem ez nagyon bejön, de Zalmaom már van...
Olyan bordát, ami a Sapphire-én van a memóriákon, hol lehet kapni? -
Hát ez se kutya
-
jah ezt én is láttam, nekem tetszik. -
Ami számomra igazán fontos:
A sima (nem PRO) 9800 is kétszer ennyi fps-t produkál 1024*768-ban élsimitás és anizotropikus szűrés nélkül, mint a Gf4-em.
Akkor a húzott 9800 PRO ezek szerint csak móka lehet :) -
Újabb megateszt a PH!-n:
GeForce 4-től a Radeon 9800-ig -
Azis igaz, de össze vissza zavarnak ezek a leírás oldalak...
Ok, akkor jól gondoltam! -
Ne fárasz már...
A Radeon 9800Pro elvi frekije 380/340Mhz (ez utóbbi ugye a DDR miatt effektive 680Mhz), a GexCube tehát a referenciafrekinél magasabban jár alapból...
(ps.: ugye a 350x2=700Mhz...) -
A fő kérdés ez volt:
De mivel nem válaszoltak, azért részenként kérdeztem!
Van olyan 9800Pro, amin vannak a memóriákon kis bordák, amik beférnek a Zalman alá? -
Ez gyanús:
Gexcube Ati Radeon 9800 Pro (alapórajel: 400/350) videókártya eladó. 2 hetes, számlát, jótállási jegyet minden tartozékot adok hozzá. M?ködés közben is megnézheted.
Miért csak 400/350 az alap freki?
Elvileg nem 700/400 kéne legyen? -
A gyártókat? Mi alapján? A Sapphire alap kártyáin pl. nem túl meggyőző a hűtés - de az Ultimate Edition kártyáin elég durva ugyanakkor. Akkor a Sapphire most jó vagy rossz?
Amúgy a gyártók döntő többsége referenciakártyákat ad el, amelyek gyakorlatilag megegyeznek az eredeti ATi kártyával (ha jól tudom a GexCube kártyák is ref kártyák). Ráadásul az ATi eléggé ügyel a minőségre, szóval gagyi gyártó szerintem nincs az partnerlistáján...