41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#4472 VGA tesztelő van, 3Dmarkon kivül ? -
#4471 De szerintem nem a memcsivel lesz gond hanem a VGA-val..
azért futtasd le a tesztet.. -
#4470 kösz.
megtörtént. -
#4469 uuha..eljelejtettem mi a neve
Kérdez meg a Narancsot,mert nekem is ő ajánlott múltkor.. -
#4468 ajánlasz vmit tesztre? -
#4467 nem a VGA memcsire gondoltam
hanem az alaplapi memcsire..!
De azt le tudod ellenőrízni..memteszttel.. -
#4466 vid memre gondolsz ?
memo hibának milyen más tünetei lehetnek ?
mert másgond nincs.
-
Az lehet memória hiba is...de előferdülhet hogy attól megáll a kép... -
#4464 És még erre mosolyogsz?
akkor énis nevetek rajt...
-
#4463 túlmelegedéstől lehet, hogy játék közben néhány secre megáll a kép, mintha lefagyott volna ? utána ismét jó.
-
#4462 persze. jobban is melexik.... -
#4461 fastwrites. nemlényeg. -
Robin Hood #4460 GPU sérüléstől is szemetel. Sarkaztam már le 9800pro GPUt. :) -
Borg #4459 A GPU legalábbis. Ha a memória sérült, attól nem fog fagyni vagy lassulni, hanem szemetelni. Ennek mértéke az 1-1db szinte észrevehetetlen pixelhibától egészen a színes kavalkádokig, csíkozódásig is terjedhet. -
#4458 -
#4457 a másik kérdésem, hogy ez mit jelent:
egyidejű írás engedélyezése.
képernyő beállítások --> speciális --> hibaelhárításnál van. -
#4456 a magasabb hz jobban megterheli vid karit ? -
Renatto #4455 De hogy tudom meg, hogy sérült-e a kártya (persze müködik, tehát nem annyira, hogy se kép - se hang!)? Mondjuk ha a 3DMark végigmegy rajta, hiba nélkül 2-3 szor és a várható eredményt adja a végény, akkor valószínűsíthető, hogy a kártya sértetlen???
-
#4454 igen -
Renatto #4453 Túl lehet húzni egy videókártyát annyira, hogy az maradandó károsodást szerezzen (azon kívül, hogy bios friss. elrontása...),pl. Gpu, ram sérüljön (hogy a kártya már alapórajelen is hibázzon)?? -
Borg #4452 Gabesz csak engem kellett volna megkérdezz a táblázat miatt. Mint ahogy a múltkor is leirtam ide, szivesen átadom a szerkesztés jogát olyannak, aki foglalkozik vele.
Ha megcsinálod a táblázatot (akár teljesen újat is csinálhatsz) akkor elküldöd nekem, én meg beteszem oda. Sima HTML kódos táblázatot írj. -
#4451 Az gáz mert postaköltség az ütös lehet!
meg amilyen postások vannak....hhmm
Meg ha besz*rik a VGA a garancia ha lesz még rajt akkor visszaküldeni meg ilyesmi... -
#4450 Hi
Olyan segítség kellene nekem, hogy amennyiben amerikából rendelek VGA-t, akkor azt hol, hogyan tudom megtenni és milyen járulékos költségei vannak a dolognak? Nem lenne hátrány, ha tudnátok ajánlani egy oldalt, ahol rendelni lehet valamint az aktuális árakat megnézhetném.
Köszi -
#4449 Bár ha a HIS ICQ hűtéssel van, akkor az a jobb.
Eltérés a karik között nem lehet, lévén mind referenciagyártó. Szal elvileg tök egyformának kell lenniük. -
#4448 Szerintem is Saphire-t vagyél. Úgytom ők gyártják a BBA ATI karikat is (hiába BBA, bérgyártás folyik. :) ).... -
#4447 hát a sorrend nálam:
1:Sapphire
2: Connect3D
3: HIS -
#4446 lehet sok, szerintem sapphire-t vegyél -
Gamber #4445 A három gyártó között (HIS ; Connect3D ; Sapphire) lehet valami lényeges eltérés, vagy teljesen mindegy melyikük termékét veszem?
-
#4444 Hát nagy máknak kell lenni ahzoz hogy ez sikerüljön!
Ha lebuksz akkor gáz van... :DD -
#4443 attól függ hogy vetted le, és hogy mennyire nézik meg a szervízben. -
Renatto #4442 Lehen nagy hülyeséget kérdezek, de nem lehet vissza rakni utána a gyári hűtőt, úgy hogy ne lehessen észre venni, hogy le volt véve? -
#4441 Még szép!
akkor érdemes leszedni róla a hűtést ha mondjuk már nincs rá gari! -
Renatto #4440 Ha a videokártyámon lecserélem az eredeti hűtést, akkor elvesziti a garanciát??? -
#4439 Énis reménykedem!
De akkor magamnak nem Gt-t veszek hanem ultrát!
Te meg megkaphatod a Gt-t! -
#4438 Akkor remélem megnyered a lottót!!! :)))) -
#4437 Akkor így jártál!!! :DDD
Majd ha megnyerem a lottót akkor talán... -
#4436 Az tuti hogy AGP-s mert sulinetbe még nem láttam Pci-ex 6800-at! -
Renatto #4435 Az a problémám, hogy alap órajelen, 3DMark05-ben 2009-2759-ig kapok eredményeket, bármiféle változtatás nélkül! És néha teszt közben újraindul a gép! Mitől lehet ez? 6600 GT 128 MB AGP. -
Robin Hood #4434 Ott minden eladó lamer. -
#4433 Adsz rá pénzt? Ha nem adsz, akkor te tartasz vissza!