41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Borg #4592 Szégyen, az nvidiának, igen. Olvasd el az ezzel kapcsolatos híreket, nem véletlenül volt így. -
#4591 Jó!látom hogy van ilyen...
De ez elég szégyen hogy csak 1-2 év után tudta bemutatni az Nforce3-at amikor arra már nem nagyon van szükség! -
#4590 Hogyne lenne kilátásom hogy milyen deszkák vannak!
DE ahogy elnézem sokaknak van a láblécébe beleírva:MSI,Giga,Asus...
Én személy szerintem DFI-t akarok legközelebb vásárolni és az viszont nem annyira elterjedt mint az Abit de mégis jobb... -
ERIK #4589 Faterom most akar venni 9800SE-t,de annyiért van 9600PRO-is.Szerintetek melyik a jobb választás?Az SE 128 bites! -
#4588 Nem akarok offolni de szerinted ez a deszka milyen chipsettel van szerelve: Abit NF8 mert szerintem Nforce3-al -
Borg #4587 Mert nincs überblicked :) Más deszkák is vannak, és veszik is őket, max a te környezetedben nem látsz rá példát. -
#4586 Másik dolog: mért van az hogy mostanában csak az ASus-t,Gigabyte,MSI,DFI deszkákat veszik?
mert a többi gáz.Elcsesztek valamit anno(1-2éve)a gyártók pl: Abit-nál nem láttál Nforce3-as deszkát mert Nvidia és az Abit "összeveszett"!Most úgy látszik megoldodtak a problémák.És egyből az Abit Fatality-vel akar betörni!
De az is gáz mert rajt van a sok ki venti.Az meg fél év alatt beszarik azt cserélheted ki...Na mindegy.Én ugyse fogok Abit-ot venni ahogy VGA-ban sem.
Ha tesztelnek valami új procit,alaplapot,memcsit,vagy akarmit akkor nem Abit és nem Inno VGA-val tesztelik le.. -
sheepcz #4585 nem gyengébb csak max nem tood annyira huzni... -
#4584 de a hűtő nem megy a kártya rovására nem?Mármint nem gyengébb emiatt csak hangos nem? -
#4583 elég sok Inno kártyával találkoztam olcsó kategóriában a legjobb csak a hűtője hulladék, ugyanezt tudja az Abit is csak annak drágábban hulladék a hűtője, és igen az Abitnak a 4200-es széria volt az utolsó tisztességes VGA-ja. -
#4582 Nekem annyira nem fontos, hogy hagos-e vagy nem!Az a lényeg, hogy jó legyen -
Borg #4581 Jó az, csak nem igy hivják. Az FX nem kell a nevébe.
Az Inno3D meg olyan amilyen. Minőségileg alsó kategória, de cserébe olcsóbb mint a többi. Lehet hogy nem lesz vele gondod. Ellenben a hűtőjéről azt hallottam, hogy hangos. -
#4580 Akkor milyet tudnál ajánlani 40-50ezer Ft között? -
#4579 Hát a Bluefish oldalán pedig fent van -
Borg #4578 Az a véleményem, hogy ilyen kártya nincs. -
#4577 Inno3D GeForce FX6600gt 128mb
Erről a kártyáról mi a véleményetek?Jó vétel lenne? -
#4576 -
Borg #4575 És miért hezitáltál, ha egyszer a 6600 jobb?
És mi alapján "nem bántad meg"? -
#4574 Én is megvagyok elégedve a VGA-mmal,minden tökéletesen futt vele ahhoz képest hogy SD Ram-om van!
azt egyesek igy fikázzák az FX-et meg ugy fikázzák!
Ki se probálták!akkor meg honnan tudják! -
#4573 De van és valóban jobb -
MasterJay #4572 Igen ezt ismerem ezt már láttam, de ez a GE verzió. -
MasterJay #4571 Sima 6600 van agp-ben olyat akartam venni.Hezitáltam a 9600XT és a 6600 között, de sokan az XT-t mondták.És amint látod az XT-t vettem meg és nem bántam meg!!! -
#4570 Cikk: 9550 modding (PH) -
Borg #4569 Sima 6600(nemGT) nincs AGPs-be?
Az is lenyomja a 9600prot, és kb egy árban van vele. -
#4568 A gyári 9600Pro 400/300-on megy, az én moddolt 9550-em most 370/260-on (250/200-ról). Bír többet is, de akkor már néha észreveszek 1-2 pixelhibát. 400/280-al játszottam alatta hiba nélkül, de normálban a Win alatt már hibázgatott. Amúgy a proci bírná még, a silányabb Samsung ramok fogják vissza a tuningot.
Teszteredményeket már raktam be vmikor korábban vmelyik topikban, de még csinálok akkor, ha érdekel. De leghamarabb csak holanapra, mert most otthon nincs netem...
Ennyi pénzért ez a kártya ár/teljesítmény arányban ebben a kategóriában király. -
#4567 ez is milyen hüleség átalánosítgatás. Inno szar, Abit szar...
VGA-m volt inno és abit is (2-2 évig), alaplapom szinte csak abit van hosszú évek óta. Semmi bajom nem volt velük (sőt, Gef4 4200 Abitot majd 4600-ra lehetett húzni mindenféle moddolt hűtés nélkül). BF7-S meg jól végzi a dolgáűt nálam, és haverjaimnál is.
Minden gyártónak van rossz szériája.... -
#4566 adok Én neked kommentett mindjárt te
Ha nem tetszik a hozzászólásom ne olvasd el! -
#4565 alaplapban is hulladék!régen volt jó amikor az első Nforce-s alaplapok jöttek ki!akkor még türhető volt! -
MasterJay #4564 Az istenit abba a 6600GT-be mindenki ezzel van megáldva!
Igen igazad van valóban hozzájutsz így anyiért egy 9600pro-hoz.
Tudsz mondani teszteredményeket? -
#4563 17 000 HUF-ért egy 9600Pro azért nem rossz szerintem. (Világos hogy jobb egy 6600GT, de az ára is...) Én meg vagyok elégedve a moddolt 9550-el. -
#4562 csak érdekelt volna, mert a kommentjeid alapján 14 alatti. -
MasterJay #4561 Ja igen akkor talán, de akkor is csak max egy 9600pro-ra lehet modolni, ha minden igaz. Dehát az is vagy beválik vagy nem. -
#4560 LooGan kicserélte rajta a hűtést szal elméletielg úgy jó -
MasterJay #4559 Pláne a 9550-es:)
-
#4558 az Abit 1 hulladék VGA-ban meg különösen....... -
#4557 Annyira azért nem rosz az inno sőt!
Az abit is olcsó és az se rossz!
Nem csomagol fölösleges motyókat a karesz mellé és álltalában azért olcsó. -
#4556 jaj de akkor már nem fogsz annyira bánkodni mint amikor 3 év után szarik be a kártyád!!
Mi közöd ahhoz hogy hány éves vagyok! -
#4555 3 év múlva 1 VGA már amúgy is kuka amilyen szinten fejlődnek, de 1 év múlva 1 6600GT még mindig jó kártya lesz. -
#4554 ugyanez megtörtémhet 3év+1 napon is. te hány éves vagy egyébként? -
#4553 meg a 3 év gariért is fizet!nem mindegy a gari ám!
Te is megörülnél hogy ha 1 év garit adnának a VGA-dra és letelt az egy azt rá egy hétre beszarik.
Az vesz inno-t meg a hassonlo olcso kártyát akinek nem telik rá hogy meg vegye a márkásabbat!