41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#7677 Igen értem, megvan, bocsi :D -
#7676 Prohardver->fórum->hardverpiac
HWSW->fórum->bolhapiac -
#7675 bolhapiac
van ilyen részleg -
#7674 Nem sikarült kitalálnom :( -
SamS #7673 2200+ AMD Athlon XP , 630 ram (333mhz) ebből kiakarok venni egy 128mb-et és belerakni egy 512-eset 8 rugóért ! meg most van egy Ati 9200 (128mb) egyelyett pedig egy 9800 pro-t gondoltam ! -
#7672 Aszongyák a T-Com részvények most nagyon mennek, de az értékpapír sem rossz befektetés...
Amúgy milyen a géped? -
#7671 9800pro a legjobb ennyiért -
SamS #7670 szerintetek mibe érdemes befegtetni ?
kb 30 rugóm van ! -
#7669 szerintemhamarosan lassan október szal egy vagy másfél hónapon belül...szerintem ne vegyél már 6600Gt-t -
The Fugitive #7668 a középkategóriás karikra gondoltam.
szóval azok mikorra várhatóak? -
#7667 Breki a nevem
és nem rajtam múlik asszem -
#7666 nembaj megesik az ilyen:)) -
fatallerror #7665 bocsánat fáradt vagyok újnak olvastam a jó szót :)) -
#7664 Én se új gépről beszéltem Tééé :)
hanem hogy jó géped lesz -
fatallerror #7663 nem új gép lesz,csak új VGA,táp meg még 1 giga RAM és akkor slussz -
#7662 na azjó legalább neked lesz jó géped
nekem is meglenne már a gép csak,másra kell félreraknom a zsét... -
fatallerror #7661 hát nekem nagy valószínűséggel meglesz a Leadtekféle 6800GT,az meg tökéletes lesz 2006-ra -
#7660 sokminden megváltozot itten.:(
lehet nem is tudok majd új gépet venni:( -
fatallerror #7659 Ramore és Brekeke,ne itt veszekedjetek már,intézzétek el priviben...
Gabesz,végül megvárod az új ATI kártyákat vagy megveszed a 7800GT-t? -
#7658 Duplán gyorsabb? című PH!-s cikket olvasd el. Ha nagyon láma vagy a témában ott rentgeteg nekedvaló cikk van. -
Szreeeeh #7657 Lehet, hogy hülye a kérdésem (nem tudok értelmes kérdést feltenni), de a videokártya ténylegesen számít a játékoknál. Tehát egy 256MB-os videokártyával sokkal jobban tudok játszani, mint egy 128MB-ossal? -
#7656 megyám az offolás -
#7655 1. áhh, dehogy
2. az "ismerőseid" nem kedvelik a pestieket, illetve ha reklámozod őket, akkor az nekik árt?
3. nehéz, mert túl sok helyen osztod a bölcsességet -
#7654 utoljára
1. nem nagyzoltam
2. Azt válaszoltam, hogy azért vették át mert ismerősök
3. Ennyi felejts már el. -
#7653 te nagyzoltál azzal, hogy ismersz jobb helyeket, ahol kedvező áron beszámolják a használt cumóját az embernek, én azt állítottam, hogy kedvező áron sehol sem vesznek át használt alkatrészeket.ezért kértem, hogy ugyanmár oszd meg másokkal azokat a jobb helyeket, te erre mit válaszoltál amolyan útszéli stílusban? -
#7652 www.prohardver.hu
www.hwsw.hu
bolhát már kitalálod -
#7651 "PH!-n / HWSW bolhán" ezeknek mi a netcíme?! -
#7650 Ha be akarsz számíttatni akkor a kiskert kerüld. Szarér-hugyér is fancsali pofával veszik csak meg, ha egyáltalán megveszik. PH!-n / HWSW bolhán reális áron el tudsz nyomni bármi használtat. -
#7649 RivaTuner -
#7648 dehogy dicsekedtem
egy pédát mondtam, hogy be lehet számítatni a régi kártyát
az évek óta járkálást meg ugye azért mondtam, hogy azért voltak hajlandók csak átvenni
erre te kitaláltad, hogy hirdessem itt ezt a boltot
elég eltorzult gondolkodásod van
ilyen hülyeségbe belekötni és ezen lovagolni
szeretném már lezárni -
Bendegoose #7647 Tudtok olyan progit amivel VIDEÓKÁRTYÁN A FUTÓSZALAGOKAT ki/be lehet kapcsolni?
-
#7646 Te korábban "jobb helyekről" beszéltél (dicsekedtél), ahová ráadásul évek óta járkálsz, de ajánlani nem ajánlod senkinek, mert titkos a hely, csak VIP vendégeknek való, vadidegeneknek, főleg pestieknek nem segítenek, legfőképpen azoknak nem, akinek csak egy kártya lenne szükségük.
Hár ez a LOL! -
#7645 az új középkategóriára gondoltál?
ha nem akkor a 7800Gt/Gtx-et már lehet kapni egy jóideje -
#7644 Majd kiderül!
eddig az egyik teszt alapjánnem -
The Fugitive #7643 Hali!
mikor érkeznek az új Nvidia kártyák? szóval érdemes-e még várnom, vagy vegyek most egy 6600Gt, vagy ha várok, lejjebb megy majd az áruk?
-
#7642 De mivel jobb az MSI??? -
MasterJay #7641 akár -
#7640 a sex-ben is? P -
MasterJay #7639 Az új ati520 felveszi a versenyt a 7800-al? -
MasterJay #7638 szvsz az MSI az mindenben jó