41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#8239 Egyértelműen 6800GT! Mármint ha pár hónapon belül nem tervezel megint váltani... -
Ferencz István #8238 Ja, simán a 256mb-osra. -
MagyaR #8237 Ha a 256 megás gtre gondolsz (van 128 megás is), akkor azt vedd mert az új gamek nagyon érzékenyek ezekre az új effekt hülyeségekre.
-
Ferencz István #8236 Szerintetek melyikkel járok jobban? Egy ATI Radeon X800XT-vel vagy egy GeForce 6800GT-vel.
ATI X800XT: magasabb órajel
GeF.6800GT: SM3.0, HDR stb. viszont kevesebb az órajele -
#8235 ne örülj annyira :DDD
csak tesztek alatt megy annyival, alapból sima 500/1000-en járatom quiet módban :P nem is lehet hallani :) Mondjuk ezért a Chieftec táp, az egyetlen 8 centis rendszerhűtő, és az Arctic Cooling SuperSilent 4 Ultra is tehet :))
Ha rajta van az oldallap a házon akkor nem is hallani hogy megy a gép -
#8234 A Silencer bazinagy és bazikönnyű :) fogd meg a dobozát egy boltban, vagy nézegess róla képeket és megérted miért :)
A Fatal1ty detto ugyanaz mint a VF700Cu, csak pirosban, közepén piros led, nagyobb forduladszám (1350/2650 RPM helyett 2050/3500 RPM - az első érték a quiet mód, a második a normal), és nagyobb "zaj" (18,5/28,5 decibel helyett 23,7/36 decibel - megintcsak az első a quiet mód, a második a normál).
Szóval szebb, jobban hűt, és kicsivel hangosabb, de még bőven a tűrhető értéken belül :) Mert ugye a sima Inno3D-s hűtésem az mindent überelt :DD emelett aludni is lehet :) -
#8233 jaaa, már éértem...
36DB :)))))
az fincsi lehet :Ð -
Davidsned #8232 Na de arra értettem, hogy silencer bazinagy és nehéz.
Fatal1ty nem ugyanaz, mint a vf700cu, csak pirosban? Vagy jobban is hűt? -
#8231 Azért vettem Fatal1ty-set mert megtetszett, és ennyire jó hűtést még egyet nem találtam. Nem könnyű, olyan ~300 gramm körül van a súlya. -
Davidsned #8230 A zalman sokkal könnyebb nem?:) -
Davidsned #8229 Te mér vettél fatality-set?:) -
#8228 Az sem rossz, de nekem annyira nem jön be, viszont súlyban sokkal jobb a Zalmannál, és teljesítményben is csak egy hajszállal marad le a VF700-asoktól.. -
Davidsned #8227 Silencer 5-öt is veri? -
#8226 Ha én gazdag lennék (de nem vagyok az), akkor brahiból összedobnék egy ilyet, de én is halott ötletnek tekintem. -
#8225 egyet értek, mire ki lehjetne hajtani ezt a négyes fogatot már rég DX10 vagy 11 lesz új effektek másfelé megy afejlődés stb. de természetesen aki ennyit ki akar dobni rá, csak megteremtik nekik a lehetőséget. jól teszik ;) -
#8224 dehogynem... -
#8223 Havernak a gépében olyan szinten jelen voltak a "porcicák", hogy szabályosan úgy nézett ki a 8cm-es venti keret, mintha valami cseppkőszerűség ragadt volna rá. -
#8222 nekem is ez volt pontossan, csak nálam a CPU melegedett mostanában (tele volt porcicával a venti és a borda) -
#8221 főleg hogy nincs az a barom aki megvegyen 4 db 100 ezres kártyát -
#8220 mert az SLI is hülyeség..... -
#8219 hát ezt nem nekünk kell tudni ha nem a fejlesztöknek de az viszont ténleg meg lehet hogy be csödöll !!!!!
és ténleg csak a gazdagoknak lesz ilyen vagy is nem lesz nép termék
mondjk még a SLI-sem nép termék -
#8218 szerintem meg halott ötlet. -
#8217 azt még én sem tudom !
de csak gondolj bele 4*7800 GTX egy igazi erömü
.......... gondolom csak lesz olyan játék ami majd ki használja ! -
#8216 és mi fogja kihasználni? -
#8215 igaz hogy még az SLI -semterjedtel de máris itt van a ez a 4-es kinek lesz pénze venni 4 kártyát -
hát már mit kinem találnak ! -
#8213 valamelyik zalman, leginkább a VF700-asok közül -
Davidsned #8212 Továbbra is azt kérdezném, melyik a legjobb vga hűtő? -
Davidsned #8211 Oks, megkeresem a rivatunert, de azt mondom pontosan hol van az a hibajelentés fül? -
#8210 Ezért mondtam, hogy Rivatunerrel mérd, ami NAPLÓZZA. Már nincs nV kártyám, de 6800-al nekem volt hibajelentés fül a driverbeállításoknál. Ez naplózza a VGA hibáit. -
Davidsned #8209 Nah pontosan milyen hibajelentés fülre gondolsz?? (ilyet nem látok sehol:)
Amúgy meg, hogyan mérjem meg a hőmérsékletet amikor már teljesen leállt? -
Davidsned #8208 Nem csak ebben a játékban jött elő, egyébként mindenki ezzel a verzióval játszik szal tuti nem jön ez szóba. -
Ferencz István #8207 #8152-es kérdésre valaki? -
#8206 Ha pedig csak ebben a játékban, mindí ugyanott jön elő szvsz lehet a játék szar. -
#8205 Az hogy tök forró nem mond semmit. hány fokos pomtosan? Rivatunerrel tudod naplózni. Amúgy érdemes megnézni a hibajelentés fült a driverben. -
Davidsned #8204 Nemértem, pedig a kártya leáll és tök forró, ez biztos. A tápom amúgy codegen 400W. -
Davidsned #8203 Ezek a tünetek egyébként jelenleg SW-Battlefront 2 alatt jöttek elő. Mindig kb. ugyanaddig jutottam el, amikor leállt a kari. -
#8202 Ha a kártya melegedne túl, akkor kiírná, hogy túlmelegedett és vissazvett az órajelból, mivel ez 6800GT. Tud ilyet. szerintem máshol van a gond. Tápod milyen? -
Davidsned #8201 Nah ezt visszavonnám. Kiderült tényleg a kari melegszik túl mert miután megkapom a feketeképernyőt a kártya hűtője leáll, ha megfogom akkor meg érzem, h rohadt meleg. Ezek után, ha más gépben is kipróbálom, mennyivel lesz más a helyzet? -
Davidsned #8200 A helyzet az, h a prescott proci is nagyon melegszik. Levettem a ház oldalát és a procihűtő ment a leggyorsabban/leghangosabban. A monitoron meg valami power saving mode felirat jelenik meg (nem windowsban).