Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt viszont ne vegyen senki, mert most olvastam, hogy 3.6-os ramokkal van szerelve, és gyakorlatilag a memcsi nem húzható!
http://www.hardocp.com/article.html?art=NTAyLDEx
Egyébként asszem rosszul írtam, mert nem 4200 pont, hanem csak 4100, de így sem rossz.
proci húzva (2.4 P4😎 3.06-on
memcsi 1db 512M-es 333MHz-s Infineon ram
Lehet ezt valhogy húzni v egyebek????????
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Meg megy elég gyorsan csak ezt beszurrtam
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
LÁttam többet is csak töröltem elözményeket
http://www17.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-23.html
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
vagy nvidiánál a gf4mx-es szivatás ill. az fx széria. ha gyorsabbat akarsz a gf4ti-nél, akkor fx5800-nál kell kezdened.
Esküdtem volna rá, hogy jobb mint 8500-ös.
Undorítóak a vidchip gyártók, még egy ekkora szarkavarás nem létezik. Nem vagyok tájékozatlan, de ha még engem is be tudnak szívatni, akkor mi van az egyszerû "elsõgépet vásárló" júzerekkel?
Undorító....
Csak gondolj bele, hogy a 8500/9100 4x2 pipe-os, míg a sima 9500 csak 4, és ez nagyon nagy különbség.
Én kipróbáltam ugyanazon a konfigon egy 9100-est és egy 9600 pro le-t, és csak 10%-al volt gyorsabb a 9600 a dx8-as tesztekben, mint a 9100. Na most a sima 9500 még lassabb a 9600-nál (a simánál is).
őőő
Nem tudna valaki valami infot mondani az ATi Radeon 9800 Non-Pro-ról? Vagy esetleg tapasztalat? Alig találni róla valami infot...és ugye most csak 54e+áfa...
őőő
- ramok L alakban a proci körül
(ez jelenti a 9700-s nyákot)!
- 128MB!
- nem Pro!
+ szerencse is kell ám
Sajnos manapság nem nagyon lehet már ilyet kapni! ha márka érdekel akkor állítolag a Powermagic ilyen kártyája egyészen jol muszikál! persze ezek közül sem mindegyik
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
DX9 meg nemhogy nem szükséges, de amúgyis harmat gyenge benne még.
na most a 9200 egy 9000-es 8x agp-vel, ezért az fogja eldönteni melyiket éri meg megvenni, hogy melyiknek nagyobbak az órajelei (a 8x agp nem sokat számít a 4x-hez képest, akkor meg semmit, ha csak 4x-es alaplapod van). de ha még találsz, akkor 9100-et, akkor inkább azt vedd.
ATI RADEON 9000Pro
vagy
ATI RADEON 9200
vagy
Geforce 4 MX 440 ?
Rangsorolnátok????
Ha még egyszer elõfordul, hogy több topicba beirod ugyanazt, ráadásul sok helyre offtopicként, akkor azonnal ki leszel tiltva a fórumról!
Ez nem az elsõ eset hogy 6 különbözö topicból törölgettem ki a szarságodat, amire ráadásul kis visszaolvasásással is választ kaphatnál!
Melyik belépõ-szintû kártyát vegyem meg???
VGA INNOVISION GF FX5200 128MB DDR +TVOUT
VGA INNOVISION GF4 MX440 128MB DDR +TVOUT
VGA INNOVISION GF3 TI200 128MB DDR +TVOUT
Fõleg a teljesítmény szempontjából!!!
SoftFX
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"