Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
256megás 9600xt lassabb mint a 128as.
Amúgy 40K ért 9800PRO van, 30K ért 9600XT ill 9800SE. Ezek új árak (garanciával) a PH! hardver piacról...
Amúgy csak viszonyításként pár 3dmark03 pont:
9600XT / 9800se (alapon) - 3800 pont
UI: ha mindenképp boltban akarsz venni, akkor ajánlom az 5900XT -t szintén 40K ért az Aquában...(www.aqua.hu)
9800 PRO - 5500 pont
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
40k-m van egy új videokártyára. Milyet érdemes venni? Én 9600 xt-re gondoltam, és sok árlistán látok egy abit 9600 xt 256mb vivo-s kártyát, 40 alatt, ami jó pár ezressel olcsóbb, mint a hasonló kategóriájú lapok. Tud valaki véleményt mondani errõl? Vagy mit ajánlotok?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nagykerbõl nem tud mindenki vásárolni!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem megy valamiért az MSN-em!😞
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
http://thenamelessphoto.com/
Meg tudnátok mondani,hogy egy Saphire Radeon 9600XT,milyen hõmérsékleten üzemel még biztonságosan?
(hülye kérdésre hülye válasz)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
MSI
HIS EXCALIBUR
a GT árak amúgy is olyan 100K körül vannak.
X800 piac...😊
Vagy ilyen árkategóriában, milyet ehelyett?
Ha jól látom, ez a GT, ettõl fõleg óvakodj 😄
GT létére 128 MB Ramja van, hehe 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha jó tuning eredményt akarsz, akkor HIS, ha hangtalan hûtést akkor Sapphire.
Melyik videókártyát vegyem?
HIS Excalibur 9800Pro 128MB IceQ Edition
Sapphire Radeon 9800pro ultimate

Nagyon szépen néz ki:

És ha VGA ASUS V9999/TD GF FX6800 128MB DDR +TV+DVI lenne?
Mondjuk ez már 80 körül van tokkal vonóval!
Vagy a HarwareOC, vagy a Prohardver, vagy a HWSW bolhapiac fórumait is megnézheted.
Talán a Sigma Line Computer KFT-nél lehet btto 53375-ért is kapni 9800 Pro-t, de lehet, hogy ez csak 128 bites?
Meg van itt egy a Bluefish árlistájában:
Videokártya Canyon ATI Radeon 9800 Pro 128MB 39,492 Ft,-/ 49,365 Ft,-
Ez sem tudom milyen lehet, mert ugyanott:
Videokártya Sapphire Radeon 9800 PRO 128MB /TV,Dvi/ 2 év gar. 48,992 Ft,- / 61,240 Ft,-
Ilyen bivaly géhez már dukál a 9800 Pro! 😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Es attanulmanyoztam az ebay-t. Sok a hasznalt cucc. Es licitre megy a dolog. Az ati 9800pro-kat nezegettem es tok jo aron lehet kapni hasznaltakat. Pl egy sapphire kartya licitje most 100$, es ez szerintem nem lesz tobb mint 120$ Ez az ar meg nevetsegesen olcso. 😊

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Kinnt elek az USA-ban mint cserediak (1ev) es gondoltam mikor hazamegyek bevasarlok egy kicsit hardware-bol? Most meg nem akarok venni semmit csak elkezdtem nezegetni az arakat. De ez igaz? itt ilyen olcso minden? 70$-ert egy 9800pro? 😊
Mi a veemenyetek az ebay-rol?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert nem biztos hogy az a jo megoldas ha 50k-ert veszel egy jo VGA-t, mint pl egy ATI 9800Pro es a gep nem tudja kiszolgalni rendesen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A fiamnak vennék egy új gépet, de nem igazán értek a témához. Õ igen, de hát õt nem kérdezhetem meg. Most egy Geforce3-as kárta van a régi gépében, teát ennél jobb kellene, max. 50 ezer forintos árban!
Milyen videókártyát ajánlotok?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
jópár hibája ami nem derül ki egyböl és használtan adtam el azért .persze lehetnek jó kapások is
jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!
amire azt mondjátok hm elmegy?
jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!
Létezik e maximum 20ezer forintért olyan GYORS vga, ami számolásra lett kifejlesztve, egészpontosan autocad-re kellene stb. Melyik az, ha van ilyen. Esetleg, hol lehet beszerezni..?
Ha már 128 mb-os sánd rá azt a 5000 + és ne ezt a noname szart vedd.