Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
adatok:
Core clock:500MHz
PixelPipelines:8
Memory Clock:1000MHz
Memory Size:128MB
Memory Interface:128-bit
Memory Type:GDDR3
Directx😄irectX 9
OpenGL😮penGL 1.5
Interface:AGP 4X/8X
D-SUB:1
DVI:1
TV-Out:S-Video/Composite Out
VIVO:No
TV Tuner:No
RAMDAC:400 MHz
Max Resolution:2048x1536@85Hz
SLI Supported:No
Accessories: HDTV Cable,DVI to VGA Adapter,Power Cable,Manual,Drivers CD
Operating Systems Supported:Windows 2000/XP
képek:
PNY se rosz!
Geforce 6600GT
Core clock:900MHz
PixelPipelines:8
Memory Clock:900MHz
Memory Size:128MB
Memory Interface:128-bit
Memory Type:GDDR3
3D API
DirectX DirectX 9
OpenGl😮penGL 1.5
Interface:AGP 4X/8X
D-SUB:1
DVI:1
TV-Out:HDTV/S-Video/Composite Out
VIVO:No
TV Tuner:No
RAMDAC:400 MHz
Max Resolution:2048x1536@85Hz
SLI Supported:No
Accessories:1 x HDTV cable,1 x Driver CD,1 x User’s Manual,2 x DVI to VGA adapter,1 x S-Video cable,1 x Power cable
képek:
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
PNY VERTO
XPERTVISION
LEADTEK
AOPEN
POINT OF VIEW
CLUB3D
Kinek melyikkel van tapasztalata?
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
Tomshardware HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
na mindegy akkor az a lényeg hogy 9700pro-t ne vegyem meg.(pedig tényleg olcsó 😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
amúgy ha kijön az új Geforce7 sorozat célhetõen lentebb mennek majd a 6600GT és az egyéb 6-os sorozat kártyái?mennyivel?
Egyébként olyan 20%-al gyorsabb a 9800Pro.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amúgy kb. mennyit visz 3d markban?9800 pronál mennyivel roszabb?😊
amúgy akkor lehet gyüjtök inkább még egy kicsit és veszek tõle 6600GT-t úgyis olcsóbban adja.
Felettébb érdekes...
nekem 7 bot + én és kb. 28-40 Fps pedig nem olyan rosz a procim.mert gondolom a botok a procit gyilkolják leginkább nem?
a 9700 pro mennyire roszabb kártya a 9800 pro-nál?érdemes ilyet venni?
(nagyker ismerõs eladja 15-20-ért mindek neki,úgyis ott vannak az X800XT-i meg az X850XT-je 😄)
szóval érdemes váltanom a 9600XT-rõl rá?kb mennyivel jobb?
köszi
Mellesleg CIFU én eddig amiben próbáltam a szûréseket (nemcsak ezzel a kártyával, hanem Ti4200assal is, Radeon 9000-essel is) mindíg ugyanaz volt a recék nem tûntek el (mondjuk érdekes egy pörgõs FPS közepette pl. CS nem azzal foglalkozok hogy recés e a fal), és ez hogy a távoliak élesebbek????Érdekes nekem a közeli is olyan kibaszott elmosott volt mintha vízet öntöttek volna a monitorra 😄 Arról nem is beszélve hogy borzalmas volt nézni, kint a desktopon is a betûk elmosása, hát az valami borzalom.....
UI.: ízlések és pofonok 😊)
addig sikálom az xp procit míg 64 nem lesz belõle<#nevetes1>#nevetes1>
a légkondi az jó,olyan nekem is kéne...
szórakozás nyáron az mindig van!Ezerrel hajtunk le a Balaton partra...délután strandolás este buli!<#pias>#pias><#pias>#pias><#taps>#taps>
aztán lelövöd az ellent és hopp 40 FPS egybõl!
És ekkor jelent meg az fx5700! valamivel jobb! 😊
X800XL?
Had vonjam kétségbe amit állítasz. Egyfelõl az Fx5600 valószinüleg a Dx8 path-ot használja, másfelõl a "minden fullon" esetedben aligha tartalmazza a 6xFSAA és 16xAnisotropic szûrést....
Tudod mit mondtak nekem mikor megvettem 2003 októberében ezt a kártyát? Azt hogy nem fogja rendesen kiszolgálni a 19"os monitorom, meg azt hogy fél év múlva már semmi sem fog rajat menni...ilyenekt jósoltak hozzáértõk.....és lám még mindíg nagyon jól tartja magát...
Az FX nagy baja hogy pont arra nem képes amire kitalálták a DX9es játékok normális futtatására. Bármi ami valóban DX9et használ azonnal nem fut(mert tény hogy minden szar felrakja a DX9et de nem olyan sokan használják azt ki valójában , illetve valószínûleg van vbalamiféle kompatibilitás bennük hogy a régebbieknél kicsit butít az effektekbõl, javítsatok ki ha nem így van)
Ezt jól mutatja hogy alapból a HL2 DX8.1es módban fut FX5600 esetében. Bekapcsoltam a DX9et egybõl behalt...De például a stronghold2 esetében is valami hasonló van ha shader 2.0át bekapcsolom (ami a nagy újítás az FXben) azonnal 5-10 körüli FPSeket kapok....
Mondjuk engem kurvára nem izgat hogy DX9es effekteket használ valkami vagy csak 8asat, a 8as is elég szép, a lényeg az hogy fut!!!