Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
De ha feltétlen 6800gt -re lenne szükségem, én ezt venném. Persze lehet hogy Õ nem olyan sóher mint én...<#hawaii>#hawaii>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mert valtozo gyartonkent es forgalmazonkent.
Lehet amit egyik helyen 80Kert veszed meg a masiknal 100Kert.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
alaplap driverei fennt vannak? ha azok rendben fenn vannak tuti jó az ati.com-ról a legújabb catalyst.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy Asus 9550 gamer-editionom van. De levesztettem a cdjét igy nemtudom felrakni a drivereket.
Már rengeteg helyen kerestem de mind1ikre csak azt írja, hogy
a"A telepitõ nem talál erre a hardver és szoftverkonfigurációra telepithetõ elemeket. Gondoskodjon megfelelõ hardverrõl és szoftverrõl
"
Szal már ezzel szarakodom 2 órája de még sehol sem találtam.
Az is lehet, hogy rosszul raktam fel az alaplapnak a drivereit és bekavart.
Nincsen olyan program ami lescanneli a gépemet és kiirja, hogy melyik drivert kell letölteni és, hogy honnan?
ha utdtok illyenrõk akkkor lécci irjátok mneg.
köszi
csá
Kifoghatsz belõle jót, és akkor semmi gond. Vagy kifogod a szart, és akkor például magától leesnek a kondik a nyák-ról...nem vicc, ez megtörtént!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Amúgy Rudit kell zaklatni ezügyben a PH!-n...
a vganfo mikor frissül már?2 hónapja le van állva.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szóval bármilyet, csak inno -t ne!
Ha óckodsz attól ,hogy nem kapsz számlát csak adásvételit, akkor kiskerben vegyél vmilyen sima 6600 -at. bármilyet, csak inno -t.
Tisztelettel nYni