Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
jobban áttekinthetõ.
amugy vettem a célzást.. bocs h. nem éztem nem jártam utánna bocs h. nem érdekelt stb.. elvégre azért van a topic h. kérdezzünk.. nah mind1
Honda - The Power of Dreams
De a vitát eldöntendõ, mi lenne ha ugyanezekkel az adatokkal megcsinálná Balu is (ha ráér persze) flashben, és akkor lenne 2 link -> html táblázat -> flash táblázat, és akkor mindenki azt nézi meg amihez kedve van. Amúgy Balu tényleg jó flashes cuccokat csinál, ld. kétmagos proci topik banner.
De mindenképp elismerés, mert munka volt vele.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
vagy SAPPHIRE x700 256m gddr3 dvi vivo 33,750 Ft esetleg egy SAPPHIRE x700 pro 128m gddr3 td 38,750 Ft.
szerintetek?
A lényeg hogy a régi szerintem átláthatóbb volt.
Nem értem miért idéztél, de biztos... <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Dehogy rágtam, min rágnék be? Jót nevetek a hülyeségeiden, ekkora baromságokat rég olvastam amiket irogatsz... <#vigyor1>#vigyor1>
Egyszerüen csak az zavar, hogy eddig senki le sem sz@rta a táblázatot, most van új, azt meg egybõl le kell cserélni...
Hát nekem 8, csináljatok újat, kiváncsian várom... <#pias>#pias>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
de látom berágtál a semmin, úgyhogy lesz@rom, ha a töbiek egyetértenek majd átfaragjuk a listát és megcsináljuk rendesen.
Még letörik az újad!!! <#idiota>#idiota> NEEEE!! HÁÁÁT EZ NAGYON DURVA!! Ezt ugye nem gondoltad komolyan? <#nyes>#nyes>
Akkor a fõoldalon alul lévõ cikkeket nem is nézed meg mert görgetni kell?
Hát ezen a beszóláson beszarok, eddig ez überel mindent!! <#eljen>#eljen>
A régi táblázatot is görgetni kelett... SÕÕT!! Azért még oldalirányba is!! Fetéve ha valaki 800*600-ban használja a monitort :)
Pont az lenne a kavarás, hogyha minden külön lenne szedve, külön táblázatokba.
Amúgy meg ha alapból lövése nincs ahhoz, hogy mi az az AGP és mi az a PCI-E akkor finoman szólva is tök mind1, hogy mien táblázatot néz...
Én honlap készítésbõl megtanultam, hogy nem lehet mindenki kedvére tenni, és mindenkinek tetszõ dolgokat csinálni, szóval felesleges ilyen dolgokkal szenvedni. Az ilyen emberekkel meg akik annak nem tudnak utánnajárni, hogy mi az az SLI, egyszerüen nem szabad foglalkozni...
Külön kategóriát alkotnak? Árban biztos, de a lényeg ugyan az, és az a teljesítmény...
Amúgy eddig senki nem foglalkozott a táblázattal, ezért csináltam az újat.
Most meg egybõl lecserélnéd flashre, hát kösz...
Manapság aki csúcs grafikával minden maxon akar játszani (pl. Doom3 minden maxon, nagy felbontás melett) akkor 10.000 pont megfelelne egy 100%-os grafkártyának. Ilyen szempontból 7800GTX SLI-ben bõven elég.
Másrészt azért vettem a 10.000 pontot 100%-nak mert manapság ezt még nem sok kártya tudja teljesíteni, viszont a közeljövõben megjelenõ kártyákat is lehet ehhez az értékhez viszonyítani.
Ha pl 5.000 pontot veszem 100%-nak akkor nem láttam volna értelmét az egésznek, ami viszont megmegyi a 10.000 pontot azt manapság nevezhetjük egy CSÚCSKÁRTYÁNAK vagyis 100%-nak...
a sima,egy kártya 78%
az sli-sek meg kaphatnának 1xx %-ot.
2.: Valamivel (cirka 5-15%) gyorsabb a legtöbb játék alatt, van Shader Model 3.0 támogatása
3.: Egyikkel sem jársz rosszul szerintem, ha kihasználod a VIVO-t, akkor MSI, ha nem, akkor ASUS.
Szerk.: az 1. pont most látom, hogy nem érint. :))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nem tudom hol nézted,de elég drága bolt.
MSI NX6600GT-VTD128 AGP 8X 128MB DDR VIVO DVI HDTV 58ropi
ASUS EN6600GT/TD/128M PCI-Ex16 128MB DDR TV-OUT DVI SLI támogatás 52ropi
mondjuk nem sok különbség az árukat illetöen szal nem halok bele..de jha:)
thxx
mivel szülinapos vaok.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP