Milyen videokártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
nem tudom..nekem szimpatikusabb :D

AlieN911
mi nem áttkekinthetö rajta???<#wow3><#wow3>

Honda - The Power of Dreams

Solid Snake
VGA AOPEN GF 6600GT 128MB DDR +TD ill. VGA LEADTEK A6600 GT TDH (GF6600GT) 128MB vajon van-e jelentõs eltérés a két kari között tudásban ? Ill. szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, árban szinte megegyeznek. Köszönöm.
Punkerwork
a táblázat jó csak qrvára nem áttekinthetõ :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PLackó
mindegy,ez a táblázat 100* jobb mint az eddigi (asszem gabeszé volt) benne van minden kártya,sok adat és nem csicsás.
jobban áttekinthetõ.

Punkerwork
ezt beszétük kb 1,5 hete, hogy megcsináljuk úgy mint az iker procisat, csak ugye most Balutól mást kértem és elnapoltuk, ott megoldottuk hogy 3-an megcsináltuk a táblát õ meg átrakta flash-be, itt sajna ez úgytûnik nem mûködik.

AlieN911
Igy igaz<#nyes><#ravasz1>

AlieN911
Szerintem meg jo táblázat..Megtudsz majdenm mindent a karirol ha nem midnent:)

amugy vettem a célzást.. bocs h. nem éztem nem jártam utánna bocs h. nem érdekelt stb.. elvégre azért van a topic h. kérdezzünk.. nah mind1

Loogan
Nekem tetszik a táblázat, és az is hogy mindenre kiterjedõ és részletes. <#eljen> Csak annyira átláthatatlan mint egy hardware árlista. :-))))
De a vitát eldöntendõ, mi lenne ha ugyanezekkel az adatokkal megcsinálná Balu is (ha ráér persze) flashben, és akkor lenne 2 link -> html táblázat -> flash táblázat, és akkor mindenki azt nézi meg amihez kedve van. Amúgy Balu tényleg jó flashes cuccokat csinál, ld. kétmagos proci topik banner.

De mindenképp elismerés, mert munka volt vele.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

max egy sima 6600os ra futná :(
Punkerwork
X700Xt, de inkább 6600GT

melyiket érdmes megvenni manapság ? SAPPHIRE x600xt 256m vga vivo dvi i 36,250 Ft
vagy SAPPHIRE x700 256m gddr3 dvi vivo 33,750 Ft esetleg egy SAPPHIRE x700 pro 128m gddr3 td 38,750 Ft.
szerintetek?
Zsolo007
Szerintem felesleges az a sok adat ami beraktál, a régi azért volt jó mert az ember ránézett és egybõl meglátta ami keresett, nem kellett a sok adat közt bogarászni. Ráadásul felesleges adatok, mert akit komolyabban éredekel a dolgo az majd úgyis utánanéz. Vagy akár úgy is lehetne hogy ha rámész az adott kártyára akkor megjegyzésként elõjönnek az adatok.

A lényeg hogy a régi szerintem átláthatóbb volt.

""Pont az lenne a kavarás, hogyha minden külön lenne szedve, külön táblázatokba." ezt te írtad?"
Nem értem miért idéztél, de biztos... <#nyes><#eljen>

Dehogy rágtam, min rágnék be? Jót nevetek a hülyeségeiden, ekkora baromságokat rég olvastam amiket irogatsz... <#vigyor1>
Egyszerüen csak az zavar, hogy eddig senki le sem sz@rta a táblázatot, most van új, azt meg egybõl le kell cserélni...

Hát nekem 8, csináljatok újat, kiváncsian várom... <#pias>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Punkerwork
"Pont az lenne a kavarás, hogyha minden külön lenne szedve, külön táblázatokba." ezt te írtad? na most ha már ígyis úgyis mozgatni kell akkor legyen igényes szerintem.

de látom berágtál a semmin, úgyhogy lesz@rom, ha a töbiek egyetértenek majd átfaragjuk a listát és megcsináljuk rendesen.

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚR ISTEN, GÖRGETNI KELL!!! NEEEEEEEEEE!!
Még letörik az újad!!! <#idiota> NEEEE!! HÁÁÁT EZ NAGYON DURVA!! Ezt ugye nem gondoltad komolyan? <#nyes>
Akkor a fõoldalon alul lévõ cikkeket nem is nézed meg mert görgetni kell?
Hát ezen a beszóláson beszarok, eddig ez überel mindent!! <#eljen>

A régi táblázatot is görgetni kelett... SÕÕT!! Azért még oldalirányba is!! Fetéve ha valaki 800*600-ban használja a monitort :)

Punkerwork
hát bazze nem tom te milyen monitort használsz, de nekem a 17 TFT-n görgetni kellett lefelé hogy lássak mindent szal.....

ezen mi a nem átlátható? nem értelek... Ennél egyszerübben nehezen lehetne megcsinálni...
Pont az lenne a kavarás, hogyha minden külön lenne szedve, külön táblázatokba.
Amúgy meg ha alapból lövése nincs ahhoz, hogy mi az az AGP és mi az a PCI-E akkor finoman szólva is tök mind1, hogy mien táblázatot néz...
Én honlap készítésbõl megtanultam, hogy nem lehet mindenki kedvére tenni, és mindenkinek tetszõ dolgokat csinálni, szóval felesleges ilyen dolgokkal szenvedni. Az ilyen emberekkel meg akik annak nem tudnak utánnajárni, hogy mi az az SLI, egyszerüen nem szabad foglalkozni...

Zsolo007
Én is azt mondom hogy jobb volt a régi, átláthatóbb volt...

Punkerwork
emberr nézz már rá arra a táblázatra, a régi legnagyobb elõnye az átláthatóság volt (persze hiányos volt) ennyi infót jobb szétosztani, sokkal átláthatóbb lenne és azoakt akik még mindig nem tudják mi a különbség az AGP/PCI-E között segítené, stb.

Ugyan minek? Szted miért nem férnek bele egy táblázatba? :)
Külön kategóriát alkotnak? Árban biztos, de a lényeg ugyan az, és az a teljesítmény...

Amúgy eddig senki nem foglalkozott a táblázattal, ezért csináltam az újat.
Most meg egybõl lecserélnéd flashre, hát kösz...

Punkerwork
ok te tudod, én eleve külön szerepeltetném az SLI/Crossfire cuccokat, mert az átlag felhasználó úgyse azt vesz, a táblázat ötlet jó, csak íg yátláthatatlan elsõre szal javaslom a flash-es megoldást.

nem az SLI rendszert vettem 100%-nak, hanem 3dMARK2005 -ben a 10.000 pontot.
Manapság aki csúcs grafikával minden maxon akar játszani (pl. Doom3 minden maxon, nagy felbontás melett) akkor 10.000 pont megfelelne egy 100%-os grafkártyának. Ilyen szempontból 7800GTX SLI-ben bõven elég.

Másrészt azért vettem a 10.000 pontot 100%-nak mert manapság ezt még nem sok kártya tudja teljesíteni, viszont a közeljövõben megjelenõ kártyákat is lehet ehhez az értékhez viszonyítani.
Ha pl 5.000 pontot veszem 100%-nak akkor nem láttam volna értelmét az egésznek, ami viszont megmegyi a 10.000 pontot azt manapság nevezhetjük egy CSÚCSKÁRTYÁNAK vagyis 100%-nak...

AlieN911
hajrá

Punkerwork
ha csinálunk korrekt táblázatot, akkor Balu megcsinálja nekünk flash-be.

AlieN911
reméljük.. és akkor a leendö karim nem a közepén volna:P (az ö kategoriájában..)

PLackó
majd lesz ez javítgatva.

AlieN911
jaaa.. :) okok

PLackó
az a 115% az sli technológia.(2 kártya egy alaplapban --> majdnem kétszer akkora sebesség.)
a sima,egy kártya 78%

Punkerwork
szerintem jobb lett volna megcsinálni flash-ben a vga táblázatot úgy mint az ikermagos proci topicban, külön az AGP/PCI-E és külön az SLI+Crossfire/sima mert ez így olyan embernek aki nincs otthon a témában kissé átláthatatlan.

AlieN911
és az miért jo?:) ennyire jo lenne a 7800? 115%

PLackó
jah.egy kártyának kellene 100%-nak lennie (gondolom most a 7800-asnak)
az sli-sek meg kaphatnának 1xx %-ot.

Punkerwork
nem értem miért SLI rendszert vesz 100%-nak :(

PLackó
hmm fajin az új táblázat<#eljen>

AlieN911
üdv
bejött:)

AlieN911
valszeg letörölte..:(

PLackó
nekem sem

AlieN911
van itt fenn VK ERÖ..Táb.. nem jön be a kép:(((

PLackó
addig még az áruk is lentebb megy.

AlieN911
hát nem...okok köszi mindent:) mindenkinek:) de csak pár honap mulva lesz az eksön.. addig meg lehet h. lesz változás..thx<#worship><#worship><#eljen>

PLackó
ha alaplapot nem akarsz újat venni,akkor mindenképpen ez.

AlieN911
a #6013 akkor ? az a választásom?

PLackó
jah hát igen szerkesztés elõtt olvastam :D

PLackó
lent van az aláírásában a gépe,nem tudom akar-e alaplapot is cserélni,de ha nem akkor csak egy választása van:)

[NST]Cifu
1.: Tényleg jobb, bár ha 9800-ról váltasz, akkor eszeveszett gyorsulást azért nem fogsz tapasztalni.
2.: Valamivel (cirka 5-15%) gyorsabb a legtöbb játék alatt, van Shader Model 3.0 támogatása
3.: Egyikkel sem jársz rosszul szerintem, ha kihasználod a VIVO-t, akkor MSI, ha nem, akkor ASUS.

Szerk.: az 1. pont most látom, hogy nem érint. :))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PLackó
9000-es atid után huh..lesz ám változás ;)

AlieN911
Ez sulineten belül van :)

PLackó
MSI NX6600GT-VTD128 AGP 8X 128MB DDR VIVO DVI HDTV

nem tudom hol nézted,de elég drága bolt.

AlieN911
Szevasztok! Volna egy kérdésem! 6600GT az télleg jo? miben jobb mint a 9800PRO? meg melyik 6600GT
MSI NX6600GT-VTD128 AGP 8X 128MB DDR VIVO DVI HDTV 58ropi
ASUS EN6600GT/TD/128M PCI-Ex16 128MB DDR TV-OUT DVI SLI támogatás 52ropi
mondjuk nem sok különbség az árukat illetöen szal nem halok bele..de jha:)
thxx

stp4trick
Sry, biztos megártott a habostorta meg a pezsgõ,
mivel szülinapos vaok.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP