Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
3Dmark2005 is ilyen szép..
Valami ilyesmit tegyél fel kérdésnek:" szerintetek ez a VGA jo?connect3d radeon9600 "
Ez legalább konkrét lenne😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
jajj nemár😄
akkor azért vannak bajai a kártyának..csak nincs szívem visszaküldeni garanciálisan..
Ha én ilyen nagy szakértõ lennék, mint Te, nem okoskodnék az "übermensch"-et játszva a fórumban, hanem megpróbálnék használható infókat adni azoknak, akiknek nincs gyakorlati tapasztalatuk! Ha már gyis számtech. boltban melózol, legalább próbálj mán' meg rámsózni valami használhatatlan vacakot mondjuk 100K-ért!! <#mf1>#mf1>
Fel tudna valamelyikõtök sorolni egy Radeonokra(95xx-96xx-os sor.)vonatkozó referenciasorrendet gyártók tekintetében?? (gy.k.: melyek azok a gagyi gyártók, akiktõl nem szabad megvenni és melyek azok, akik megbízhatóak, de még nem aranyárban??) <#kerdes>#kerdes> Köszi!
Mek oda 25K.. (nem mintha belehltam volna.. de utánna kell nézni mielött megvesszük)<#pardon1>#pardon1><#zavart1>#zavart1>
Honda - The Power of Dreams
Én MSI NX6600GT-VTD128 AGP 8X 128MB DDR VIVO DVI HDTV veszek majd ha addigra nem lesz jobb) 58-SN-ben
Egyébkent 1024x768-as felbontásban, szoktam nyomni, bár az lcd monitor miatt jobb lenne 1280x1024. Dehát hátha bírni fogja.
<#hawaii>#hawaii>
de tényleg érdekelne hogy ez most mi..
Hívd fel nyugodtan õket, hogy elírták az árlistájukat...
És nema hûtõjük miatt nagy a hiba arány. Mivel abból fogy a legtöbb, abból romlik a legtöbb. Valóban fos az inno3d gt hûtõje, de egy kártya nem ment még tõle, ez halál biztos. Attól tönkremehetett, hogy a kártya olcsó cuccokból készül, de ehez a hûtõnek nem sok köze.