Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gurubefree, ez mennyibe kóstál, és hol? 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ezért írtma, hogy az egyetlen SIMA GTO a C3D amin aktíválni lehet.
100% hogy be tudod kapcsolni a + 4pipát!!!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a 4 pipa az már más kérdés:-)
nekem volt C3D 9550@520/510-ig tudtam tuningolni
3Dmark03-ba 3975 pont volt ez már majdnme 1 XT
ugyhogy szerintem se rossz annyira a C3D
és a pesti árlistákat nézve meg 72k.
Létezik ekkora nagy külömbség????<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Azt szeretnem megkérdezni, mennyit kóstál egy ASUS X850 pro 256MB videókaresz????
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Asus V9560(fx5600)
Ati radeon 9600pro (sapphire)
Inno geeforce Ti4600
segítsetek
soxerencsét
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egyébként köszi a válaszokat
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szóval még a decemberem szadab utána megint dolgozok, nem lesz idõm játszani, és mindenképpen akarok most venni kártyát, nem tudom hogy a gameward? / gainward márkát szabad e venni? nem tudok róla semmit.
légyszi gyors válaszokat mert még ma meg kell venni vagy másütt rendelni a drágábból
de kb 120k-t
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
az új rivatunerbe lehet állítani a X700Pro- ventijének fordulat számát
ilyet akartam pedig
7800Gtx 512Mb és a 7800Gs esete
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De azért köszi, én nem vágom a videókártyákat, nekem még mindíg egy mx440 van <#rinya>#rinya>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.