Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Raadasul az okos szamitogeptulajdonosok, akkor mar reg valamilyen 9500 kartyaval rendelkeztek es hulyek lettek volna lecserelni egy gyengebb 9600-as kartyara.
Csakhogy idezzek a http://www.answers.com/topic/radeon oldalrol ahol vegig kovetik az esemelyenket az elso kartyaktol.
"Alongside the 9800, the 9600 series was rolled out in early 2003, and while the 9600 Pro didn't outperform the 9500 that it was suppose to replace..."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azt aláírom, hogy az ATi-nak még mindig gondjai vannak a drivekkel (de messze nem annyira, mint ezelött 4 évvel), ám az esetek 99%-ban megoldhatóak a problémák valamilyen finomhangolással vagy customizált driverekkel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ami a jelenlegi játékokat illeti 2:1 az állás a radeon javára, pedig nekem elhiheted hogy rengeteg játékot kipróbálok és nagyon sokat játszok a gépen
shadowgrounds: gef 6600 gt-men 81.95-ös driverrel "hajlik" a kép, két héttel ezelõtt a radeon 9600-ossal még tökéletesen ment
starship troopers Strangelite: el sem indul a geforcén
doom3: a radeon alapból "le volt butítva" de két nappal a megjelenése után már a .cfg vagy .ini fájlba belepiszkálva ki lehetett küszöbölni a hibát
más nem jut hirtelen eszembe, komolyabb játéknál nem tudok akadásról
Egy + poén a végére, a karin a gyári hûtés olyan szar, hogy majdnem ráolvadt a venti a bordára, ki is kellett cserélnem, ez persze sajnos az nvidiára is igaz lehet.
UI: nem akarok ezzel nv vs ati flamet/vitát indítani csak elmondtam az elég negatív tapasztalataimat az atival kapcsolatban és ez csak az én esetem az én gépemben, lehet hogy másnál teljesen jól szolgál az ATI, de én örökre megutáltam.
Az árakról meg csak anyit, hogy én 6800ast legolcsóbban 60k körül láttam ami nem Inno3D és társai a 6600GT pedig már 40-44k-ért megszerezhetõ és az én teljesen egyéni véleményem szerint(biztos nincs igazam) a 66gt majdem olyan jó mint egy sima 68 vagyis a 68 nem tud anyival többet mint amenyivel többe kerül. <#vigyor3>#vigyor3>
Azért köszi a tippeket, most keresek valami boltot és jól megrendelem a karit <#vigyor2>#vigyor2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://www.sg.hu/cikkek/41873
gazdasági törvényszerûség volt, ha a technológia nem fejlõdik kellõ ütemben(modjuk így is elég gyors, de nem mindenkinek)akkor két ló kétszer olyan jól húzza a szekeret mint egy elve alapján mennek a dolgok
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Viszont így újabb kérdésem van: Leadtek minden szempontból jó? pl az MSIhez képest milyen? (hûtés/teljesítmés/minõség szempontjából) Ár szempontjából mindegy lenne mert a két kari között 1-3e Ft különbség van azt meg már kibírom.
A Club3D nekem nem mond sokat, elég gagyinak tûnik, fõleg, hogy árban Inno3D szintjén van. Egyébként nekem csak az számít, hogy jó legyen a hûtés, menjen jó sebességgel (szinte minden tesztten az MSIk voltak a legjobbak, Leadtekrõl szinte nem is találtam) és ne legyen 46k-nál drágább a kari (egy MSI NX6600GT-VTD128 pl még pont jó árban) az nem számít, ha zajos csak tartsa megfelelõ hõfokon a cuccot 😊
Egyébként meg köszönöm az információkat.
Gigabyte (a többinél jobb hûtés és jó teljesítmény/minõség, elfogadható ár)
Inno3D (szar hûtõ, és teljesen változó teljesítmény/minõség viszont nagyon olcsó)
MSI (jó hûtõ, a legjobb teljesítmény/minõség viszont stabilitási és kompatibilitási problémák, magas ár)
Amiket írtam zárójelben csak mások által írt adatok, tesztek amik alpján nekem ezek tûntek jellemzõnek a kártyákra és ez alapján a Gigabyte tûnik a legjobb választásnak, de azért kiváncsi lennék, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Ha tudtok akkor ajánlhattok másik márkákat is ezeken kívül de akkor írjátok le, hogy az miért lenne jobb választás.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ez meg se nem gagyi nem volt, se nem hangos, és nem is melegedett. Azért sokkal jobb, mint Inno, GeXcube, Manli, Connect3D és társai.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Van valakinek eladó?
ha igen írjon a [email protected]
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Pláne, ha csak a WoW miatt akar cserélni...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Kérdésem a következõ lenne, AGP- s, Asus V9999GT ( 6800 GT ) 128mb-s vidikari megér 50k HUF-t? Vagy 6800GTbõl célszerûbb 256 mb-al ellátott változatot venni? WoW miatt szeretnék vidikarit cserélni, csak már nem gyõzöm kivárni a 6800gs-t /PCI-E-ben láttam eddig csak/.
Válaszokat elõre is köszi.
A Vaterán most van 85K-ért egy VIVO-s X850XT (HIS, AGP).
Ha szerencséd van X800-at, esetleg X850-et kapsz 70-80K között.
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Vagy vár tavaszig, vagy ha most kell mindenképp, akkor vesz egy 6800GT-t, ami 70k körül már van, amivel jó darabig ellesz. (ha már kevés lesz a kraft, nagyon jól tuningolhatók ezek, alap hütõvel lazán megy "ultra-ként", de kis ráfordítással (fullosabb hütõ) még afölé is tudja húzni)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Videokártyát szeretnék venni, de nem'tom, hogy milyet. Az biztos, hogy nem akarok valami sz*rért feleslegesen pénzt kiadni. Most egy Ati Radeon 9600 pro 128 MB -os kártyám van. Szerintetek milyenre cseréljem le? Az ár nem olyan fontos, de maxi 70 000 - 80 000 ft. akarok rászánni.
Elõre is köszi a segítséget. <#confused>#confused><#falbav>#falbav>
Az Asus honlapján van egy összehasonlító teszt (itt nem emlitik hogy megszünne a kari) amin a TOP ezer ponttal többet tud 3DMark05-ben 8697 a sima 7613-al szemben! Ez igaz lehet?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de azért még körbeszimatolok!! 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én is próbáltam ilyen alaplapi 128MB-os videocsodával, de nekem is ezt írta ki.
Beletéve egy normális videokártyát, rögtön ment a CoD2.