Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy ha publikus hol veszed ennyiért 7800gt-t, nem tünik rossz árnak ha van mód visszaigényleni az áfát 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Talán jobb válaszás aX1800XL ?
A segédprogik nem érdekelnek...sose piszkálom.
Felteszem egy drivert és kéz 😊
Na jó régebben igen,de már kinõttem.
egyébként 60+fa körül venném a 7800gt-t
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha viszont elégedett vagy az ATi-val, és ismered a segédprogramjait, stb., akkor az X1800XL nem szimpatikus?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
X800xt lesz lecserélve és töprengek, hogy nvidiára váltok.
Egyébként maximálisan elégedett vagyok a jelenlegivel is ,de cserélõdik az alaplap és a kártya agp még.
thx
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
InnoVision GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x AGP 35,280Ft
Akkor inkább a 6600 GT legyen ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
GeForce 6600GT 128 MB TV DVI AGP
GeForce 6800 128MB TV DVI 8x AGP
GeForce 6800LE 256MB DDR3 TV DVI AGP
Legtöbb DX9 game elmegy rajta, max. kisebb részletességgel és/vagy kisebb felbontással. Abit videokártyákon hírhedten hamar nyiffannak ki a hûtõk, ha ezt veszed meg, szerezz rá póthûtést. (Nem egyszerû, mert Abit nemszabványos hûtésfelfogatást használ.)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
persze fontolja meg,de már megérthette volna <#wilting>#wilting>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg fiatal es tapasztalatlan, nem tudja mi a jo es te se pazarolnad el habokra azt a penzt, amit szuleid (ha ez a helyzet) megelolegeznek gepfelujitasra.
Megkell mindent fontolni es jol teszi ha igy tesz.
Na persze, az meg jobb lenne ha a tanacsunkat meghallgatta volna mar. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
de inkább Te sz@rd már le,Te leírtad melyik a jó és ha nem fogadja el akkor vessen magára<#email>#email>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
De tudod mit ,szarjad csak le amit mondunk, úgyis olyat veszel amilyet te akarsz. Más megérti 1 hsz után, de te már fél napja csak szórakozol. Most visszakúszol a "Milyen gépet vegyek" topicba, mindenkinek megköszönöd a segítséget, majd holnap elmész és megveszed vmelyik általáunk javasolt konfigot. Egyikkel sem jársz rosszul. Szevasz!<#wave>#wave>
Szerintetek ez 1-10-ig ez milyen videókártya: HIS Excalibur Radeon X550 256MB 128bit PCIE TV-OUT
Hm???
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
Inno3D GeForce 6200 AGP (elvileg csak egy fajtát gyár) az 128 vagy 64 bites???
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
bár igaz hogy elõtte több alakatrészt is így sikeresen kicserélgetett, viszont most rámentek hogy kiszûrjék pont az ilyen embereket, és nagyon helyesen
mert szvsz azért akik csak azért nem csinálják mert tudják de nem akarják/nem merik kevesebben vannak 😊
Meg egy 12 eves is siman megoldja.
(Privat uzeneteket ne irjatok mert nem mondom el)
Tudniillik, hogy nem egy alkatresz kozel egy ev utan a felet sem eri, s az adott kategorian belul jobb teljesitmenyut kapsz azon az aron ami a regi termek uj ara volt.
Tehat igy lehet visszaelni vele, hogy tonkreteszed es az arat visszakered, amiert egy joval nagyobb tudasu alkatreszt tudsz venni, s ujrakezdodik az 1 eves garancia az uj termekre.
Na igy nem szabad visszaelni.