Milyen videokártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha jól rémlik akkor x1800xl az több mint 60+fa nem?
amugy ha publikus hol veszed ennyiért 7800gt-t, nem tünik rossz árnak ha van mód visszaigényleni az áfát 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ati Nvidia
Talán jobb válaszás aX1800XL ?
A segédprogik nem érdekelnek...sose piszkálom.
Felteszem egy drivert és kéz 😊
Na jó régebben igen,de már kinõttem.

egyébként 60+fa körül venném a 7800gt-t

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[NST]Cifu
Természetesen nagyon jó választás, a kérdés csak az, hogy mennyiért. 😊

Ha viszont elégedett vagy az ATi-val, és ismered a segédprogramjait, stb., akkor az X1800XL nem szimpatikus?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

7800GT az menniyre jó vagy rossz választás?
X800xt lesz lecserélve és töprengek, hogy nvidiára váltok.
Egyébként maximálisan elégedett vagyok a jelenlegivel is ,de cserélõdik az alaplap és a kártya agp még.
thx

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ati2002
Nézd meg ezt, (149-es hsz) ennyiért megéri. Csapj le rá. Még alkudhatsz is.<#hehe>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

dardevil
Okés, Köszi !

Narancs
Ja, inno nagyon ratyi lett, fõleg a 6600gt. Vmi jobb márkájú 6600GT-t végy szerintem.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punker
bármit csak ne inno-t!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dardevil
InnoVision GeForce 6800 128MB TV DVI 8x AGP 42,720Ft

InnoVision GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x AGP 35,280Ft

Akkor inkább a 6600 GT legyen ?

Valaki most veszteget a Hwsw bolhapiacon egy használt Club3D 6800-at 37e-ért, ha azóta le nem alkudták vagy el nem adta 😊

Narancs
Az árakat nem írtad oda. Amúgy 6600GT szerintem, mivel a LE csak 4 pipeosha jól tudom, a 6800 meg jóval drágább szokott lenni.

Punker
ha nem értesz hozzá ne kezdj el hülyeségeket magyarázni......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
X700 is gyengébb mint a 6600GT szal X800-asok alatti kártyát nem érdemes jelenleg megvenni ha az ember játszani akar, és akkor jön az ár tényezõ az se lényegtelen.

szerintem is a Radeon jobban megéri

dardevil
Szerintetemelyiket éri meg megvenni ?

GeForce 6600GT 128 MB TV DVI AGP
GeForce 6800 128MB TV DVI 8x AGP
GeForce 6800LE 256MB DDR3 TV DVI AGP

Énszerintem annyit nem ér, de hátha más is hozzászól. Én jobban preferálom a Radeonokat, mint a GeForce-ot, de szvsz jobban jársz egy zsírúj 6600 kártyával, vagy egy jó árban lévõ GT-vel. Nem picit gyorsabb, OpenGL alatt meg sokkal.

27000ft

Narancs
Mennyiért? Sima 6600 Asus AGP sokkal inkább megérné.

Megbízhatóbb, de sokkal drágább is. Döntsd el megéri e? Ha nem elég ólcson adják, egy GF6600 jobban megérheti. (Ne adj isten GT)

ASUSban jobban megérné?

kösz

Mire? Mennyiért?
Legtöbb DX9 game elmegy rajta, max. kisebb részletességgel és/vagy kisebb felbontással. Abit videokártyákon hírhedten hamar nyiffannak ki a hûtõk, ha ezt veszed meg, szerezz rá póthûtést. (Nem egyszerû, mert Abit nemszabványos hûtésfelfogatást használ.)

az ABIT Radeon 9600xt 256mb kártya jó?

[Jakuza]
Nem is rolad van szo. :p

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gabesz amd64
nem a szüleim adják a gépre a zsét<#wink>

persze fontolja meg,de már megérthette volna <#wilting>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

hát nemtom, én amikor mgé a szleim pénzébõl finanszoroztam a gépem akkor is 50szer meggondoltam hogy mit vegyek és miért 😊 némelyik cuccon simán el tudtam hónapokat rágódni..., igaz én elõreláttam iylesmit és midnig hónapokkal elötte kezdtem ekresgélni a dolgokat mint ahogy aktuális lett volna a vétel igy pont jól kijött 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[Jakuza]
Ne legyel mar ilyen gonosz. <#hamm>
Meg fiatal es tapasztalatlan, nem tudja mi a jo es te se pazarolnad el habokra azt a penzt, amit szuleid (ha ez a helyzet) megelolegeznek gepfelujitasra.
Megkell mindent fontolni es jol teszi ha igy tesz.
Na persze, az meg jobb lenne ha a tanacsunkat meghallgatta volna mar. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gabesz amd64
még holnap is magyarázhatod neki <#hehe>
de inkább Te sz@rd már le,Te leírtad melyik a jó és ha nem fogadja el akkor vessen magára<#email>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Csapi007
KÖSZI

A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

PLackó
<#nyes><#nyes>

Narancs
A táblázatban kb egy X300-asnak felel meg. De mint már oly soxor mondtuk, ha játszani akarsz, akkor 6600GT alá ne add!
De tudod mit ,szarjad csak le amit mondunk, úgyis olyat veszel amilyet te akarsz. Más megérti 1 hsz után, de te már fél napja csak szórakozol. Most visszakúszol a "Milyen gépet vegyek" topicba, mindenkinek megköszönöd a segítséget, majd holnap elmész és megveszed vmelyik általáunk javasolt konfigot. Egyikkel sem jársz rosszul. Szevasz!<#wave>

4.335464897975645234568797878979874564564 és mindez a köbgyök alatt majd e alapu logaritmus vonva belõle és azután felemelve a 3.-ra és beszorozva 1.1758787-el 😊

Csapi007
Hello
Szerintetek ez 1-10-ig ez milyen videókártya: HIS Excalibur Radeon X550 256MB 128bit PCIE TV-OUT
Hm???

A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

honnan tudnék rendelni his ice-q x800gt-t?
Narancs
50K-ért a helyedben használt X800Pro -t vennék. Amúgy ha mindenképp boltból kell AGP-s ATI, akkor ajánlom a HIS ICE-Q termékcsaládját.

lett egy kicsit több pénzem és úgy döntöttem x800gt veszek,de nem tom mien márkájút vegyek max 50k ért.sztetek?
PCIE-bõl van is 128, 64 bites, meg a csodás TurboCache 😊

[Jakuza]
Hm en ugytudtam eddig, hogy mindket fajtat gyart, mind 64 ill 128 bitest.

Kérdés:
Inno3D GeForce 6200 AGP (elvileg csak egy fajtát gyár) az 128 vagy 64 bites???

Punker
biztosító, szakvéleményt kell kérni és akkor a biztosító fizet, tûzoltók mindne vihar után hozták a boltba a gépeket hogy a villámlás intézte el, ha nem volt villám csináltak 😊

[NST]Cifu
Elárulom: az E-ON (az ÉDÁSZ-t ugye bevásárolta) nem fog erre semmit lépni, legfeljebb röhög egyett az illetõ képébe. Nálunk egy irodai gép elszált félfázis miatt, amit megpróbáltunk rájuk verni, de az E-ON arra hivatkozik, hogy a túlfeszültség és egyébb hálózati feszültségingadozások ellen neked kell védekezned (elvileg ez a szerzõdésben is szerepel). Mi mondtuk, hogy a túlfeszütség elleni védelem van a számítógép tápegységében és az elosztóban, félfázis elleni védelem a jelek szerint nincs (mondjuk eddig az esetig én nem is hallottam ezt a kifejezést). Szóval az E-ON is ilyenkor úgy viselkedik, ahogy az elvárható... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

aha,de nem mindig célravezetõ. a barátom is ua akarta még garancia elõtt kicseréltetni a dvd íróját. ott pedig úgy alapvetõleg nincsenek külsérelmi nyomok. viszont ha foglalkoznak vele van rá lehetõség hogy mûszerrel bemérjék a hiba forrását, jelent esetben az áramkör megszakadását. amit túlfeszültség okozott. és visszaadták azzal, hogy nem garanciális a hiba oka, perelje be az ÉMÁSZ-t 😊 a túláram ingadozás miatt

bár igaz hogy elõtte több alakatrészt is így sikeresen kicserélgetett, viszont most rámentek hogy kiszûrjék pont az ilyen embereket, és nagyon helyesen

aha,de nem mindig célravezetõ. a barátom is ua akarta még garancia elõtt kicseréltetni a dvd íróját. ott pedig úgy alapvetõleg nincsenek külsérelmi nyomok. viszont ha foglalkoznak vele van rá lehetõség hogy mûszerrel bemérjék a hiba forrását, jelent esetben az áramkör megszakadását. amit túlfeszültség okozott. és visszaadták azzal, hogy nem garanciális a hiba oka, perelje be az ÉMÁSZ-t 😊 a túláram ingadozás miatt

tény, de az átlagjúzernek szvsz ez eszébe se jut mivel igy már simán összeomlot volan ez a rnedszer és egyszerüen nem lenne gari... 😄
mert szvsz azért akik csak azért nem csinálják mert tudják de nem akarják/nem merik kevesebben vannak 😊

[Jakuza]
Hat sajnos egyaltalan nem kell nagy tudomany ahhoz, hogy pl egy nyomtatott aramkort tonkretegyel, hogy ne legyen rajta kulserelmi nyom.
Meg egy 12 eves is siman megoldja.
(Privat uzeneteket ne irjatok mert nem mondom el)

Punker
nem

hát ennek meg már nemsok köze van ahoz hogy nekik vane ugyanolyan vagy nincs..., amugy emg ezt aki akarta addig is emgcsinálta aki meg nem nem..., arról nem is beszélve hogy az átlagember nem biztos hogy megoldja úgy hogy ne vegyék észre 😊

Hi egy kérdésem lenne. X800GT = X800GTO? <#idiota>

Punker
<#miaz>

[Jakuza]
Ugy hogy direkt tonkreteszed az alkatreszt a gari lejarta elott.
Tudniillik, hogy nem egy alkatresz kozel egy ev utan a felet sem eri, s az adott kategorian belul jobb teljesitmenyut kapsz azon az aron ami a regi termek uj ara volt.
Tehat igy lehet visszaelni vele, hogy tonkreteszed es az arat visszakered, amiert egy joval nagyobb tudasu alkatreszt tudsz venni, s ujrakezdodik az 1 eves garancia az uj termekre.
Na igy nem szabad visszaelni.