Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Tõlem is egy buta kérdés: melyik tûnik ma jobb vételnek, egy X850XT 65 rugóért, vagy egy X1800XL 256MB 96 ropiért? Ár/érték arányra lennék kíváncsi. Ja, és Gigabyte vagy Sapphire? Hát nem vagyok én szagember, azér kérdem. Elõre is köszi a véleményeket!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Milyen videokártyát használ Ön?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
<#lama>#lama>
amire kitalálod milyen VGA-t is vegyél magadnak addigra már két "VGA generáció" is eltelik<#eplus2>#eplus2>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
mikor leszs már /ignore feature fícsör sg-n? :) jól jönne néha, ha más nem privikhez tényleg jó lenne :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Egy Gigabyte GeForce 6600 256MB PCIE Silent vagy egy Asus Extreme N6600 128MB Silencer Edition a jobb???
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Már csak egy kérdés maradt: AGP - 31 199 Ft, vs. PCIe: 23 820 Ft
Az erõsorrendben durván közel vannak, akkor inkább úgy teszem fel a kérdést hogy ATI vs. nVidia :)
Radeon 9600 XT vs GF 6600 ez itt a kérdés. Melyik a nyerõ, vagy ebben az árkategóriában (~30 ropi) valami mást esetleg? Ja és AGP vagy PCI-E?
Tuning nem érdekel, játékra kéne leginkább, Athlon 64 3000+ körüli proci mellé.
Tényleg konzol kellene neki.
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
már lassan egy hónapja magyarázzuk neki milyet vegyen és milyet ne.<#falbav>#falbav>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
vegyél már egy konzolt
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Én is a GS-en gondolkoztam de attól félek ha megveszem akkor nem fog futni normálisan az Oblivion vagy az UT 2007.
Mondjuk az Oblivion ajánlott gépigénye egy GF 6800-as kártya.
Szerintetek március-április környékén még lehet kapni majd GF 6800GT-t?
Ha lehet akkor szerintetek melyik lenne a jobb?
GF 6800GT
GF 6800GS
Ha úgy gyûlik össze a lóvé akkor 7800GT, de még egyáltalán nem biztos, mert még mindig nagyon drága és szerintem a 6800-as is elég lesz egy darabig. Köszi!!!