Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Mondju tudni eddig is tudtuk, csak most már hivatalos ...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nem. Garázsbóltból lególcsobban 43e, sima boltban ki van zárva ... ha csak nem netto.
Repatarurgyán
Elérhetõség - Hornyák PC Trade Hornyák PC Trade 43 990 Ft 52 788 Ft +49.12% +17 388 Ft máj. 22
GF6600GT!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a kiskerarak.hu-n ASUS GF 7600GT 256 MB PCI 39 ezer<#conf>#conf>!Lehetséges ez?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak a vásárlás és egy alapos teszt után derül ki.
Vagy van egyátalán értelme 6600GT -nél erõsebb karit belerakni a gépembe 3 Ghz mellé?
Ettõl az újkeletû marhaságtól tényleg a falnak tudok menni...
Igen. Vannak játékok, ahol a CPU visszafoghatja a videókártyát. A WoW alatt 6800GT@Ultra és 7900GTX alatt is kb. azonos FPS-em van Orgrimmar fõterén (12-16 fps). Csak egyfelõl 7900GTX esetén berakhatom a 4x élsimitást, és még mindig 12-16fps, másfelõl ahol viszont nincs CPU limit (5 fõs insták), ott egyértelmûen gyorsabb a játék.
Mondjuk lehet hogy már csak azért is nekiállok, és megcsinálom, csak engem az ilyen beszólások szoktak felhúzni, "miért nincs frissitve a FAQ?", "miért nincs kijavítva még mindig a link?", "ez miért ez?". El tudom tölteni az idõtt mással is, és nekem nem hiányzik egy új erõsorrendtáblázat, jól megvagyok nélküle is...
Vagy egy sima 6800, ha aktiválható benne a 16 pipa az jobb?
Mi a sorrend (semmi, GT, GS, sbt.), mert akkor többet nem kérdezek hülyeségeket?
Meg azt a karit, dobozát megvizsgálva lehet tudni, hogy minél van nagy sansz a 16 p-re? Vagy csak a vásárlás után derül csak ki mindenképpen?
Vagy van egyátalán értelme 6600GT -nél erõsebb karit belerakni a gépembe 3 Ghz mellé? Mert lehet ha beleraknék egy 7800 GS-t, akkor mégse lenne jobb, mint most, ami elég nagy pénzkidobás lenne.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
7800GS-AGP teszt
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Az X800 XL-ben gyárilag ott a 16 pipe, és kis szerencsével, és jó hûtéssel akár X800 XT közeli szintre is felhúzhatók az órajelei, viszont ez meg nem tudja a SM3.0-t, ami visszalépés lenne a 6600 GT-hez képest. Ha az SM3.0 hiánya neked nem fáj, akkor egy 6600 GT-t teljesítményben bõven felülmúló kártyát kapsz, ráadásul úgy tudom AGP-s változatban igazi ritkaság. Ettõl függetlenül nem tudom, hogy megéri-e az 57 kHUF-ot, akár újonnan is.
Én biztosan egy moddolható 6800-asra pályáznék a helyedben, magam is arra cseréltem le nemrég a Radeon 9800 Pro-mat.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ez lenyomja a 6600GT-t ugye?
Vagy GeForce 6800 128 MB AGP 45 -ért? (Itt ki tudja megy-e a 16 p)
Az elsõ a +zsét megéri?
De azér kösz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
tanácsra van szükségem. mely VGA gyártó kártyáját érdemes megvenni(pl. Inno3D, MSI), illetve van-e óriási eltérés a minõségükben? GF6600GT AGP-s kártyáról van szó, amit a közeljövõben akarok megvenni, s az ára elég széles skálán mozog.
thx
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
20e Ft-ig GeForce 6600 körül lehet nézelõdni.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az oké, hogy nincs hangja, az ICEQ hûtésnek pont ez a lényege, no meg az, hogy hûvösen tartsa a kártyát. 😊
No megvettem a kártyát amit kiszemeltem, történetesen egy HIS X1600PRO 256MB ICEQ AGP-t !
Kezdeném a rossz hírekkel ami nem sok, meg h jó legyen a vége... 😊
1.: sajna nem találtam bármilyen programot vagy vmit ami kimutatná a hõmérsékletet, történetesen haverom is vett egyet és az sem mutatja szal ne hiszem h két rossz lenne... h ez miért baj vagy miért nem!
ekkora hûtéssel nem hiszem h probléma lenne még oc-kal sem , eddig nem is volt, viszont egy ilyen pro kártyába elvárható azért, fõleg h a 9600xtben volt memoria hõmérséklet is...
2.: Nem világít... (LOL) h miért ez egy érdekes kérdés! talán azért mert 450 watt van elõírva és nekem csak 400 van. haveromnak sem világít a x1600xtje a 350wattal... De nem értem h miért... Megmértem ilyen mûszerrel (ami pontos) h mennyit vesz fel a táp: A 9600 xtvel kb 210wattot evett és nem tudtam már h terhelni! ez nem sok fõleg h már régen is mondták kell a 400 watt de nem tom minek!
na most ez az érték csak 250 wattra változott szal nem értem miért írnak 450watott és h miért nem világít? Ezt egy villamosmérnök igazán elmondhatná...!?
No most jöjjenek a jó hírek és a tények: 😊
A kártya nagyon szép és nagyon szép képet ad a játékokban! 3dmark2003: 8100 pötyy 3d mark 2005: 4300 pötty
egy pár játékkal teszteltem és megizzasztottam a kártyát ahogy lehet:
COD2: nem ment rosszul, szép kép 1024s felbontás max grafika 4xes simtással
Most wanted: Nagyon fasza... Minden maxon(1024 + vonalsimítás+vsync) csak úgy röpült a játék csak nagy ritkán szaggatott be elég meggyõzõ volt
Fear: na azon kész voltam. nagyon szép játék és mellette dinamikus is... 4 x smitás majdnem minden maxon csak a soft shadows mwg ilyen pro beállítások voltak mediumon de így is majd nem elájultam az élménytõl...
Dods+CSs: nem mondom sokat dob rajta a hdr de az fpsem nem sokat változott csak most rajta van a volnalsimítás meg a vsync)
overclock:
a kártya 580 mhz körül bírta addig nem volt gond a memória 880ig bírta!
egyelõre tovább nem próbálkoztam vele gyorsultak a játékok rendesen de egyelõre megvárom a hivatalosabb oc eredményeket és utána lövöm be!
Felszeretség és driverek:
egy pár cd játékok( flat out + dangeon siege) Ek lehet vele játszgatni az autósnak egész a garfkája + egy pár kábel
a driverekrõl nem sokat tudok mondani egy 6.1 s catalyst van hozzá de én az omegadriverre esküszöm!
összegezve:
A kártya összeségében elég jó a két apróságtól eltekintve. A hûtés kiváló és zajszintbõl csillagos 5s, tuljdonképpen nincs is hangja! 😊 A 6600gt engem nem gyõzött meg szinte ugyanezzel a konfiggal! szal én ezt venném! remélem nem lesz
ebbõl x1600xt mert akkor inkább azt venném dd3 memórivál no mind1
remélem érdemben hozzá tudtam járulni a lehendõ vevõkhöz
ha vki meg tudja válaszoni a kételyeimet a hõmérséklet meg a világítás problémáját azt megköszönném!
ja egy nem ide vágó kérdés:
a kolis gépemben vagy egy 9500-s atim és félig rossz bios flashaltam bele! csak windowsban van kép játszani is lehet vele csak a kezdeti töltésnél csak feketeség van, szal nekem egy eredeti 9500 64 megés bios kéne meg egy windowsos flashelõ lehetõleg ne winflash mert az vmi hibát ír ki nem tudta törölnia régi bios!
KÖszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W