Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
esetleg rég ramokat...
Ez egy húzott X1950XT kártya és a gyártó szerint bírja az X1950XTX órajelét, vagy annál többet is. Elég brutál hûtése is van. Ha jól tudom 230 euroba kerül.
Nem sokkal olcsóbban van "sima" Powercolor X1950XT 256MB.
árat nem tudok, sztem MO-n nincs is
de X1950PRO van
Leadtek videokártyákról mi a vélememényetek?Mennyire megbízhatóak?ASUS-nál,Inno3D-nél jobbak,vagy rosszabbak?Konkrétan kinéztem egy Leadtek WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCIe monitorvezérlõt.A véleményeteket elõre is köszönöm.
köszi köszi..
jobbegylúdnyakkéttyúknyakNyál
Egyébként kicsi a lülönbség köztük, de erre a turbó GS-re meg a GT-re ráfér a 256MB ... szerintem.
Nekem olyan kérdésem volna hogy a két kártya teljesítménye között menniy a különbség?
GALAXY PCIe 7600GS ZALMAN 128MB DDR3 HD vagy
GALAXY PCIe 7600GT ZALMAN 256MB DDR3 HD
Érdemesebb megvenni a gt-t vagy annyi különbség nincs köztük.
Egy vidikártyát vennék.
30.000-nél nem nagyon költenék rá 😊
mit tudtok ajánlani?
AGP-s csatlakozású lenne.
Egy szem unreal 2004hez, és fõleg 3d modelezéshez, meg grafikai programok futtatására kellene 😊
ehhez a géphez kéne amúgy(számít?):
2.4Ghz, 1,2GB DDR Ram, (&Ati radeon 9200..)
elõre is thx!!!<#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor3>#vigyor3>
jobbegylúdnyakkéttyúknyakNyál
bár lehet hogy 1-2 játékhoz jól jönne
De a 2.8 3.2-n sem hajtaná ki rendesen.
Sztem vegyél +512MB RAM-ot és elleszel egy darabig. Ha 6800GT-nél gyengébb karid lenne, ajánlanám a 7600GT-t, de így nem, mert gyorsabb nem lenne.
/én már pár hsz-el lejjebb megindokoltam a saját álláspontomat/
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
az aláírosomban lévõ gépbe érdemes lenne tenni egy ati radeon x1950 pro-t?abból 512 es AGP-s
persze még kapna 1 Gb memót!
köszi
!Forza Ferrari!
és szinte csak dicsérték, nagyon kevés volt amivel gond volt
de amivel mégis az meg cserélve lett, hála a 2 éves garnak
általános jellemzõk: nagyszerû hûtés, kiváló tuningpotenciál, alap magas órajelek; igazi sikertermék lett
TEL: 20 555 41 86, EMAIL: [email protected], MSN: [email protected], SKYPE: schenker88
TEL: 20 555 41 86, EMAIL: [email protected], MSN: [email protected], SKYPE: schenker88
sose nyomd fullba a kretént
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
tehát hangos,halk
jól hüt-e stb.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
megfõni úgysem fog a cucc, mivel komolyan meghajtva nem-igen lesz...
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy alaplapon amin csak AGP-s foglalat van (nem mai darab). Egyenlõre csak videokártyát újítanék pénz hiányában, egy 7300 GT re gondoltam és a kérdésem, érdemes AGP-s foglalatut venni vagy a PCI-E -s foglalatuak sokkal jobbak, tehát van teljesítményre kiható hatása hogy milyen a foglalata van?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
mondjuk még mindig nem vagyok meggyõzve, hogy mit is kell vennem igazabol...
mivel nem jatszok, nem kell, hogy orulten gyors legyen a kartya.. ellenben nem tudom, mi volna a legjobb valasztas, ha foto feldolgozashoz, cad-ezéshez használom..
??
Maximum extrém esetekben van elõnye, illetve haszna.
Lenne még 1 kérdésem, tudom h. nme ide tartozik, de 2x1GB RAM és 45-50ért vga vagy 1GBRAM és 65körül vga?
Honda - The Power of Dreams
Egy 3.2-es P4 kb egy 7600GT-t tud teljesen kihajtani --> tehát ebbõl lehet kalkulálgatni, hogy milyen procihoz milyen VGA.
Szerintetek mi éri meg jobban, egy ASUS P5n SLI-vel vagy egy "natúr" alaplap valami radeonnal?
Egyáltalán Jó-e az SLI annyira, hogy megérje megvenni a hozzá tartozó nem túl olcsó alaplapot?
Másik:
Alaplapra milyen chipsetet ajánlotok? Annyi van, hogy már a Niagazán is az jön...same as for motherboards.
Kösz a segítséget
Peace y'all!