Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leadtek videokártyákról mi a vélememényetek?Mennyire megbízhatóak?ASUS-nál,Inno3D-nél jobbak,vagy rosszabbak?Konkrétan kinéztem egy Leadtek WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCIe monitorvezérlõt.A véleményeteket elõre is köszönöm.
köszi köszi..
jobbegylúdnyakkéttyúknyakNyál
Egyébként kicsi a lülönbség köztük, de erre a turbó GS-re meg a GT-re ráfér a 256MB ... szerintem.
Nekem olyan kérdésem volna hogy a két kártya teljesítménye között menniy a különbség?
GALAXY PCIe 7600GS ZALMAN 128MB DDR3 HD vagy
GALAXY PCIe 7600GT ZALMAN 256MB DDR3 HD
Érdemesebb megvenni a gt-t vagy annyi különbség nincs köztük.
Egy vidikártyát vennék.
30.000-nél nem nagyon költenék rá :)
mit tudtok ajánlani?
AGP-s csatlakozású lenne.
Egy szem unreal 2004hez, és fõleg 3d modelezéshez, meg grafikai programok futtatására kellene :)
ehhez a géphez kéne amúgy(számít?):
2.4Ghz, 1,2GB DDR Ram, (&Ati radeon 9200..)
elõre is thx!!!<#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor3>#vigyor3>
jobbegylúdnyakkéttyúknyakNyál
bár lehet hogy 1-2 játékhoz jól jönne
De a 2.8 3.2-n sem hajtaná ki rendesen.
Sztem vegyél +512MB RAM-ot és elleszel egy darabig. Ha 6800GT-nél gyengébb karid lenne, ajánlanám a 7600GT-t, de így nem, mert gyorsabb nem lenne.
/én már pár hsz-el lejjebb megindokoltam a saját álláspontomat/
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
az aláírosomban lévõ gépbe érdemes lenne tenni egy ati radeon x1950 pro-t?abból 512 es AGP-s
persze még kapna 1 Gb memót!
köszi
!Forza Ferrari!
és szinte csak dicsérték, nagyon kevés volt amivel gond volt
de amivel mégis az meg cserélve lett, hála a 2 éves garnak
általános jellemzõk: nagyszerû hûtés, kiváló tuningpotenciál, alap magas órajelek; igazi sikertermék lett
TEL: 20 555 41 86, EMAIL: [email protected], MSN: [email protected], SKYPE: schenker88
TEL: 20 555 41 86, EMAIL: [email protected], MSN: [email protected], SKYPE: schenker88
sose nyomd fullba a kretént
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
tehát hangos,halk
jól hüt-e stb.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
megfõni úgysem fog a cucc, mivel komolyan meghajtva nem-igen lesz...
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy alaplapon amin csak AGP-s foglalat van (nem mai darab). Egyenlõre csak videokártyát újítanék pénz hiányában, egy 7300 GT re gondoltam és a kérdésem, érdemes AGP-s foglalatut venni vagy a PCI-E -s foglalatuak sokkal jobbak, tehát van teljesítményre kiható hatása hogy milyen a foglalata van?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
mondjuk még mindig nem vagyok meggyõzve, hogy mit is kell vennem igazabol...
mivel nem jatszok, nem kell, hogy orulten gyors legyen a kartya.. ellenben nem tudom, mi volna a legjobb valasztas, ha foto feldolgozashoz, cad-ezéshez használom..
??
akkor milyen proci kell mondjuk egy komolyabb kártyához?
!Forza Ferrari!
Maximum extrém esetekben van elõnye, illetve haszna.
Lenne még 1 kérdésem, tudom h. nme ide tartozik, de 2x1GB RAM és 45-50ért vga vagy 1GBRAM és 65körül vga?
Honda - The Power of Dreams
Egy 3.2-es P4 kb egy 7600GT-t tud teljesen kihajtani --> tehát ebbõl lehet kalkulálgatni, hogy milyen procihoz milyen VGA.
Szerintetek mi éri meg jobban, egy ASUS P5n SLI-vel vagy egy "natúr" alaplap valami radeonnal?
Egyáltalán Jó-e az SLI annyira, hogy megérje megvenni a hozzá tartozó nem túl olcsó alaplapot?
Másik:
Alaplapra milyen chipsetet ajánlotok? Annyi van, hogy már a Niagazán is az jön...same as for motherboards.
Kösz a segítséget
Peace y'all!
mondjuk proci az jó szerintem vagy nem éri meg mondjuk egy 3.2 s re cserélni...vagy?
mindenképp kell már pci expresszre váltani szval lap is kell meg akarok bele 2 giga ddr2 es memóriát!
tehát igy milyen kártyát javasolsz?
!Forza Ferrari!
szerk.: (Körítés: P5B-E6600-1v2GB)
Honda - The Power of Dreams