Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8600 Gt direct x 10-es.
Nos a telepítõjén direct x 9. van.
Keressek hozzá direct x 10 et?
Mit fog befolyásolni, jobb lehet csak, vagy árthat is?
Köszönöm
Egy kis segítséget kérnék! Sztetek melyik kártya az észszerûbb megoldás vagy melyik a jobb kártya a kettõ közül:
-Ati Radeon x1950GT 256MB GDDR3
-Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 Sapphire
Agp slotba kellene szóval nem a csúcsot várom el tõle, egy athlon 64 3700+ sandi lenne melette meg 2 giga ram!!!
Légyszi ne azt írjátok hogy az AGP már a múlt miért nem fejlesztessz stb. sajnos ennyi a keret!!!
Szóval? Várom válaszaitokat, elõre is köszi
http://goo.gl/gd6Zi5
8800 GTS ASUS 320 MB totál ugy mintha boltban venném, minden kiegészitõjével, 2 év gari, 3dmark, 2 játék, bõrtok, kábelek...stb..
vagy
8800 GTS ASUS szintén 640 MB os, ez viszont oem verzio... vagyis amit kapok az a kari 1 év garival, drivercd, kábelek, átalakito... (vagyis nemkapok játékot, 3dmarkot, se tokot és dobozt se...dobozt kapok csak nem az eredeti asusosat... valamiben el kell küldeni XD)
Mindkettõ ugynugy 55k
Meiket válasszam szerintetek? (játékok monjuk ugyis megvannak meg a 3 mark is csk nem tudom többi mennyire lenne fontos..illetve a garancia <#conf>#conf><#conf>#conf>)
érdemesebb venni mint a 8600GT-t és még olcsóbb is
remélem a HD3870-nél is ez tapasztalható lesz, mert akkor nõnek az esélyei az atinak
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
lenne egy kérdésem.megéri-e megvenni az ATI Radeon X1600 PRO 512 mb AGP-s videókártyát?(az alaplapom nem támpgatja PCI-E-t)válaszotokat elõre is köszi(2.4-es proci mellé és 1,25 gb ram mellé?
Viszont egész érdekes dologgal szembesültem. Új videókártya vásárlás elõtt állok, és a 2 nagy esélyes a 8800gt és a 3870. Ahogy elnézem, a 3870 támogatja a dx 10.1-et meg a pixel shader 4.1-et, a 8800gt tudtommal nem. Ilyen szempontból hiábba lassabb picivel a radeon, viszont fejlettebb, és emiatt le3het hogy jobban megéri. Viszont sajnos kishazánkban "hiánycikknek" számítanak ezek a kártyák. Ami van, azt meg nem korrekt áron adják. Szerintetek érdemes lenne várnom a 2 ünnep közti idõszakra a kártyavásárlással?
Akitõl szerezném bejelentette hogy eladta a 8800 gts 640ét de lehet hogy még van majd elmondja de aztmondta lehet ati hd3870 lesz helyette...
Hirtelen csak olyan tesztet láttam amin csak a 320 megás 8800 gts van most ez jobb mint a 640 megás cucc?
A matricára tényleg ügyelj, a Galaxymon olyan gyûrõdésmentesen volt rátéve hogy alig vettem észre a fóliát.
Saor Alba
GTS GT GTX és Ultra??????<#vigyor1>#vigyor1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy itt egy kép a 8800GTS hátuljáról - rajta egy tápcsatival:
mert elcseszted volna és rám fogtad volna hogy rossz
kaptál hozzá 1 kábelt aminek egyik felét a vga fekete 3x2 pcie táp részébe kell bedugni a másikat a tarfó egyik hdd táp kábelére

Na és elõjáték v. valami...??? <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Nem azt kérdeztem hogy kell hanem hogy kell e rá nyomni tápcsatit :DDDD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sztem nem érdemes pár wattal vacakolni...
Hameg tényleg sporolni akarsz az energiával használd a Blackle Googlet <#taps>#taps><#hehe>#hehe>
Pénteken jön a 8800 gts em meg, nemtudom egy ilyen beszerelése mennyiben különbözik egy 7600 gt étõl? Azt akkoriban csak beraktam azt kész...Errõl le kell szedni a védõfóliát/tápcsatit kell rá dugni/mi kell még vele esetleg?
Csemegézz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egyébként x1300 után jobban járnál egy 7600gt-vel (agp).
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Vagy Radeonokból az X1550 is e körül van.
Ez kb. a belépõszint ha még játszani is akarsz.
Ha nem fontos a gém, vehetsz 10 körül pl 8400GS-t passzív hûtéssel.
Saor Alba
Saor Alba