Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tavaszig meg kell venni utána eladni és akkor venni valami jó ár /telj vga-t
23eft kb
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mert szerintem már a ahogy az országba érkezik az összesre megvan elõre a vevõ
februárba már lesz szerintem
vegyél egy Gt-t akkor 25k és húzd fel põro szintre , de én azt ajánlom vegyél 35k-ba egy 3850-t mots apróhírdetéskbe láétni ph-n...
Kis segítség kéne, melyik a jobb vidi kari: 8600gt vs. 78000gtx ?
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Saor Alba
Ajánljatok légyszives egy jó vidkarit :) Sapphire 1950Pro 512MB DDR3 -ra gondoltam... Esetleg más? Ha lehet, olyat mondjatok amit már kapni... Tehát ne HD3850 meg HD3870,mert azt még szép hazánkban nem kapni, legalábbis Dunaújvárosban. De rendelésre nem kell vidkari...
Unitel
NeoComputers
DunaComp
Ezeknek az árlistáiból valaki mondjon egyet ami jó kari és 40ezer forintba belefér... max 45ezer
40k-ból zsír új hd3850-t lapsz ami meg már méáginkább szétalázza a 8600Ge-t de még az 7950-es szériák legtuningoltabb változatát is:)
Akkor azt mondod, hogy az Albatront felejtsem el ?
Valszeg igazad lehet, mert nem vagyok szakértõ, de errõl a cégrõl még sosem hallottam ! Ráadásul drágák, a 8600Gt 41980; a 8800Gt pedig 74270 Ft-ba kerül. Van ajánlatom Asus Extreme EN8600 GTS 256Mb-re is, ez 43990 Ft. Persze ezek újak, 3 év garanciával ...
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
DFe ha vársz 1-2 hónapot hasznélt hd3850-as vga-t vehetsz majd 30k körül ráadásul szép nagy garicsomagban:)


8600-asok felejtõsek
márkás 8800gt vagy Atihd3850 vagy hd3870
40-70eft
vagy DDR3-as 256mb-os ugyanilyet
Olvasgatom a korábbi hsz-eket, s örömmel konstatálom, hogy van itt néhány hozzáértõ ember !!
Most állítok össze egy új gépet magamnak, s ezért szakvéleményt szeretnék kérni Tõletek a következõ VGA-ról, fõleg azért, mert a cégrõl még sosem hallottam, aki gyártja, bár itt a nyugati végeken azt tartják, hogy jó cég (????)
A következõ típusról lenne szó :
PCE 8600 GT 256 MB/128 bit, DDR3 / Albatron
A gépet fõleg játékra fogom használni, ehhez kellene kalkulálni a VGA-t is !
Ajánlottak egy másikat is, ez pedig a
PCE 8800 GT 320MB/320 bit, DDR3 / Albatron
Ha vki ismeri ezeket a karikat, legyen olyan jó, és írjon róluk vmit, használhatóság szempontjából !!
Köszönöm a segítséget !!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
8600 GE
Tudnátok tanácsot adni, hogy 20-25 kategóriában milyen videókártyát érdemes venni?
Köszi

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
u dont have to listen anybody else but me
http://atwwebmaker.tx.hu/
hogyha most PCI-E es kárytám van
akkor vehetek sima PCI-ost is nem? nem lesz semmi gond, vagy mégis?!
DDR3 ......
MSI-nek AGP-s 7600GT-je nincs DDR3-as memo.
Szoval VODA001-e a pont.
ゾルターン
ezek kb 13eftot érnek 1ft-al se többet
Tapasztalat ...... MSI 6600GT SLI alom volt
ゾルターン
512 Mb ddr2 vs 256Mb ddr3.
http://depo.hu/index.php?pn=product&c_main=68&c_parentid=99&c_id=231&p_id=121218
http://depo.hu/index.php?pn=product&c_main=68&c_parentid=99&c_id=231&p_id=102785
http://atwwebmaker.tx.hu/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Msi 8800 GT
Gigabyte 8800 GT
egyárba van mindkettõ, de nemtudom eldönteni melyik legyen ,inkább megkérdezlek titeket
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
hihi
látom azért még készenlétben vagy:)
használt vga kell jó nagy garicsomagban:)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mi uzlet az ha 2008 elso feleben kijonnek a 10.1 kartyak az SP1-el a VISTA-hoz es minden 10.0-as kartyat le lehet huzni a vecen ...
Ugyan mar ...
ゾルターン
Saor Alba