Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor kell naggyal, ha ország. pl. Magyarország, Oroszország
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az én meglátásom hogy 1 fos
semmi köze a valós autóvezetéshez
szóval nem szabad hinni sok embernek
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
a JNC is az
Saor Alba
Ííííígy van. (asussal mi a bajod?:D)
tápok jók a többit azért nem ajánlom mert nem jó vagy irreálisan drága
Tiszta poén itt mindenkinek megvan a saját config valássa...^^
Maszka: Abit alaplap, amd proci, geil ultra, vagy a-data, corsaiiir táp, SAMSUNG dvd író :D ja és nefeleggyük a logitech egereket..:D!!! Meghát a freezer pro is "morgós" lett xD...aTI...
Solten: Giga lap, BA amd proc, yate loon chieftec táp, geil ultra (alap?:D), samsung plexi vécépapirfííling egérutálat, VGA: 8600 ge, 3870...
Jómagam: öö... COD4 :D intel, geil (kingmax :(), giga lap, asus táp, asus vga nekem eddig ezek jöttek be.
Ezért jó az sg.. :D
Jóéjt kollégák ^^
Kikérem magamnak..:D
Én asust hirdetem, solten a chieftecet, ezzel szembe maszka a corsair poweeeeer + saga fehértapéta tápokat.
1.0 ns Samsung memória, GTS órajeleken üzemel. Coolermaster hûtõ.
Saor Alba
Enterprise 128K Forever!
Saor Alba
Ahogyan a G80-alapú korábbi 8800-asok, a G92-es GT is szenved a „memory leak” (memóriaszivárgás) hibától, mely értelmetlenné teszi a 256 MB memóriával ellátott modellt, és az 512 MB-os teljesítményére is hatással lehet. Fejlettebb gyártási technológiájának köszönhetõen a 8800 GT kevesebbet fogyaszt elõdeinél, de sikerült olyan szerencsétlen referenciahûtést választani hozzá, ami alatt jó melege van a GPU-nak, terhelve hangos, és az NVIDIA emberei is beismerték, hogy jól szellõzõ házat igényel. De – mondták – legalább nem foglalja el a szomszédos kártyahelyet. Köszönjük szépen...
(ph)
Saor Alba
Hogy melyik jobb? A választ inkább meghagyom másnak. Talán a 8800GT 512MB? Vagy ez egyértelmû? Vagy nem?
Enterprise 128K Forever!
Stupid. Ne hasonlíts magadhoz <#hehe>#hehe> Keresgélhetsz nyugodtan én soha nem ajánlottam ilyen sz@rt <#hehe>#hehe>
Saor Alba
Mihez kepes a Vargane fele pukkanos tapokhoz ? :DDDDDD Biztos olyanod volt es van viszonyitasi alapod <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
<#vigyor>#vigyor>
Nah, ügyes! Megy ez neked...

Saor Alba
Azt meg nem óhajtom. Fõleg azért sem, mert aki Codegen tápot ajánlgatott, mint te az ne akarjon a számítástechnikában okosnak tûnni. Föleg mert néha akkora ökörségeket írsz, hogy már párszor megbuktál volna egy ilyen tagozaton, az iskolában.
Ráadásul, mióta összetett szó ? Ne nekem papolj a Magyar nyelvrõl.
Majd, ha megtanultál utána beleköthetsz, hogy ékezet nélkül írok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Saor Alba
Azert mert lol vagy ? :D Vagy Intel buzi vagy, amikor a K8 ezerszer jobb volt nala ?
"Szerinted egy 4800+ jo ha elmegy 2800MHz-en :D"
3200+ -ra értettem/írtam te fõb@lfasz
"Meg ahhoz hogy 200ezret rakoltottel a gepedre"
Sose költöttem rá annyit... <#bee1>#bee1>
"fogadom nem is lattal meg sose AMD processzort, nem hogy 754est vagy 939-est de meg AM@-est sem"
Volt s939 3200+ -om is többet közt... <#miaz>#miaz>
"Akkor vegyel egyet magadnak egyet es egy C2D 1200ad melle"
Hehhehehh... <#hehe>#hehe> gyengébbek kedvéért: http://logout.hu/blog/solten <#mf2>#mf2>
Saor Alba
3650-et Maszka szokta ajánlani 2600XT helyett.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Jót szórakozhat rajtatok. Mondjuk én is jókat röhögnék, ha valaki Codegen tápot ajánl mint te Solten, ahogy olvastam.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Mert nekem budosbogar nincsen egymagos procim csakhogy tudd :D