41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#28370 Ha engem kérdezel, bőven elég a DS3. A DS4 silent pipe-os, elvileg valamennyivel több MHz-t tudsz kisajtolni vele a CPU-ból. Egyébként szinte a két alaplap tökugyanaz :) -
#28369 De tudom. -
#28368 Solten erre a kérdésre tudnál válaszolni? érdekel h miért... megköszönném:) -
#28367 Semmilyen nv nem éri meg most az árát. -
tibi206 #28366 ilyenre gondoltam:
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15727
Sztetek megéri-e? -
#28365 400-as minőségi. -
#28364 Radeon HD 4830 -
#28363 4870-nek mekkora táp kell??? -
tibi206 #28362 azt fix hogy nem -
#28361 Semmilyet, radeont vegyél. -
tibi206 #28360 cs azt szeretném kérdezni hogy 30-40ezer ft értékben mien nvidia kártyát ajánlotok?előre is köszi -
#28359 Egy szóval sem mondtam, hogy tökkéletes :)
Csak annyit, hogy Nekem ilyen Cooler-em van, első körben talán ez is meg fogja tenni ;)
HA!
E mellett a passzív hűtés melletti Gigabyte HD4850 mellett fogok dönteni és meglesz rá a pénzem...
És igen!
Ha meglesz. Biztos, hogy meg fogom kérdezni, hogy milyen Cooler-t is lenne érdemes rátenni....
De mivel azok is kemény ezresek, első körben marad a Zalman.
Ha megnézem, hogyan is fogattam fel az AGP-mre, mert már nem emléxem :(
;) -
#28358 Figyelj... A Zalman F3 alulfeszelve is tökhangos, 700-at pörög, bár nem tökhangos hanem hangosabb mint az 1300-at forgó Glacialtech Silentblade (pl) :) Scythe S-flexhez nem is hasonlítom (800RPM) mert az szinte hangtalan. -
#28357 Dear Solten,
Nem tudod, hogy mi a rák lehet a különbség a Milyen alaplapot vegyek? topic-ban feltett kérdésemet illetően.
-
#28356 Vagy!!!
Kicserélnéd egy olyanra, hogy ATI :)
Az rövidebb is lenne.
Az, hogy mennyire hangos attól is függ, hogy mekkora feszt adsz Neki ;)
De ideiglenesen le lehet venni a gép oldalát is, vészhelyzet esetére -
#28355 Ha tudsz, majd küldj fotót :)
Tudod, 1 kép többet mond 1000 szónál :D
Akkor azok a lapos házak gondolom csak irodai célzattal készülnek...
A HDD-t leszarom ;) De basszus nem hiszem el, hogy nem emléxem rá, hogyan tettem fel a Zalman Cooler-t az AGP-s kártyámra. Szégyen :(
Mind1. Ha arra felraktam, itt sem látom megoldhatatlannak :) -
#28354 :) Én egy sima 8 centis ventillátort fogok ráerősíteni, még nem tudom milyen módon, ha kész, leírom hogy cisnáltam.
Kérdésedre a válasz: Persze, ugyan olyan a mérete a felfogató lemeznek, méretre ezek már elég nagy kártyák(a mostani AGP-s 3850-et is alig tudtam beszuszakolni a helyére), szóval a winchester(eke)t lehet át kell majd rendezned, de ez már részletkérdés.
Igen, tápkábelt kapsz hozzá, ami a 4 tűs molex-et alakítja 6 tűs "pci-express" nevű csatlakozóvá.
Nekem jól fog jönni az a +512 ram, ha pár év múlva veszek mellé még1 ugyanilyet.(addigra már szinte utánad vágják, annyira le fog menni az ára) -
#28353 Venném is le egyből azt a sz@r feliratot, csak ront a légáramláson... :) Igaz, Zalman hűtő lenne az utolsó amit vásárolnék, túl hangosak. -
#28352 Ilyen hűtőm van jelenleg :)
Ipon-on megtaláltam, hogy most milyen VGA hűtőm van, de basszus ha meg feszülök sem tudom, hogy annó hogyan is tettem fel rá
Még ilet -
#28351 Bocsánat!!!!!
Látom, adnak hozzá tápkábel átalakítót, ha nem lenne... -
#28350 És hova gondoltad rádobni azt a ventit?!
Az AGP-s kártyámon is van venti, csak azt nem tudom, hogy ezt erre is rá tudom-e tenni?! :(
Mert ha jól emléxem azt a kártyához adták, most nincs előttem, de vmi "satu" féle megoldással van rá felfogatva a hűtő.
Bát, bassz, nem jut eszembe, hogyan is van rajta de hüle vagyok hazamegyek, rohadjak el, megnézem. -
#28349 Had legyen 2 naggyon egyszerű kérdésem:
1.) Megnéztem a Gigabyte oldalán a PDF állományt erről az 1GB-os kártyáról és ezek után merült fel Bennem a következő. Nekem évek óta ua. a házam van, mert eddig minden lakó elfért benne és gond meg semmi vele.
- Milyen táp csatlakozó kell ennek, egy ilyen (PCI-E-s) kártyának. A jelenlegi ATI kártyámnak is kell külön táp, de amit ebben a PDF-ben látok csatit, az Nekem úgy tűnik, hogy olyanom Nekem nincs :o
(rosszul látok vmit, esetleg mellékelnek hozzá vmi átalakítót, stb...)
ATX-es tápom van. Az azon lévő tápkábel az jó a PCI-E-s kártyákhoz?!
(Ebben naggyon nem vagyok otthon - olyan, mint amivel pl. a floppy-nak adok tápot)
2.) Ill. második kérdésem, hogy ezen kártyák milyen magasak?! Gondolok itt arra, hogy bármilyen házba bele lehet tenni őket?!
Mert Én láttam PCI-E-s házat, ami Nekem naggyon keskenynek, alacsonynak tűnt.Ezek ua. magasak, mint az AGP-s kártyák?! Mármint a fém, amivel a házba kell rögzíteni, csavarozni?!
-
#28348 "De egy 2,3 garos cuccot nem hinném, hogy az első napokban jó 5let szétkapni, ledobni róla a hűtést és felpakolni egy másikat?!"
Ezért választottam ezt...mert erre csak egy ventit kell rádobni, viszont a referencia hűtős modelleknél le kell cserélned az egész hűtést, ha nem akarsz kazánt csinálni a gépedből.
-
Quler #28347 Hi All
Videókártyát szeretnék venni leginkább játékhoz a Gigabyte Ma790FX-DS5-ös alaplapomhoz,proc:AMD Athlon64 X2 6000+.50-100e ft között még be tudom vállalni,de nem tom eldönteni,hogy milyen karit vegyek!Igazából Nvidia-párti vagyok,de sokat olvastam arról,hogy az Ati kártyái mostanában jobban sikerültek!Előre is köszönöm a segítséget!
BB
-
#28346 Félreértettelek.
Én azt hittem, hogy már(!) megvetted, megvan és használod...
A Sapphire 4850-es Toxic Full kártyája Nekem egészen egészségesnek látszik. Nem biztos, hogy kell Nekem 1GB VRAM.
De egy 2,3 garos cuccot nem hinném, hogy az első napokban jó 5let szétkapni, ledobni róla a hűtést és felpakolni egy másikat?! -
#28345 Plusz venti nélkül nem sokat tud a hűtése, 100 fok fölé is felengedi egy nem túl jól szellőző házban, viszont írják a végén, hogy miután egy ventivel kezdték hűteni, 50 fok fölé nem ment, ami 4850-től egész jó. -
#28344 Először is 5 ezer Ft-al drágább mint mondjuk a gyári 512-es Sapphire, ami ha belekalkulálsz +512 ramot, meg egy hűtőcserét, akkor máris jól hangzik.
Kártya még nem érkezett meg, jövőhét elején jön, majd beszámolok róla, amint tudok...egyébként előbb linkeltem egy tesztet. (#28337)
-
#28343 Tommy!
Azon a Gigabyte HD4850 1G-os kártyán milyen az a hűtés?!
Az egy passzív hűtés egy ilyen teljesítményű kártyán?!
Milyen a személyes tapasztalatod róla?! -
#28342 Én is kíváncsi leszek! Írd majd meg, hogy hogyan dolgozik! -
#28341 Gondolom Én is, de normálisak?!
Ilyen cooler "hosszabbítókábel"-t nem lehet kapni?!
Mert szerintem az tökkéletes lenne, ha azt a kúrva kábelt nem a réz bordán vezetné el az ember, hanem azt kihagyva. Mi a pöcsért nem így csinálták :O
A Sapphire HD4850 Toxic Full. Na, az már egészségesebben néz ki :)
Drágább is 5ezer pénzel :) -
#28340 Na, ez már kinéz valahogy :)
DE!
Ez 1GB-os jószág. Az meb azért pöppet drágább, nem?! ;)
-
#28339 Tegnap elvileg lett az Iponon én márt rendeltem is egyszerre vártam márt ép eleget. Kíváncsi vagyok milyen lesz a 4830-as a 6600gt helyet. -
#28338 Nem az igazi, de garanciális, nemhinném hogy csak úgy elolvadna a vezeték rajta. -
#28337 Teszt -
#28336 Én ilyet rendeltem, alap állapotban venti nélkül nagyon felszalad a hőmérséklete, de ha rak rá az ember egy ventilátort, 50 fok fölé nem megy(köszönhetően az alap állapotban is nagyon komoly hűtésnek)...Márpedig ha vesz az ember egy alap változatot, akkor előbb utóbb le fogja cserélni a nem túl rózsás gyári hűtőt...ezt logikusan végiggondolva választottam ezt. -
#28335 HD4850 Gigabyte
Ipon.hu-n elolvastam a tesztet a HD4850-ről és a GTX280-ról.
Teszt
Háááát. Nekem ez a hűtés dolog, ez nagyon nem tetszik.
Ua. az ipon-on még van pár gyártótól HD4850. De a Sapphire-ból is van még 1 ami a Toxic Full fedőnevet kapta.
Kapott egy nagyobb réz hűtőt.
DE!
Én ugyanilyen megoldást látok a kategória legolcsóbb terméke a Gigabyte HD4850-nél is. Giga 4850
Ő is kapott egy nagyobb réz hűtőt és olcsóbb.
Gondolom olyan eget-rengető különbség nem lehet közöttük.
DE!
Ez utóbbinál, ha vki megnézné a hűtőt.
Vagy Én vagyok nagyon válogatós és jó szemű, de mi a picsát keres a Cooler kábel a réz hűtő alján?!?!
Ha kinagyítjátok a képet a Giga weblapján, akkor érthető lesz, hogy mire is gondolok...
Namost. Én gondolom, hogy tesztelték, de az a réz borda (ha már a Sapphire hűtése is a teszt alapján zéró, vagyis kúrvára melegszik a kártya) nem melegíti túl azt a kib*szott kábelt?!
Mi a pöcsömért nem lehetett azt másképp elvezetni :o
Ez most így komolyan jó?!
-
#28334 Még az egyik legnagyobb nagykerben sincs, szerintem csak várni kell. -
#28333 Nem lehet kapni HD4830-ast :o
Elfogyott, vagy mi?!
Mert Nálam is ennek van idáig a legnagyobb esélye.... -
#28332 Az egyik legjobb ár/érték arányú kártya (a másik a HD4830 :D), nyugodtan megveheted. -
#28331 Kérdés ha nem kapok sehol SAPPHIRE 4830-ast akkor inkább MSI mint ASUS igaz, vagy várjak türelmesen SAPPHIRE-ra hátha lesz még valahol.
Szerintetek?