Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Saor Alba

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de még sli csatlakozó is van rajta LoOL😄
megyek veszek egy quad sli lapot meg 4 ilyen karit rá XDXD
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saor Alba
ha minden igaz akkor le lesz cserélve a 8800GTS-em
szal
lehetõleg ne ATI fanatikusok mondják h mért ati 😄
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"Én az innoval megvagyok elégedve 2 kártyám is volt és mind2õt hajtotam és jol superáltak csak a hûtõ adta megmagát"
ennyi!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elindítom a Rome TW-t de a kép meg van nyúlva(széltében) és nem látszik csak az egyik fele. A másik is ott van de nem látszik.
Mit lehet tenni ez ellen?
A GTX280 SLI-t nem elozi meg <#shakehead>#shakehead>
ゾルターン
Szeretnem megosztani veled tapasztalatom ... DX9-ben a HD4850 CF meg a GTX280 SLI-t is megelozi ( a mellett ugye hogy az nVidia adott ki drivert a SLI teljesitmeny javitasara !!!! )
DX10-ben pedig a GTX260-at elozi meg , mig a GTX280-al ugyan olyan eredmennyel buszkelkadhetnek.
ゾルターン
Nem pedig azt írtam oda, hogy gyengébb a GTX 280-nál a 4850CF.
Gondolom érzitek a különbséget a mondatban...
De nem gond fõ hogy elmondtad világossan hogy mi zavaró, mert igy legalább meg tudjuk beszélni.
Saor Alba
ゾルターン
From "darkSector" :
Jah amúgy ezeket szoktán hasongatni max:
2x 4850 vs. 1x GTX 260
1x 4870 vs. 1x GTX 260
Na mar most a tesztben a HD4850 CF-ben agyon alazza a GTX280 mit muvelne
a GTX260-al.
Szoval lepj ki a sotetsegbol es hidd el fenyre derulsz <#eljen>#eljen>
ゾルターン
Hogy tanuljak.
Mert én sem tudhatok mindent, mert nem vagyok VGA guru, sõtt az ember hibázhat is, csak tudnom kéne, hogy mi az amirõl rosszul vagyok informálva.<#nemtudom>#nemtudom>
Errõl van szó:
"4850 simá odabsz a gtx 260 ami majd (300 euro) még a 4850 170 euro!!"
Ugye te linkelted a tesztet, ahol:
ATI 4850 17FPS
GTX 280 24FPS
Az elsõ hogy 260 nincs a listán.
A második, hogy a GTX 280-at is CF veri csak meg.
Ezért nem naon vágom, hogy ez a teszt mit bizonyít abból amit mondtam, vagy a srác állított.
Vagy lemaradtam valamirõl?
Bár a felsõ idézet nyelvtanilag kicsit sem egyértelmû, de az árból kiindulva azt olvastam ki, hogy a 4850 leveri idézem "odabasz" a GTX 260-nak.
Nem mintha fontos lenne,persze igenis jó és erõs a kártya de azért ne keverjük nagyon a VGA-kat, mert a végén még a 4850 lesz a legerõssebb csúcsragadozója a piacnak!
<#vigyor5>#vigyor5>
Na mindegy részemrõl elég ennyi a kártyákról, engem inkább most egy zsák 20e-es érdekelne a legjobban.<#eljen>#eljen>
Ebben kérném a segitségeteket!
(Jól tudom h az asus a legjobb,de nekem az olcsobik márka és az amit jól lehet huzni és nem fog leégni)
Találtam 1 et Galaxy márka néven enm ismerem de nem hinném h valami jo én vami Inno3D hez hasonló márkát szeretnék sajnos inno9600 ot nem találtam nem tom mért!Én az innoval megvagyok elégedve 2 kártyám is volt és mind2õt hajtotam és jol superáltak csak a hûtõ adta megmagát de azt ugy is cserélni kell azért is szeretnék ugy 30 ért venni kártyát mert még veszek rá 1 hûtõt ami 1 1000 esbe benne lezs szerintem ha nem oldom meg maszekan!
Elõre is köszi a válaszotokat!
2., "Maradjunk a 9800GTX-nél inkább amit néha elõz csak meg"
De ha igen akkor 4x gyorsabb.
Es azert a HD4850 CF-nek nem igazan hiszem hogy ellenfele a GTX280.
Csak hogy bovitsuk a nem latott teszteket. <#eljen>#eljen>
ゾルターン
Csak azt nem hogy ezt miért linkelted nekem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
50e alatt azé nincs de tény hogy qrva olcsó.
meg szinte semmi a elteres. ( csak arban <#smile>#smile>)
ゾルターン
Nem is nyálaztam át az összes tesztet, de hogy a 4850 odabaszna a GTX 260-nak, az azé túlzásnak tartom.
Maradjunk a 9800GTX-nél inkább amit néha elõz csak meg....<#whatever>#whatever>
Jah amúgy ezeket szoktán hasongatni max:
2x 4850 vs. 1x GTX 260
1x 4870 vs. 1x GTX 260
Legalábbis ahhogy én nézegettem.