41382
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Solten
    Nem tudom mi lehet a sráccal a gond, val.szeg leeshetett a székről...
  • [HUN]FaTaL
    :DDDD Evvel? 4et vegyél, 1GB GDDR2-vel
  • Solten
    Kettőt vegyél belőle, lehetőleg 2GB-s DDR2-t!!!
  • bency
    hat jatszani minden felet,DIRT,Test Drive Unlimited,Bioshock,Crysis
    ilyeneket olyan 1024-be es mas pedig maxon
  • mrzoltan
    Ha "tudod" hogy jó akkor ne kérdezd ,hanem vegyél belőle 4-et is és Quad-SLI...
  • cumfu
    mire használnád és milyen konfigba?
  • bency
    te nem vagy normalis,ez egy ugyan jo kartya es nem is draga
  • mrzoltan
    Inkább max. árat írjál,mert ez a kártya.... vicc kategória.
  • Solten
    Háhháhhááá... Khm.
  • bency
    mi a velemenyetek???
  • bency
    HY,Akarok venni magamnak egy jo es olcso videokartyat,ki is neztem magamnak eggyet

Galaxy GeForce 9400GT 256Mb DDR3
  • mrzoltan
    SZvsz Sapphire + külsős hűtő;His ICEQ4;stb...
  • [HUN]FaTaL
    A Gigabyteé is fos.
  • mrzoltan
    ASUS-t ne vedd,a hűtő nagyon szar...
  • [HUN]FaTaL
    Ez is jó.
  • [HUN]FaTaL
    Ezért írtam hogy a DUAL SLOTot vedd ne a refhűtőst.
  • Ari18
    Ez sem rossz
  • baloghzr
    Fatal:

Sapphireből vagy Gainwardból van olyan amelyik nem ref hűtős?mert állítólag a ref hűtősek nagyon melegednek és hangosak.
    Max 41 ezer ft-om van rá
  • umo
    HD4670/512MB-es kártya lenne!
  • [HUN]FaTaL
    Emiatt kár ASUS-t venni, mindegyikhez adnak DVI-DSUB átalakítót. Sapphiret ajánlom, de kártya és típus függő.
  • umo
    sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik gyártó kártyáját érdemesebb venni ugyanazon típusból? ASUS,Gigabyte,Sapphire vagy más?
    Én alapvetően technikai okokból az ASUS-t néztem ki, mert azon van D-sub kimenet is.
  • [HUN]FaTaL
    Sapphire vagy Gainward Dual Slotot vegyél. Ezek közül inkább az ASUS.
  • baloghzr
    Sziasztok most megyek videókártyát venni és az lenne a kérdésem,hogy melyiket ajánljátok?

ASUS Radeon HD4850 512MB Glaciator GDDR3,PCI-E,Glaciator hűtés,TV+Dual DVI+HDMI 3 év garancia

vagy

GigaByte Radeon HD4850 512MB /Zalman/ GDDR3,PCI-E,Zalman hűtés,TV+Dual DVI+HDMI 3 év garancia

• [HUN]FaTaL
    3870
  • Zan
    Talán ez a link már működik a nyákról.
  • Zan
    Attól függ,mennyit szánsz rá,bár nem hinném,hogy sok árkülönbség van a kettő között.Ha a jobbikat szeretnéd,akkor természetesen 3870.
  • csrolli
    Hali
    szerintetek melyiket vegyem?
    GAINWARD HD3870 512Mb, PCI-E 2.0
    512Mb 256bit GDDR3 memória, 2 év garancia
    vagy
    SAPPHIRE HD3850 512MB, PCI-E
    512Mb 256bit GDDR3 memória, 2 év garancia
  • Solten
    Nem azt írtam hogy nem, hanem hogy nem valószínű... Ez hasonló Az Artic cooling S1-hez. Mennyibe kerül?

(a nyák képe nem látszik, imageshackos képek nem sg-kompatibilisek :) )
  • Zan
    Nos!Megint én azzal a fránya silentes 4850-emmel.:)

A minap reggelén váltottam egy e-mailt azzal a sráccal,aki megírta a logout linket a kártyáról,amit én is vettem.
    Szóval az a helyzet,hogy melegszik,nem kicsit,ezt mindenki látja...
    Ki is találta rá a megoldást ez a srác,de nekem még jobb ötletem támadt;egy ilyet szándékozok rátenni.Meg is kérdeztem tőletek,hogy szerintetek rámegy-e.Solten azt mondja nem,mert más a nyákja,mint a többi 4850-esnek.
    Ezért rákérdeztem a cikk írójánál,hogy szerintem mi a dörgés,rá meg-e vagy sem;elvégre ő látta testközelből a nyákot.
    Szerencsémre készített róla képet is csupaszon,amit most belinkelek ,hogy e képet látván mondjatok véleményt.De ez még nem minden,mert linkelt nekem egy tervrajzot is a hűtő méreteiről.
    Ő állítja,hogy a kondenzátorok nem nagyonbbak 6 mm-nél,a Twin Turbo pedig a széleken max. 16-17 mm magas.E szerint bőven elfér.

Szóval szerintem megpróbálkozom vele,mert egész jó hűtő,legalább is azok szerint,amiket eddig láttam róla tesztet/videót.
    ha nem megy rá,majd jelzem,hogy más ne próbálkozzon meg vele.:)
  • Solten
    Húhh kecc, ez vért kíván.. mondd a címét a kis csírának...
  • gergobaby
    Pedig már bedobozoltam mindent, és akkor itt felcseszi az agyam este ...
  • gergobaby
    Na jah... Hallod most lett elegema srácból, szétkaptam az egész gépet, kivettem 1 ventit a gép elejéből, amiért szét kellett bontani az egész házat, ahz hogy aazt szétbontsam ki kellett venni a vinyókat+DVD-írót, és akkor most kitalálta, hogy nem kell neki, mármint az annya nem engedi meg neki...
  • [HUN]FaTaL
    Csak az a baj hogyha összebassza akkor majd azt mondja hogy szart adtál és vedd vissza...
  • SzocsA
    én azt kérdezném hogy ha kijön az új gtx 260 280as 55 nanométeren akkor a 65 ötös nmes kártyák ára lemegy! és ezáltal a 4850 és 4870 es karik ára is leugrik vagy marad annyi! vagy mennyi lesz az új kártyák ára 265 285 ösöké?
  • SkylineGTR
    találtam egy boltot , ahol a 4850 csak 7 ezerrel drágább mint a 30. melyiket érdemesebb megvenni? mennyivel jobb az 50?
  • gergobaby
    Oks :) Én is ezt mondtam neki, de nem ő nagyon üges, csak mondjam el neki hogy kell ! :D
  • [HUN]FaTaL
    Aki nem tudja kioldani az inkább ne csináljon vele semmit, rakassa be valami ismerősével.
  • gergobaby
    Hello! Nem biztos, hogy ide illik, de nem találtam nagyon ezzel foglalkozó topikot! Szal valszeg eladom a VGA-mat, egy srácnak, aki eléggé nem konyít a VGA berakásához sem, szóval nagyjából elmagyaráztam neki, hogy jobb lenne, ha hozzáértővel rakatná be, aszondta : "Áhh, majd én berakom" <- hát mondtam neki hogy csavarozza ki a régit és azt a kis pöcköt a PCI-E csatinál oldja ki ne feszegesse ha nemm1 hanem szóljon... De nemigazán értette meg, nincs valakinek ehez valami szemléltető képe? ( PCI-E csatlakozónál lévő kis pöcökszerűség )
  • Solten
    Nem referencia, más az elrendezése. A külsős hűtőket a referenciákra gyártják az azonos elrendezés miatt ez elég egyértelmű... Az AC S1 mindenesetre rátehető, mert szép nagy darab van hely a non.ref elrendezésű alkatrészeknek.
  • mrzoltan
    Artic Cooling Accelero S1 Rev.2