Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl Thief 3, deus ex 2, True crime street l.a., Goodfather, ilyesmik.
Vagy lassúak lennének?
http://goo.gl/gd6Zi5
Többibe nem tudok belekötni, talán a monitor helyett 2333SW, ha FullHD-s videókkal is dolgozol. Merevlemezbõl sem ártana nagyobb, vagy mégegy hasonló darab mellé.
Processzor AMD Phenom II 955 AM3 BOX Black Edition 1 db 45.370 Ft
Memória OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz Platinum KIT 1 db 21.700 Ft
Videókártya POWERCOLOR HD4850 512MB PCS DDR3 PCIE 1 db 27.275 Ft
Merevlemez WD 320GB 7200rpm 16MB SATA2 2 db 21.501 Ft
Optikai egység PIONEER DVR-215D 1 db 5.313 Ft
Ház COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite 1 db 9.575 Ft
Táp CORSAIR PSU-400CX 1 db 12.113 Ft
Monitor SAMSUNG 2233SN 1 db 40.625 Ft
Összesen: 204.771 Ft ( 163.817 Ft + áfa )
az évek meg a rutin, tudok ám még ilyen csudiklasszakat kilóra
egyébként ha meg nincs értelmes hozzászólás akkor: ott ül!!!
ON
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
pár hónapja vettek egy úgy konfigurációt, az sem a legjobb, jobb mint az elõzõ, de arra jó, hogy legyen két külön gép, egy a szülõknek, egy a lányuknak, szóval komolyabb beruházást most nem hiszem, hogy akarnának.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szóval ezért. Nem hardcore játékosok, csak ez a kis újítás kell.
Mellesleg én itt meg itt keresgéltem.
Ez a shader dolog, amit említettem, ez alapból benne van mindben?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Megadta magát a videokártyám (8800GTS 320Mb), ezért kénytelen vagyok újat keresni. A segítségeteket kérem, hogy mit lehetne, illetve mit érdemes venni úgy 40e forintból. Természetesen mindenképp valami komolyabb karit szeretnék az elõzõnél. Nvidia párti vagyok, de mostanában mintha az ati jobban nyomulna. Szal nincsenek megkötések. A config: Asus P5K, E6420(2,13GHz), 2Gb 1066Mhz ram. Mit ajánlotok?
De tudom pontosan hogy mire lenne igazán szükséged, úgyhogy inkább feltöltöttem és megosztom veled.
Ne haragudj a sok macerálásért.
Szerk: az alaplap VIA P4VMM2 Chipset model: VT8751 ProSavageDDR P4M266 System Controller
Csak azért kérdeztem, mert a gép nagyon régi, egy NVIDIA GeForce MX 440-est (PCI) kéne lecserélni olyanra, ami lehetõleg támogatja a shadereket. Azon aggódtam, hogy esetleg 'túl jó' lesz a régi alaplapnak.
Meg lehet bízni az ilyen system info programokban, amik azt mondják hogy PCI és AGP-t is támogat az alaplap biosza?
Mert PCI-s videokártya ahogy néztem kevés féle kapható és drágábbak mint a PCI-E-s változatuk :( Viszont AGP-ssel együtt meg a lista azért jóval bõvül, elfogadható árral.
Illetve ha azt nézem hogy "támogatja a shadereket" ezt esetleg honnan tudnám megállapítani?
All hail the double x!
All hail the double x!
Van egy ilyen gépem:
Alaplap neve:
Fujitsu siemens d1561
alaplapi lapkészlet: intel springdale -g i865g
alaplap verzió: s26361 -d1561
rendszer bõvitõhelyek: agp /tipus: agp 4x/ adatbusz szélessége: 32 bit/ hosszú
pci: ugyanez
intel pentium 4 2800 mhz.
jelenleg integrált vkártya van, szerintetek milyen vkártyát érdemes ebbe venni, egyáltalán érdemes-e venni ebbe a gépbe?
max egy 8 ezret szánnék rá jelenleg, használtan terevzném megvenni.
Szeptemberben szeretnek egy asztali konfigot venni, es ehhez kene par tanacs VGA ugyben. Koszi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.darksector.com/
És ezt a kontrollcékontrollvé kifejezést nem csak én használom,hanem rengetegen,sok cikkben is (Pl. GameStar).
szuper akkor le vagyok maradva a pc szlengbe biztos...
Saját magad kitaláltad ezt a hülyeséget, hogy ctrl+c és ctrl+v...és te vagy tapló és felháborodott, hogy más nem tudja, hogy te ezt mire mondod..<#wilting>#wilting>
Igazad van én ennyire nem vagyok mûvelt, de szrintem még sokan mások sem tudják, még most sem hogy mi a faszt lovagolsz ezen a kitalált idiótaságon....
ilyenkor mond azt, hogy clónok, és akkor én legalábbis meg fogom érteni elsõre..
És a nevemhez meg az ég világon semmi közöd...amúgymeg lehet újjat mondok, de nem én találtam ki ezt, hanem az ezzel megegyezõ játék fejlesztõi...
nah erre mond valamit...