Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elsõnek alaposan nézz át minden csatlakozást, minden jól van-e.
Nekem volt hasonló problémám, nálam egy ideig egyszerûen tuninggal nem akart elindulni a rendszer.
Szóval tuning le, driversweeperrel driver le, legfrissebb fel (bár ez is érdekes volt nálam, nekem a gyári driver jött be, a gyártó honlapján nézz körbe).
Illetve BIOS frissítést is csináltam, nálam például relatív "régi" az alaplap és érdekes módon nem is hajlandó a vga-m hõmérsékleteit látni sem.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"dx11-es tesztek vannak-e már róla?"
Minek? Ez egy HTPC kartya... Amugy itt egy teszt: link.
Saor Alba
és dx11-es tesztek vannak-e már róla?
HD 5450 1GB DDR3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A "mai" kártyákon van egy plusz 6-os tápcsati (van amin kettõ is), azt kell egy spéci kábellel/csatival rádugni valamelyik fõ tápágra. Soxor az a gond, hogy ezt elfeledik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Gigabyte 9800GT OC 512MB ez van most
Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: NVIDIA GeForce, Hûtés típusa: Aktív, Grafikus chip sebessége: 700 MHz, Grafikus memória sebessége: 1800 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 256 bit, Memória sávszélessége: 57.6 GB/másodperc, ROPs: 16, Pixel Shader Engines: 112, Pixel Shader Version: 4,
------------------------------------------------------------------
MSI GTX260 TWIN FROZR erre szeretnem cserelni
PCI-E, nVidia GTX 260(216), 896MB, DDR3, 448bit, Aktív 5 hõcsõves + 2 jet ventillátoros Twin FrozR hûtés, DirectX10, TV-out, Mag/Ram órajel: 655/2100MHz, nVidia GeForce CUDA
Elore is kosz a valaszokat, sajnos nekem a techikai halabanbdzsak kinaiul vannak.
<#worship>#worship>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A 4730 erõsebb teljesítményben, mint a 4670. Ergo, én azt választanám. A 18-19 ezer forintos ár pont azon a határon belül van, ahol a 4770, 4830, 4850, 5750 már jóval drágább, viszont a 4670 "csak" 1-3 ezer forinttal olcsóbb.😊
Szerettem volna prohardveres tesztet olvasni, de csak
(lásd techpowerup teszt és ezt is, hogy ne csak egy forrásból dolgozzunk).
Fél-egy év alatt pont annyival vesz ki a pénztárcádból wattokban, mint amennyivel többet kellene ráfizetned egy 4770-re, ami ráadásul gyorsabb is.
Összefoglalva: ha mégis tudsz még ennyit spórolni, akkor egy 4770-nel lehet jobban jársz fogyasztás, teljesítményben.
ATI Radeon HD 4670 1GB Gigabyte/Sapphire (Gigabyte vagy sapphire között mi a különbség?)
ATI Radeon HD 4730 512MB Saphhire GDDR5
http://goo.gl/gd6Zi5
Van egy eladó Gainward Bliss GTX 260 vga.
Ha valakit érdekelne.
Üdv.
fotográfik kolomp edisön :D
Saor Alba
Saor Alba
Abban kérném a segítségéeteket, hogy van egy jó régi pc-m, abit kd7-es alaplap(agp8x),amd 2400+, 1,5 gb 400mhz DDR, abit siluro geforce 4 ti4200 128mb videókártya. Szeretnék venni egy új videókártyát, tudom hogy ebbe a gépbe nincs értelme berakni valami brutális videókártyát mert a többi cucc miatt úgysem tudnám kihasználni, mást viszont nem akarok fejleszteni. Olyan kártya kéne amihez kb. 10-15 ezer Ft-ért hozzá lehetne jutni és kompatibilis lenne az alaplappal(úgy tudom, elméletileg bármilyen agp8x as kártya kompatibilis lenne, de mivel ez az alaplap kb. 5-6 éves, ezért az újak nem biztos hogy jók).Szóval valami jobb fajta,megbízható kártya kéne amin azért nem csak az 5 éves játékok indulnak el, hanem az újabbak is, mert jelenleg már a legalapabbakat sem tudom futtatni a mostani kártyám miatt. Milyet ajánlanátok?
A segítséget elõre is köszönöm, ha lehet légyszí a [email protected] címre írjatok, de ha itt válaszoltok azért is hálás vagyok!
Üdv Mindenkinek!
"Gondolkodtam PCIE-es gépen, de bõven 100 ezer fölött jönne ki egy igényes konfiguráció, erre meg most nincs pénzem."
~60-70-bol osszeirunk neked egy IGP-s (HD 4200) gepet (milyen gepet vegyek topik...). Amugy: link
Saor Alba
Segítség kellene!
AGP-s gépem van, ASRock 775i65G alaplap, 3,2 GHz P4 proci, 1 GB DDR Ram.
Videovágásra használom a gépet, kicsit lassan megy, de tudok vele dolgozni. Egyetlen probléma, hogy használni akarok képszínezõ programokat, de nem mûködnek az integrált 96 megás videokártya alatt. Gondolkodtam PCIE-es gépen, de bõven 100 ezer fölött jönne ki egy igényes konfiguráció, erre meg most nincs pénzem.
Mindenképpen egy jó AGP-s videokártya kéne, ami NEM játékra kellene, csakis kizárólag videoszerkesztésre, vágásra, képszerkesztésre/színezésre, és legyen rajta TV kimenet (S-video elég), mert TV-n akarom nézni a filmeket.
Hallottam, hogy videoszerkesztésben az NVIDIA a vezetõ, de ahogy látom az AGP-s területet az ATI uralja.
Láttam különféle kártyákat, és specifikációkat: HD3450, HD3650, DDR2, GDDR2, GDDR3. Olvastam olyat is, hogy a GDDR3 csak a játékokhoz fontos, a vágást nem befolyásolja.
Na most az lenne a kérdésem, hogy nekem videoszerkesztésre melyik kártya lenne az ideális megoldás?
Várom kimerítõ válaszaitokat! 😉
bocs ezt nem tudtam kihagyni 😄
Használjon windows 7et, abban benne van a .NET 3.5 😄
ITT A 3.5 SP1
Egyszerûen kevés lehet a cpu, nem fogja tudni kihajtani.
(úgy jársz mint én, aztán lehet keresgélni a kevésbé rossz megoldások közt).
Ha Soltennek megírod, milyen alaplapod van és megkéred, fog akár több olyan lehetõséget is mondani, amit érdemes megfontolni.
Én is azért javasoltam egy "olcsóbb" kártyát, mert még beférhet mellé egy cpu csere.
Néha az optimális jobb, mint egy drága kártya.😊
(de kérdezd meg Soltent, õ milyen kártyát javasolna, több koncepció is létezhet, de én a 2,6 GHz-en procilimittõl tartanék)
van egy gondom haver az ati kártyáához akarja feltenni a drivert.
de, kéri a framework 3.5-öt, de azt feltenni nem tudja, mert kér hozzá netkapcsolatot...
nah ienkor mivan???
Én az Ati Radeon HD 5770-et választanám. Az 58xx széria túl drága, nVidia fronton is vannak jó választások (a gtx 260 benne van a keretben, de én elõnyösebbnek látnám az 5770-et).
Solten biztos tud mondani egy jó AM2-s processzort, hirtelenjében az ipon.hu-n a Phenom II black boxot néztem, 3GHz.
Ha az 5770-nél maradsz, akkor viszont jut egy kis pénzmag, hogy cpu-t cserélj, mert alapban nem lesz elég a jelenlegi alap órajelen.
Saor Alba