41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#35613 50 esnél gyorsabb. Néhol még a 70 est is megelőzi teljesítményben.
Ha az 50 est moddolod akkor nem éri meg az 570,ha nem moddolod akkor szerintem megéri.
70 pénz az teljesen jó érte. -
szobipeet #35612 nemhiszem -
El Deloro #35611 Van egy másik opcióm.
Egy 2 gigás 6950 helyett szerintetek jobban járok egy Sparkle gtx570-el ?(csak 70k) -
#35610 Hat ez a kicsike elvileg veri a Twin Frozr III-at...:
Ha hutesi teljesitmeny egal is, tuti halkabb.
-
szobipeet #35609 Sziasztok
VGAkhoz adott játék kupon meddig érvényes? Meg hogy működik ez? Felmegyek az Nvidia oldalára, letöltöm akkor gondolom kéri a kódot és aztán van egy teljes warezmentes verzsönöm? Egyébként a karit 2010 decemberben vettem érvényes még a "kupon"?
-
Szerintem ez a király:) -
El Deloro #35607 Szerintetek melyik 2 gigás 6950-esnek van a legjobb hűtése az MSI Twin Frozr III-ja után ? A Powercolor-nak?
-
#35606 Hi.: link1, link2. -
#35605 hi
megdöglött a jó öreg 8800GT-m. random fagyások szép kicsi kék csíkokkal + újraindítás után is megmaradnak, 800x600-as max felbontás mellett. 3-4 restart kell, hogy minden helyreálljon. szerintem VGA, nem tudok nagyon másra gondolni, CPU-RAM stressz-teszt nem produkálta a problémát
szóval max. húszezeré' mit ajánlotok? már egyáltalán nem ismerem az árakat, lehet sokat is írtam. a lényeg, hogy mellé van egy E8200 és 2 giga ram Gigabíte GA-P35 DS3 lapba nyomva, ezt kéne kihasználni -
#35604 Na hála az égnek:) Örülök. -
#35603 Tápot nem tudtam venni,rendelni kell ami jó lenne.Addig is vettem egy átalakító kábelt,hogy kettő legyen.És láss csodát működik:) -
#35602 Van tápos topic is:) -
#35601 Szívesen.
Tápokhoz nem értek igazán,tedd fel a kérdést a milyen gépet vegyek topikban . Pontosabban amit én vennék bárki helyében annak olyan ára van ,mint egy 460 as GTX nek:) -
#35600 Tényleg valami komolyabb tápot kell akkor vennem.Így sincs rajt már szabad hely.Ki kellett húznom dolgokat,hogy ezt az egyet is be tudjam dugni amit adtak hozzá.Elágazót meg nem akarok többet beletenni igy is van benne egypár.
Köszönöm türelmed és segítséged!
-
Ottan van . Így kell beüzemelni.
Amúgy elvileg igen ,jól érted a dolgot:) -
#35598 Sajnos nincs rajt ilyen csatlakozó:(
Akkor még egyszer,hogy megértsem.A videokártyán 2 külső hálózati csatlakozó van.Mind a kettőt ilyen átalakítóval tudom csatlakoztatni,amelyeknek a fehér felét összesen 4x kell megtáplálnom.
-
#35597 De javallom nézd át a tápod kábeleit. Egy ilyen PCI expres csatinak kellene rajta lenni. -
#35596 Szinte ingyen van:)Kösz a tippet!:) -
#35595 Nem egy drága darabok egyébként:)
De szerintem bekopogsz a szomszédhoz ,az is hozzád vág egy marékkal:) De ha nem az első ,a harmadik biztos:) -
#35594 Akkor még ma szét kell szednem a gépet!:) -
#35593 Nem szokása:)
Azért dupla mert két molexet kell beledugni.
Nos ha neked nem dupla a "fehér" vége akkor lehet elég neki egy is.
A kártyádon ugye kettő ilyen csatlakozó hely van. Tehát vagy van a tápodnak is egy 4 pines csatija (mint a képen a fekete) vagy kell szerezned egy másik ilyen átalakítót.
Az újabb (2-3 éves ) tápokon azért szokott lenni egy szál ilyen csatlakozó azért. -
#35592 ár/teljesítményére céloztam. (iponban) 37ezer egy 460SE, miközben a 768megás 460 is annyiba kerül és hülyére veri teljesítményben :)
(de ha nagyon olcsón jutottál hozzá, akkor meg is érhette, ezért kérdeztzem mennyibe fájt)
-
#35591 Egyet adtak olyat mint ami a képen van.(A fehér vége miért dupla)A tápon szerintem nincs ilyen.Majd megnézem.
Ha nincs mind a kettő bedugva abszolút nem is működik a videokártya? -
Ilyet adtak hozzá. Csak egyet? A tápodon nincs egy hasonló?
A lényeg,hogy mindkettőbe kell egy ilyen. -
#35589 Várjál. Mindkét tápcsatiba tenni kell kanócot. -
#35588 Másik gépbe most nem tudom kipróbálni,az a baj.Miért mondod,hogy hulladék? -
#35587 igen kettő,mid a kettőn megpróbáltam de semmi ventilátorja pörög annyi.A tápon 4 szál van amit a kártyához adtak csatlakozót azon meg 3.
Azt mondod a táp kevés.Műszerrel mérve nem vesz fel a gép 220W-nál többet.Amúgy egy 450W-os táp van benne. -
#35586 Két tápcsatis a kártya? A tápod,hány száláról adod neki a szuflát? -
#35585 Táp lesz az. Kevés neki a szufla. Milyen a tápod?
Annó én is belefutottam egy hasonlóba,,pedig asszem 550 es táp volt (de elég eccerű:) ,hogy finom legyek) na azt kicseréltem egy minőségire ,és jó lett. Az a kártya egy 460 as volt.Lehet háklisak a delejre. -
#35584 másik gépben is próbáld ki!
(egyébként miért vettél 460SE-t? hulladék ár/teljesitménnyel rendelkezik. vagy baziolcsón vetted???) -
#35583 A hibajelzést elírtam.Helyesen: 1 hosszú,2rövid ez elvileg videokártya hiba,de a kártya vadonat új.
-
Az a probléma,hogy gép indításkor BIOS hibajelzés van(2 rövid,1 hosszú) és utána nem történik semmi.
BIOS frissítést még sose csináltam,félek tőle:)
-
#35581 Frissítsd a videó kártya biosát. Asus nál ez könnyen is megy.
Nagy valószínűséggel ez megoldja a problémát. -
tmisi #35580 Elképzelhető, bár elég ritka. BIOS legfrissebb? Pontosan mi a hiba? -
#35579 Sziasztok!
Az lehet,hogy egy Gigabyte GA-P35 DS3L alaplap nem szereti az ASUS GTX460 SE videokártyát -
mezarius #35578 Hát nem kell belenyúlni mert adnak hozzá windows alatt futtatható tuning progit.
Asszem a voltage tweak-et. -
#35577 ha biosba nem nyúlsz bele leginkább sehogy :D -
#35576 Rájönnek? Hogyan? -
mezarius #35575 Igen csak ha tuningolod és elromlik akkor nem veszik vissza gariba ha rájönnek hogy tuningoltad
-
#35574 mennyit tudsz rászánni?
dual core celeron az pontosan melyik proci?
(túl erőset nem vennék hozzá, mert az "új játékoknak" a proci is lehet h kevés lesz... cpu-t nem tervezel cserélni?)