Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3870 1ev gari 11990 Ft.
amugy nem egyszer szokott lenni 4830-4850 is 15k kornyeken azt jobban megeri megvenni, mint a 8800-asokat.
Mondjuk dual VGAknal az eltero kartyak orajelenek asszinkronba allitasa segiteni szokott, de single kartyaknal semmi megoldast nem talaltak meg.
Lehet valami a Win DRM-jenel kavar be, ki tudja.
Az esetek tobbsegeben 64bites win7-nel fordul elo.
Win7 betegseg es szinten teljesen mindegy milyen a hardverkornyezet.
méghozzá a lejátszót cseréld le:
MPC-HC
vagy
XBMC
(DXVA, azaz a videokártya általi video-gyorsítást be kell kapcsolni mindkettõben, xbmc pl csak vista/win7/linux alatt jó, xp alatt nem. mpchcnak mindegy.)
Forza.
Saor Alba
találtam Sapphire Radeon 5850-et 48000 Ft-ért
Sapphire Radeon 6850-et 45000 Ft-ért
Ki melyiket venné? Melyik lehet jobb választás?
Köszi a válaszokat elõre is.
Ertem en az ujabb kiadasu kartyakra, mint Ati 5xxx es folotte, vagy Nvidia GTX460 vagy a folotti VGA-k.
A 4850 lecserelesen gondolkozom, de mint eszrevettem az uj VGA-kon nem igen van S-Video (TV-Out) kimenet mar, viszont CRT TVm van es nem igazan szeretnem meg azt is lecserelni.
7k-t nem ér
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Ezeknél is megéri-e a + 7000Ft-ot a Goes Like Hell illetve a Sonic Platinum emelt órajelû kiadások, vagy érdemesebb a "normál" órajeles kártyákat venni?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
All hail the double x!
Éppen COD-oztam, és kikapcsoltam benne a sync every frame funkciót, és azt írta ki a fekete háttérbe piros betûkkel hogy Shader warming. Ez mit jelent?melegszik a videó kártyám?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
elég hozzá?
köszi amúgy!
!Forza Ferrari!
Forza.
ez mennyivel gyorsabb: nvidia gtx 460 ?
tudom hogy a sok gyártó közt is kölünbségek vannak, de egy nagyjábóli különbséget hátha tud valaki mondani.
!Forza Ferrari!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Én azt szeretném megkérdezni, hogy Ati kártyám van, és, hogy mikor új catalystot telepítek, elõttte le kell-e törölni a régit, vagy csak az újat telepítsem? Köszi szépen
Nem igazán vagyok otthon ezekben az új dolgokban. Lenne egy kérdésem.
Van egy Gigabyte N210TC-512I nVidia 210 512MB PCIe videó kártya. A W7 csak 128Mb lát belõle. Ez így normális?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Saor Alba